Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

RoKo napisal/-a:Kaj je bilo z kolesom laufer ? Škoda, da ti ga ni poskušal ukrasti ko se bil kje v bližini, tempo bi bistveno narasel. :D
Tile lahi so res butci. Tekačem so lotevajo krast. :D

Je bil kar eden nepridiprav iz :TF) - zajček za 3:15. Je zaostajal za ciljnim časom, pa je mislil, da se mu bo s kolesom izšlo.
No evo, po dobrem tednu sem tudi jaz končno doma.

Najprej nekaj replik:
tae napisal/-a:...Klatež, to pa ni bilo ravno v tvojem stilu. Si spet turizem zganjal. :D ...

:mrgreen: :--

Laufer napisal/-a: Je bil kar eden nepridiprav iz :TF) - zajček za 3:15. Je zaostajal za ciljnim časom, pa je mislil, da se mu bo s kolesom izšlo.

:mrgreen: :--

Je še koga kaj motilo? :mrgreen: :--

Sicer pa lep maraton. Jaz sem zelo užival predvsem zaradi raznolikosti trase.
(celo bolj kot naslednji dan v Gardalandu :wink: )

Prvi kilometri od Limonea do Rive so zanimivi zaradi tunelov in pogledov na jezero.
Potem tek ob plaži med turisti od Rive do Torbol.

Pa izlet do Arca - najprej med vinogradi, potem pogled na razvaline gradu na vzpetini nad Arcom. Nato pa te očara še stari center Arca. Nazaj do Torbol pa po peš poti med cvetjem.

Nekdo je zapisal, da bi morala biti trasa v celoti speljana ob jezeru. Meni pa je bil ravno ta krak do Arca najlepši.

Sledil najbolj dolgočasen del Torbole - Navene. Pa ne zaradi utrujenosti ampak res ni bilo nič kaj posebej zanimivega. Razen vasice Pregasine in Limone v daljavi na drugi strani jezera. Cesta pa več ali manj po temnih tunelih.

Potem pa smo že zagledali Malcesine s silhueto gradu v daljavi. Pojavili so se tudi hoteli, kampi, ljudje, plaža je oživela... Na koncu še krogec po Malcesine in ciiiiilj...

Tale maraton je bil zame izpolnitev želje, ki je v meni že tri leta. Tekaško pa je to bil dolgi trening tek. Ker nisem imel nobenega cilja, sem se pred startom odločil, da bom tekel s starim prijateljem. Skupaj sva potem uspela njegov najboljši čas maratona popraviti za skoraj 10 minut.

Ne vem od kod Lauferju informacija, da sem zajec za 3:15 :--
Napis na majici je samo dezinformacija za nasprotnike. :mrgreen:

Hja, se vidimo v naslednji vojni...
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA