Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
lonely napisal/-a:Če odštejemo "profije" moj favorit je TF-Zdravko (Barič).

Seveda jaz nisem govoril o favoritih, temveč sem odgovarjal na vprašanje, kdo je to zmožen ...
Lahko pa pade kakšna stava :wink:
 Liquid
Pridem, na zadnjo etapo Piran - Portorož. :twisted:
Uporabniški avatar
 INOT
Da tema spet predolgo ne zamre...
Na uradni strani so že tudi datoteke posameznih etap oz. cele proge.
Približna dolžina in višinski metri so pa tule:
http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=138135

Ob priliki za pokušino pretečem drugo etapo, ker me predvsem zanima kako je z dejansko morebitno samooskrbo ob poti oz. koliko časa vzamejo takšni postanki.
 IvanDrvaricMB
INOT napisal/-a:Da tema spet predolgo ne zamre...
Na uradni strani so že tudi datoteke posameznih etap oz. cele proge.
Približna dolžina in višinski metri so pa tule:
http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=138135

Ob priliki za pokušino pretečem drugo etapo, ker me predvsem zanima kako je z dejansko morebitno samooskrbo ob poti oz. koliko časa vzamejo takšni postanki.

Tvoja izkušnja s samooskrbo me pa zelo zanima!
Poročaj kaj...
Uporabniški avatar
 dexi27
ZdravkoC napisal/-a:
kseb napisal/-a:Saj so drugi tudi, ki to zmorejo ...

Ziher, saj bi lahko še naštevali. Garant, da je policajev vsaj pet. Za dva sem skoraj 101 % da prideta :D
Seveda to nista Bilderja, temveč Biel-mena 8)

Ja tud policaji niso od muh, me pa zanima, kdo od te peterice se bo odločil za ta projekt :roll: :wink:
 Alek
dexi27 napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:

Ziher, saj bi lahko še naštevali. Garant, da je policajev vsaj pet. Za dva sem skoraj 101 % da prideta :D

Ja tud policaji niso od muh, me pa zanima, kdo od te peterice se bo odločil za ta projekt :roll: :wink:

Kaj se še nisi odločil? Zdaj je eden policaj med ultraši manj, tak da vse nade polagamo na tebe in Bogdana (Robocop). Mogoče je še kdo od plavih, pa ga ne poznam. Tak da dexi, go for it.
Čeprav po moje da je po duši še vedno plavi, saj je komaj mesec kaj je šel ven.
Uporabniški avatar
 dexi27
Alek napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:

Kaj se še nisi odločil? Zdaj je eden policaj med ultraši manj, tak da vse nade polagamo na tebe in Bogdana (Robocop). Mogoče je še kdo od plavih, pa ga ne poznam. Tak da dexi, go for it.

Ja Bogdan vem da se pridno pripravlja, pa čist tiho je pa ne reče ne bu ne mu, jaz moram priznat da imam kar velike pomisleke o tem ampak do avgusta je še dolga, glede našega bivšega plavca pa mislim, da mu je letos glavni cilj Balaton, čeglih kolker pa vidim pa on prihaja v tapravo formo bolj prot konc sezone, kaj pa če bo letos natempiro že mal prej pol pa ni dileme, da nebi zmogle.

Bomo vidli kako pa kaj želje so, to pa je že tud kar nekaj a ne. :oops:
Uporabniški avatar
 ROBOCOP
Pravkar sem prebral tole in moram vam povedat, da tudi jaz mislim, da sem letos še malo premlečen za tale podvig. Nekaj so želje, spet druga pa realnost. Mogoče bi šlo, če bi lahko skupaj z Natašo tekmovala, en dan eden in drug dan drug, vse naenkrat pa ziher ne. Bom letos raje sodeloval pri Evrocupu, mogoče drugo leto.
Uporabniški avatar
 natasa
ROBOCOP napisal/-a: Mogoče bi šlo, če bi lahko skupaj z Natašo tekmovala, en dan eden in drug dan drug, ....

Še dobro, da imaš ženo ! 8) :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja stvar ni kar tako ja, je treba globoko premislit kake so realne možnosti, men tud ni glih da bom pol do konc leta sam še gledal kak drugi laufajo :shock:

No bomo vidli prvo kak ulrta tek pol pa bo odločitev padla.
 OLE
Vidim, da se je debata o Trans Sloveniji že razživela, ker se iščejo tudi že resnični udeleženci tega ultramaratona. No, ne bom zavlečeval in od kar sem prebral, da gre zadeva resno k svojemu ŠTARTU in CILJU sem živel v nemiru, pa NIČ VEČ. Dokončno sem se odločil, da bo celotna tekaška sezona, z izjemo BIEL-a, kjer bom garal, da odtečem svoj osebni rekord in proslavim Higinovo 20. udeležbo Biela, posvečena le CILJU, STOPITI NA ŠTART V HODOŠU IN USPEŠNO ZAKLJUČITI NA CILJU V PIRANU !

Torej TU SEM in BOG DAJ TUDI v PIRANU !

POZDRAV celotnemu TF-u !

DARE
Uporabniški avatar
 dexi27
OLE napisal/-a:Vidim, da se je debata o Trans Sloveniji že razživela, ker se iščejo tudi že resnični udeleženci tega ultramaratona. No, ne bom zavlečeval in od kar sem prebral, da gre zadeva resno k svojemu ŠTARTU in CILJU sem živel v nemiru, pa NIČ VEČ. Dokončno sem se odločil, da bo celotna tekaška sezona, z izjemo BIEL-a, kjer bom garal, da odtečem svoj osebni rekord in proslavim Higinovo 20. udeležbo Biela, posvečena le CILJU, STOPITI NA ŠTART V HODOŠU IN USPEŠNO ZAKLJUČITI NA CILJU V PIRANU !

POZDRAV celotnemu TF-u !

DARE

Tak se govori ne pa mi cincarji :oops:
Uporabniški avatar
 EčO
Alek napisal/-a:Kaj se še nisi odločil? Zdaj je eden policaj med ultraši manj, tak da vse nade polagamo na tebe in Bogdana (Robocop). Mogoče je še kdo od plavih, pa ga ne poznam. Tak da dexi, go for it.

Itak da! Ko si enkrat, to ostaneš za zmeraj ne glede kam te odnese življenska pot! :)

dexi27 napisal/-a:Ja Bogdan vem da se pridno pripravlja, pa čist tiho je pa ne reče ne bu ne mu, jaz moram priznat da imam kar velike pomisleke o tem ampak do avgusta je še dolga, glede našega bivšega plavca pa mislim, da mu je letos glavni cilj Balaton, čeglih kolker pa vidim pa on prihaja v tapravo formo bolj prot konc sezone, kaj pa če bo letos natempiro že mal prej pol pa ni dileme, da nebi zmogle.

Ja Balaton je v prvem planu, zato ker je prvi na vrsti. In temu primerno so trenutno tudi priprave na vrhuncu. Če ne bo poškodb pa štartam tudi na TransSLO.

Sicer pa... VSE JE V GLAVI! :lol:

No! Avtorja te izjave bomo pa videli sigurno na obeh prireditvah, pa še na kateri drugi! Ziher!! :cast1:
Uporabniški avatar
 natasa
OLE napisal/-a:Vidim, da se je debata o Trans Sloveniji že razživela, ker se iščejo tudi že resnični udeleženci tega ultramaratona. No, ne bom zavlečeval in od kar sem prebral, da gre zadeva resno k svojemu ŠTARTU in CILJU sem živel v nemiru, pa NIČ VEČ. Dokončno sem se odločil, da bo celotna tekaška sezona, z izjemo BIEL-a, kjer bom garal, da odtečem svoj osebni rekord in proslavim Higinovo 20. udeležbo Biela, posvečena le CILJU, STOPITI NA ŠTART V HODOŠU IN USPEŠNO ZAKLJUČITI NA CILJU V PIRANU !

POZDRAV celotnemu TF-u !

DARE

:cast1: :cast1: :cast1:

To je beseda!!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA