Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se boste udeležili 5. malega kraškega maratona?

Da, kot vsako leto do sedaj
40
42%
Da, prvič se ga bom udeležil
47
49%
Ne, ne bom se ga več udeležil
3
3%
Uau, a tudi tako lepe prireditve imamo v Sloveniji :)
5
5%
Uporabniški avatar
 MihaPR
Trenutno sije v ljubljani sonce in 12 stopinj, na arso pa piše, da dežuje, ce bo tko tud jutri bo superca :)
Uporabniški avatar
 GaGa
tini napisal/-a:Pa kaj je zdej to :?:
Tudi sam sem rahlo prehlajen, samo sploh ni teorije, da se jutri ne pojavim na startu :) . Bomo mal stisnl zobke, pa bo. :)

lptini

Sej jaz tud razmišljam v tej smeri... strah me je edin, da še bolj zbolim! Pol mi bo pa Pariz res ostal v spominu :bum:
Uporabniški avatar
 mihaperme
Kako kr vsi zdej prehajeni :shock: , k je bla zima vsi zdravi :shock: zdaj ko je pomlad pa zbolevate :shock: :arrow: ste bolj navajeni na mraz :?:
Uporabniški avatar
 nada
He,he, he 8) pa le nisem edina, ki se že cel teden bori z virusi, pa še bolj sama s sabo ali probat teči seveda po polžje (ja no, saj zdrava tud' ne grem veliko hitreje), al' pa spremeniti razdaljo na ta kratko. Sočustvujem z vsemi viroznimi osebki TF :lol:
Uporabniški avatar
 Barb
Kaj je zdaj to :twisted:
A ima kdo kakšno opravičilo mame šefle,da lahko manjka jutri :!: :evil:
:wink:
Vas je strah grmenja :roll:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Barb napisal/-a:Kaj je zdaj to :twisted:
A ima kdo kakšno opravičilo mame šefle,da lahko manjka jutri :!: :evil:
:wink:
Vas je strah grmenja :roll:

Majko šefla, a ni tako da za vsako bolezen rožca zrase :lol: :wink: .
Zvečer mal pod odejo, se preznojiti :lol: :wink: zjutraj pa vstaneš kot nabrit kanon :lol: :lol: :wink: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 wuxscho
Zgolj v vednost in ravnanje: ;) Jaz imam v avtu prostor se za eno osebo. Iz Ljubljane gremo cca. ob 8h15 oz. po dogovoru. Ce je kdo interesent naj mi poslje zasebno sporocilo.

Dober tek, Wuxscho :D
 bine
Pozdravljeni TF-ovci!
Berem, berem, pa nič pametnega mi ne pade na misel, da bi se moral še posebej oglašat. Z izgovorom, da ste ostali udeleženci dobro napolnili slabih 20 strani, za dobrih 21km teka, ki je jutri pred nami. Res je poleg dobrih misli in želja tudi velik "čveka". Pa nič zato.
Imam pa še eno konkretno ?, če bo kdo z naročenimi dresi ob delitvi štartnih številk. Rad bi se enkrat pokazal, kam spadam. Da bo to vidno tudi po majici. Za vsak slučaj bom vzel na štart tudi svoj štandardni dres.
Uporabniški avatar
 Barb
Bine, ap na ana-lizo ne pozabi :roll:
S tem najbolj pokažeš kam pašeš :P
 Lučko
bine napisal/-a:Imam pa še eno konkretno ?, če bo kdo z naročenimi dresi ob delitvi štartnih številk.

Ero :wink:
 Lučko
Nč novga, ampak za vsak slučaj :lol:

PREDEN GRESTE SPAT, PRESTAVITE URO ZA ENO URO NAPREJ!!!

Nočko :wink:
 bine
Barb, ne bom pozabil!
Posebej se bom pozanimal, kje bo "Ana-Liza"?

Lučko, hvala za opozorilo. Leta so tu, leta, leta..., pa človek pozab, da je šla oprema v posebno rubriko, oz. področje.

Jutri se vidimo
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla,
mene pa samo zanima, kakšno strategijo za tek po dežju boste tisti bolj izkušeni ubrali: med kapljicami ali kako drugače? A luže preskočiš al kr čofneš vanjo? Ja jaz pri tem res nimam tolk izkušenj, pa vas tekaške mačke sprašujem :lol: :lol: :shock:
Uporabniški avatar
 MatjazV
No, zdej je pa res že skrajni čas, da nehamo z izgovori in jamranjem. Vreme, pa prehladi, ščipanje in zbadanje... Zame osebno dež ni ovira, bo pa precej težje tečt, če bo pihal močan veter. Tega smo v Sežani že vajeni.

Torej, jutri se dobimo pri TF-jevski stojnici - pa pika.

Cao!

MatjazV
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA