Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se boste udeležili 3. Peš na Pohorje

da
19
63%
ne
3
10%
odvisno od vremena
1
3%
še premišljujem
7
23%
 MarioV
Še teden dni nas loči do teka :D , danes sem še zadnjič preizkusil progo, ki je v odličnem stanju. :!:
 keda
Sam bom pa v nedeljo prvič po dolgem času spet na pohorju.
Uporabniški avatar
 areh
Jonas, sodelavec bi prišu z ženo pohod ob 10.00. Je kaj posebnega, da mu lahko povem, ali je vse enako kot za tek..?
LpA
Uporabniški avatar
 olson
90% pridem :lol:
Uporabniški avatar
 jonas
areh napisal/-a:Jonas, sodelavec bi prišu z ženo pohod ob 10.00. Je kaj posebnega, da mu lahko povem, ali je vse enako kot za tek..?
LpA

štart pohoda je ob 10h tako da naj pride malo prej da se prijavi, pohodnikom se ne meri čas in nimajo kategorij

štart teka je ob 11h to je tekmovalno, razdeljeno po starostnih kategorijah in njim se meri čas in na koncu zapiše rezultat

oboji dobijo spominske majice, na vrhu topel obrok in sodelujejo v nagradnem žrebanju

lepo je če pohodniki navijajo in vzpodbujajo tekače

upam da sem pomagal :wink:
Uporabniški avatar
 areh
Jonas, hvala!
lpA
Uporabniški avatar
 IČA
alfamann napisal/-a:Ali lahko uporabljaš palice?

Štart in merjenje časa se bo pričelo pri spodnji vzpenjači (325m), natančneje na koncu asfalta, prvi del proge bi potekal po makedamski cesti v smeri trikotne jase nato bi zavili desno po markirani gozdi povezavi na Jonatanko, preko nje pa po Fiski do cilja, ki je na vrhu Bellevuea (1050m) na začetku asfalta. Torej skupaj 725m nadmorske višine.

Uporaba palic je dovoljena.

Ob koncu pokala čakajo udeležence zanimive nagrade.

Proga ni zavarovana zato je udeležba na lastno odgovornost!
Uporabniški avatar
 Z*
IČA napisal/-a:Štart in merjenje časa se bo pričelo pri spodnji vzpenjači (325m), natančneje na koncu asfalta, prvi del proge bi potekal po makedamski cesti v smeri trikotne jase nato bi zavili desno po markirani gozdi povezavi na Jonatanko, preko nje pa po Fiski do cilja, ki je na vrhu Bellevuea (1050m) na začetku asfalta. Torej skupaj 725m nadmorske višine.

:nono: Tale tvoj opis proge velja za zimsko ligo. :!: V nedeljo bo proga položnejša. :P Poglej Jonasovo pojasnilo:
jonas napisal/-a:lepo, lepo, seveda vabljeni v čim večjem številu :)
če koga zanima potek proge je označena z MODRO barvo
seveda pa proga 3.Peš na Pohorje ni ista kot za Zimski Pokal, je malo bolj položna zato pa tudi nekoliko daljša :wink:
http://www.srichinmoyraces.org/si/Pes_na_Pohorje/pohorje
Uporabniški avatar
 IČA
Z* napisal/-a:
IČA napisal/-a:Štart in merjenje časa se bo pričelo pri spodnji vzpenjači (325m), natančneje na koncu asfalta, prvi del proge bi potekal po makedamski cesti v smeri trikotne jase nato bi zavili desno po markirani gozdi povezavi na Jonatanko, preko nje pa po Fiski do cilja, ki je na vrhu Bellevuea (1050m) na začetku asfalta. Torej skupaj 725m nadmorske višine.

:nono: Tale tvoj opis proge velja za zimsko ligo. :!: V nedeljo bo proga položnejša. :P Poglej Jonasovo pojasnilo:
jonas napisal/-a:lepo, lepo, seveda vabljeni v čim večjem številu :)
če koga zanima potek proge je označena z MODRO barvo
seveda pa proga 3.Peš na Pohorje ni ista kot za Zimski Pokal, je malo bolj položna zato pa tudi nekoliko daljša :wink:
http://www.srichinmoyraces.org/si/Pes_na_Pohorje/pohorje

http://www.srichinmoyraces.org/si/zimski_pokal
sem samo skopiral kompletno besedilo, pomemben/bistveni del pa pordečil :wink:, se opravičujem če sem koga zavedel.
Uporabniški avatar
 jonas
drži v nedeljo, 9.11.2008 poteka proga po položnejši strani, mimo trikotne jase in Lukeja :)

Uporaba palic je dovoljena oz. priporočljiva! :wink:

še enkrat opozarjam, da proga 3. Peš na Pohorje in proga Zimskega pokala nista isti !!!

v nedeljo 9.11.2008 se bo hodilo po modri progi (seveda bo vse označeno)
Slika

:lol:
Uporabniški avatar
 ona1
Sem videla včeraj da pridno trenirate in "kujete" tekmovalne strategije :)
Uporabniški avatar
 ZarkoM
ona1 napisal/-a:Sem videla včeraj da pridno trenirate in "kujete" tekmovalne strategije :)

"Kujemo", da nas bo zabilo. :? :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA