Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
V soboto bo na samem teku prisoten tudi BROOKS tako če bo koga zanimalo za same športne copate se lahko z veseljem oglasi in mu prav tako z veseljem tudi svetujemo glede nakupa športnih copat in pa seveda tudi ENERVIT izdelkov z 10% popustom.
Predstavljena bo tudi kolekcija za spomlad 2009 športnih copat.
Pridite v čimvečjem številu kajti organizatorji se resnično potrudijo da naredijo iz tekme kar najboljše.Torej se vidimo v soboto.Dodatne informacije pa lahko navedete ali vprašate na moj ZS.Pa vam bom lahko podrobneje opisal kar boste želeli ali pa me kontaktirate na mojo številko telefona!
Lep vikend in prijeten tek Vsem skupaj!
www.brooks.si
www.adolimpik.eu
Uporabniški avatar
 iverson
Hmm, zadnjič sem gledal te Brooks copate ter se mi zdijo kar zanimivi moram rečt. bom se malo vglasil. Pridemo pa itak :D
Uporabniški avatar
 iverson
Ok, kako zgleda na Sv. Miklavžu? Tole bo jutri drsalnica po gozdu.
 Robinhud
A pridemo tečt z gojzerji in derezami...?
Uporabniški avatar
 Tina1
Po moje se lahk kar na velik blata in razmočenega terena pripravimo od Snovika do Hruševke. :roll:
 ROJE
KAKO JE S ŠTARTOM OTROK?
ALI ŠTARTAJO OB DESETI URI,KJE SO ZA NJIH PRIJAVE,KAKO JE Z ODHODOM NA ŠTARTALI JE MOŽEN DOSTOP Z AVTOM DO ŠTARTA OTROK?
Uporabniški avatar
 tomi
Malo blatna pot je le na daljši progi od 1. do 2. kilometra, ostali del proge je v odličnem stanju, razmere za tek bodo odlične!
Za vse kategorije je prijavni prostor v Termah Snovik, do otroškega starta je asfaltna cesta. Start na obeh razdaljah je ob 10. uri!
Se vidimo!
Uporabniški avatar
 tomi
Prebujamo se v lepo jutro, tudi vremenska napoved je obetavna! :lol: Po včerajšnjem deževnem maratonu, nas danes čaka povsem nekaj drugega!
:P
AKCIJA!
 muflon
Tek je odlični uspel čeprav je med tekom vse skozi deževalo in nam zato ni bilo nič kaj vroče ampak na cilju je pa bilo lepo postreženo in tudi razgledi so bili sanjski. Čestitke organizatorjem.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja kljub katastrofalnemu dežju, ki je bil na samem štartu pa so se organizatoriji potrudili da se bo ohranil tek Miklavža v lepem spominu vsem udeležencem.
Proga je bila res ubitačna ha,ha.Kljub temu da sem bil tam promocijsko so naredili po svojih najboljših močeh.
Sam štart je tudi fantastičen pri samih termah Snovik, tako da je več kot dovolj razlogov za nadaljno sodelovanje term in pa samega organizacijskega odbora.
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Lepo napisano in tudi doživeto s strani vseh udeležencev.Zarnik je pa svoje delo opravil z odliko in bil tudi poplačan!
Tudi tebi čestitke za izredno opravljeno pisanje!
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA