Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana
@Špela*: Mene tudi mika za trening. Sploh, če slišim, da je proga ravninska :D
 spela*
nana napisal/-a:@Špela*: Mene tudi mika za trening. Sploh, če slišim, da je proga ravninska :D

Maca56 gre tudi. :D

Zdaj je treba pa le še organizatorje ponovoletnega srečanja TF prepričati, da se to dvoje ne bi prekrivalo. Oziroma bo pač treba nekako skombinirati. :D
Uporabniški avatar
 Loni
Jaz tudi, sem si zgovorila fraj nedeljo doma. Kako se pa prijavimo? Lonely, a pri tebi - za tiste rezervirane pozicije ali kar njim direktno in potem plačamo dol???
Uporabniški avatar
 lonely
Prijavite se posamično na mail ali fax.
Plača se pri dvigu številk,takrat podpišemo zdravniško potrdilo,oziroma izjavo da tečemo na lastno odgovornost.
Vsi TF-jevci kateri se pravočasno prijavite,boste imeli rezervirane majice.
Nekaj dni pred 11-im januarjem bom osebno preveril ,če je vse OK.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Mene pošteno mika. :lol: Sam tko kot pravi špela, je treba še počakat, če se kdo javi za družbo. No se kdo javi :?: :lol:
LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Deklci Špelca in Mojčika, ali vidvi mislita za družbo na progi ali do Italije in nazaj ?
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Jaz oboje, čebi se dalo. Prevoz in sotekača :oops: :lol:

LP, Mojca :wink:
 spela*
tae napisal/-a:Deklci Špelca in Mojčika, ali vidvi mislita za družbo na progi ali do Italije in nazaj ?

Jaz sem mislila predvsem na družbo po poti do Italije in nazaj. :wink:

(glede na to, na kakšen način nameravam teči tale polmaraton - če bom šla -, ne verjamem, da bom imela družbo na progi)
Uporabniški avatar
 tae
Bo Medea postala druga Palmanova za Slovence ?

Meni osebno je zadeva zanimiva predvsem zato, ker imam december prost tekem, januarja pa ni nič drugega zame. Je pa zadeva kar kmalu. Če se bom odločil, bom poskusno že tekel 5ko na full. (vendar vem, da je to še prekmalu za rekord). Potem počakam naši 2 mladenki (saj sta se spoznali, a ne :D ) in skupaj odtečemo do cilja. Je dober plan, ali niti ne ?
 spela*
tae napisal/-a:Bo Medea postala druga Palmanova za Slovence ?

Meni osebno je zadeva zanimiva predvsem zato, ker imam december prost tekem, januarja pa ni nič drugega zame. Je pa zadeva kar kmalu. Če se bom odločil, bom poskusno že tekel 5ko na full. (vendar vem, da je to še prekmalu za rekord). Potem počakam naši 2 mladenki (saj sta se spoznali, a ne :D ) in skupaj odtečemo do cilja. Je dober plan, ali niti ne ?

Meni je všeč - ampak, a ti znaš teči počasi? :shock:
Enako me zanima tudi za MojcoZ. :lol:

Hvala za kompliment ... na nedeljskem Barbarinem teku se mi je pred ciljem skoraj zaletelo, ko me je uradni napovedovalec, ki je hotel biti duhovit/prijazen (?), vprašal: "A bo šlo, gospa?" :shock:
Uporabniški avatar
 Loni
Ja, kaj češ, če si pa res - po skoraj vseh definicijah :lol: Še dobro, da nisi istočasno še muhe pojedla.
Uporabniški avatar
 IRA
spela* napisal/-a:
tae napisal/-a:Bo Medea postala druga Palmanova za Slovence ?

Meni je všeč - ampak, a ti znaš teči počasi? :shock:
Enako me zanima tudi za MojcoZ. :lol:

Hvala za kompliment ... na nedeljskem Barbarinem teku se mi je pred ciljem skoraj zaletelo, ko me je uradni napovedovalec, ki je hotel biti duhovit/prijazen (?), vprašal: "A bo šlo, gospa?" :shock:

Ti vsaj nisi bla Natalija Verboten :twisted: :lol:
 spela*
Loni napisal/-a:Ja, kaj češ, če si pa res - po skoraj vseh definicijah :lol:

No, no ... :twisted:
Kaj pa vem, včasih je bila definicija poroka, potem so si pa izmislili, da si gospa že s tem, ko diplomiraš in podobno ... :roll:
Uporabniški avatar
 Loni
Ja, kaj češ, folk si dandanes ne natika prstanov kar tako gor po prstih. Grejo tudi meni vsi lasje pokonci ob omembi gospe in mene skupaj.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA