Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana
A se ne bi zmenili za skupinsko prijavo? Pride bistveno ceneje :wink:
Štartnino lahko pobiram tudi jaz :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Lani sem jaz pobiral kraškega in radence.

Nana če se javiš za letos ti z veseljem odstopim. Good luck.
 nana
bobr napisal/-a:Nana če se javiš za letos ti z veseljem odstopim.

Meni je vseeno kdo pobira, samo da je ceneje. :D

bobr napisal/-a:Good luck.

Tega dela pa ne razumem :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
nana napisal/-a:
bobr napisal/-a:Nana če se javiš za letos ti z veseljem odstopim.

Meni je vseeno kdo pobira, samo da je ceneje. :D

bobr napisal/-a:Good luck.

Saj še boš kmalu :)
 nana
bobr napisal/-a:
nana napisal/-a:
bobr napisal/-a: Good luck.

Saj še boš kmalu :)

A res? :roll:
Uporabniški avatar
 Popaj
aljosa napisal/-a:Letos v Radencih mislim prvič prelaufaf maraton, po nekaj letih tekov na 21 km. Upam samo na ugodno vreme in da ne bo poškodb.

Jaz tudi!
Mi zdaš skrivnost kako se pripravljaš?. Pred nekaj dnevi sem pretekel 34 km, pa je blo kar hudo.
 alex005
Lepo da je že določen datum, sedaj pa še samo trening in potem pa tek, upajmo da ne bo prevroče!lp
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Hjao dečki očitno Prekmurja še ne poznate dobro :lol:
Sam namig NE bo lahko tako ali drugače :wink:
Humanitarni tek na maratonu treh src

Ob velikem prazniku teka in rekreacije v Radencih, 16. maja 2009, bosta Občina Radenci in Zavod za turizem in šport na ponovno pobudo Organizacijskega odbora Maratona treh src organizirali Humanitarni tek, poimenovan TEK SRCA.

Z lansko izvedbo in organizacijo Humanitarnega teka – Teka srca, ki smo ga prvič izvedli člani občinske uprave in direktorica Zavoda za turizem in šport Radenci, smo bili sami, predvsem pa TUDI organizatorji 28. Maratona Treh src, zelo zadovoljni. S pomočjo ljudi, ki so se odzvali našemu povabilu »Odprite srce in preizkusite svoje moči na kilometru lahkotnega teka…« smo zbrali 3.446 EUR in omogočili teden dni brezskrbnih počitnic 20 otrokom naše občine, na poletnem taboru plavalne šole Delfin, v Ankaranu.

Ob letošnjem, 29. Maratonu Treh src v Radencih, na katerem bo že devetindvajsetič več kot štiri tisoč tekačev in pohoodnikov od blizu in daleč merilo svoje moči, ne bomo pozabili na družino, ki ji ob zadnjih naravnih nesrečah narava ni prizanesla.
6. 2. 2009 je po večdnevnem sneženju in deževju zemeljski plaz izpodkopal temelje novozgrajene enodružinske stanovanjske hiše mlade družine v Melanjskem Vrhu št. 5, v občini Radenci.
Štiričlanska družina oče, mati in dve mladoletni deklici, stari 7 in 12 let, so se v svojo hišo preselili šele konec leta 2004. Deklici sta pohištvo v svoji sobici dobili za božično darilo v letu 2007 in danes le nemo spremljata selitev iz svojega doma.

Občina je družino takoj (še isti dan) po prijavi plazu in tudi na podlagi strokovnega mnenja, s soglasjem družine izselila in ji začasno zagotovila bivanje v dijaškem domu Srednje šole za gostinstvo in turizem. To je bila le nekajdnevna rešitev, saj je organizacija normalnega življenja za mlado družino v dveh sobah, brez kuhinje in s skupnimi sanitarijami nemogoča. Občina je nato družini takoj, ko je bilo mogoče, zagotovila dvosobno neprofitno stanovanje v enem izmed radenskih blokov. Družina upa, da bo tudi bivanje v bloku le začasna rešitev.

Starši še danes plačuje mesečne obveznosti kredita za hišo, ki so jo izgubili čez noč. Znašli so se v nezavidljivem položaju. Oče, zaposlen pri logistiki Škerget, po poklicu sicer zidar in mama, po poklicu bolničarka, zaposlena v bivalni skupnosti Zavoda Hrastovec, sta se pripravljena spopasti z izzivi ponovne novogradnje, a zato bo potrebna pomoč širše skupnosti dobrih ljudi.

Letošnji humanitarni tek začenjamo z mislijo Flaubert-a »Srce je bogastvo, ki se ne prodaja in ne kupuje, marveč daruje.« Vabimo vse ljudi dobre volje, da se nam pridružijo na Teku srca, 16. 5. 2009, ob 15. uri pred Zdraviliščem Radenci. S prostovoljnimi prispevki, ki bodo nadomestili prijavnino za tek, boste sebi omogočili trenutek tekmovalnosti, družini v stiski pa boste skrajšali pot do želenega cilja.

Za Tek srca se lahko prijavite v soboto, 16. 5. 2009 na stojnici pred glavnim odrom s štartno-ciljnem prostoru, od 10. do 15. ure. Če se teka ne boste udeležili, lahko »štartnino« prispevate prej in sicer na TR: 02341-0011912031, s pripisom »ŠD Radenci- humanitarni tek«.

Vsak prispevek (lahko tudi v materialu ali storitvah - v tem primeru pokličite 02 566 96 10) bo dokaz vaše srčnosti in del velikega srca, ki ga bomo skupaj podarili soljudem.

Iz strani AZS http://www.atletska-zveza.si/1049/more.html
Uporabniški avatar
 Tatjana
Uroš Sobočan napisal/-a:Hjao dečki očitno Prekmurja še ne poznate dobro :lol:
Sam namig NE bo lahko tako ali drugače :wink:

Pa saj nikoli ni nekaj čudno vreme. Tako je kot vedno. Ali veter piha ali pa je soparno :lol: Jaz sem že par mesecev na aklimatizaciji ;) :lol:
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Tatjana napisal/-a:Pa saj nikoli ni nekaj čudno vreme. Tako je kot vedno. Ali veter piha ali pa je soparno :lol: Jaz sem že par mesecev na aklimatizaciji ;) :lol:

Vaj sem ti malo fauš :? ampak ok se tolažim, da mamo v Ljubljani zadnje čase podobne klimatske razmere :twisted: sicer pa priden naslednji teden za celi teden domov tak ka bojo fajn priprave :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA