Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 raf
Gospodična!
Se ti ponudim za zajčka, ker bom zaradi različnih vzrokov trpel v družbi sebi enakih in glavni je ta, da ne smem iti na 21 km, ker imam prepoved.
na začelju bomo vsi in če boš v pozadini zagledala enega modela, ki ima en zivorumen potiskan kolesarski dres in zraven enega modela z napisom Tečem, da cuker zbijam! se lahko pridružiš in bomo skupaj v čist izi tembu zaradi družbe preteki teh 8 km.
Proga je skoraj ravninska malo gori malo doli edni klanec je vzpon na 4.5 km na Olek v dolžini 459,897876777 m (garmin 405 presss)
se viidmo
Nazadnje spremenil raf, dne 02 Mar 2009, 20:49, skupaj popravljeno 1 krat.
 spela*
raf napisal/-a:uff kako čas hitro beži.
čeprav sem imel v planu iti na 21 km se bom moral zadovoljiti z 8 km, :cry: ker sem v fazi intezivne osebne vadbe in v tem času ne smem tečti tekmovano, ampak samo počasi

Kaj pa to pomeni? :shock:

A še velja, da greva letos pod 1:50?
Uporabniški avatar
 raf
spela* napisal/-a:A še velja, da greva letos pod 1:50?

aha in to bo izvedljivo na LM šele v jesnei, ker do takrat bom imel za sabo bazo in 5 mesecev strokovno podkovanih treninigov, ki bood časovnico v idealnih razmerah lahko približali času 1.45.
 hitrohodec
Kdor se misli prijaviti za tekmovanje v hitri hoji, ki bo v sklopu MKM potekalo na sezanskem stadijonu, naj poslje (bolje do 14.t.m.) svoje podatke na moj e-mail: fabiomarcia@virgilio.it
Prijavnina za hojo je 10 evrov, ki jo je treba poravnati ob dvigu startnih stevilk do 1 ure pred startom prve tekme v hoji. Le-ta bo ob 11.30' in sicer na razdalji 3000m za zenske kategorije, medtem ko bodo moski na 5000m startali ob 12.00'. Ob prijavi boste s startno stevilko dobili vsak se 1/2 litra teranovega likerja ter bon za joto in klobaso/prsut.
Tekmovanje v hoji velja tudi kot 1. tekma za "Alpe-Adria Cup 2009" in letos pricakujemo rekordno stevilo nastopajocih, saj so se ze prijavili stevilni atleti iz Avstrije, Hrvaske, Italije in seveda iz Slovenije.
Uporabniški avatar
 IRA
raf napisal/-a:Gospodična!
Se ti ponudim za zajčka, ker bom zaradi različnih vzrokov trpel v družbi sebi enakih in glavni je ta, da ne smem iti na 21 km, ker imam prepoved.
na začelju bomo vsi in če boš v pozadini zagledala enega modela, ki ima en zivorumen potiskan kolesarski dres in zraven enega modela z napisom Tečem, da cuker zbijam! se lahko pridružiš in bomo skupaj v čist izi tembu zaradi družbe preteki teh 8 km.
Proga je skoraj ravninska malo gori malo doli edni klanec je vzpon na 4.5 km na Olek v dolžini 459,897876777 m (garmin 405 presss)
se viidmo

Tudi jaz pridem na 8km 8)
Nekako iz istih razlogov ... sama sem seveda zbezljala ... ampak imam zadaj motivatorje in bremzice, ki me opozarjajo kdaj ga serjem v eno ali drugo smer ...

In mi je res škoda, da bi zaradi prehitrega bezljanja ... mogla še kak mesec doma sedet ... se mi samo še zmeša :roll: :twisted:

Se ne grem več ... tako, da jest grem tut na 8km ... in vse 21ke pričakam v cilju :D
 Larchi80
IRA pa ne me zdej še ti zapustit :( :(. O.K. še vedno imam Lenči, ampak močno, močno, močno upam, da bo z mano Ksenija,...
K če me boste vse same pustile, ne grem na 21-ko! ampak na 8-ko!
Uporabniški avatar
 lenči
Larchi80 napisal/-a:IRA pa ne me zdej še ti zapustit :( :(. O.K. še vedno imam Lenči, ampak močno, močno, močno upam, da bo z mano Ksenija,...

Ne se bat, saj nam bo uspelo :D . Tudi jaz upam, da bo Ksenija z nami. Drugače bova pa polžale tam zadaj z ostalimi :oops:
Uporabniški avatar
 Hojca
lenči napisal/-a:
Larchi80 napisal/-a:IRA pa ne me zdej še ti zapustit :( :(. O.K. še vedno imam Lenči, ampak močno, močno, močno upam, da bo z mano Ksenija,...

Ne se bat, saj nam bo uspelo :D . Tudi jaz upam, da bo Ksenija z nami. Drugače bova pa polžale tam zadaj z ostalimi :oops:

Sem že ena tistih, ki bodo polžale tam zadaj. Danes sem probno 21ko po PSTu odtekla - rabila sem 2uri in pol :oops: , pa je bilo skoraj po ravnem. Ampak sem odločena da grem, če le ne pride kaj nepredvidenega. Se vidimo tam zadaj :D
Uporabniški avatar
 Vreme
mojculja čestike, verjemi pa, da boš v Sežani hitrejša. Sicer pa se vidimo, ker bom tudi sam tam nekje zadaj. :D
Uporabniški avatar
 Asparagus
mojculja napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Sem že ena tistih, ki bodo polžale tam zadaj. Danes sem probno 21ko po PSTu odtekla - rabila sem 2uri in pol :oops: , pa je bilo skoraj po ravnem. Ampak sem odločena da grem, če le ne pride kaj nepredvidenega. Se vidimo tam zadaj :D

Mojca, sem že razmišljala, da bi te poklicala in vprašala, kako grejo priprave. :) Prepričana sem, da boš v Sežani še boljša, saj boš imela družbo in navijače :)

Držim pesti zate in ostale forumovce, da bi brez težav in čim hitreje prišli do cilja.
Uporabniški avatar
 pajo
Kaj vas toliko muči čas. No saj ne rečem, da ni dobro če je dober. Ni se pa treba preveč bremenit z njim. Manj glej na uro pa raje okoli sebe opazuj kaj se dogaja. Zna biti lepo in zanimivo.
Uporabniški avatar
 Ksenija
pajo napisal/-a:Kaj vas toliko muči čas. No saj ne rečem, da ni dobro če je dober. Ni se pa treba preveč bremenit z njim. Manj glej na uro pa raje okoli sebe opazuj kaj se dogaja. Zna biti lepo in zanimivo.

moja prva 21 je bila čudovita ;) v najboljši družbi, na najboljši dan, čas ni bil pomemben, pa niti ni bil tako slab haha

ksenija pride če ravno ne bo Tami v zdravilišču. Glede na to, da pa po 14 dneh še vedno ni odgovora, če je sploh odobreno, dvomim, da bo.
Uporabniški avatar
 Hojca
pajo napisal/-a:Kaj vas toliko muči čas. No saj ne rečem, da ni dobro če je dober. Ni se pa treba preveč bremenit z njim. Manj glej na uro pa raje okoli sebe opazuj kaj se dogaja. Zna biti lepo in zanimivo.

Hvala Pajo, ampak mene čas nič ne muči, samo z naskokom zadnja pa res ne bi bila rada :roll: . Samo iz tega razloga sem gledala na uro, sicer to sploh ni moja navada.
Uporabniški avatar
 pajo
Mojca ma ne boš zadnja. A se toliko malo poznaš koliko si sposobna preteči? Bejž se bo še kdo smejal. Ja smejala se boš ti v cilju po 21km teka. Ni treba sedaj kaj preveč pretiravati z tekom imej svežino v telesu ne pa občutek utrujenosti. Kar imaš sedaj v nogah pač imaš popraviti ne moreš več z pretiravanjem pa lahko veliko zapraviš. Po pameti nič drugega.
Uporabniški avatar
 Hojca
pajo napisal/-a: A se toliko malo poznaš koliko si sposobna preteči? Bejž se bo še kdo smejal.

Pa sej sem hotla sam sprobat, če sem sposobna 21ko (v kolikortoliko spodobnem času, pa da na koncu nisem totalni crko - drugače bi šla raje 8ko) odlaufat, do zdaj več kot 17 še nisem. Tko zdej pa grem na Kras, pa ne tečt... :drink

Lepo nedeljo,
Mojca
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA