Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

:laola
Komplimenti vsem za lanjski "RETRO", fotogalerije in vse pozitivne komentarje; kot je znano sam projekt je načrtovan kot "promo" in za vedno bo tak ostalo, čas UPM pa merimo zaradi lestvice in uradnosti.
Najbolj pomembna je seveda "neobremenjevalna konzumacija UPM s časom" (boste se prepričali da na stezi UPM čas in ambijenti pokrajine v simbiozi delajo za vas, poetski, sproščeno in skupaj s vami s eno lepo "uživancijo").
Vse dolžine UPM zamišljene so kot:
just training day ... se pravi kot poskus /za vsakega nekaj več:
npr. HALF razdalje za poskus vseh na MINI MARATHON razadaljah in ULTRA MARATHON razdalja kot poskus za vse na HALF in ALL MARATHON razdaljah, tudi s kombinacijami.
Naročeno je lepo sončno vreme ...
predrag napisal/-a:just training day ... se pravi kot poskus /za vsakega nekaj več:
npr. HALF razdalje za poskus vseh na MINI MARATHON razadaljah in ULTRA MARATHON razdalja kot poskus za vse na HALF in ALL MARATHON razdaljah, tudi s kombinacijami.
Naročeno je lepo sončno vreme ...

Popolno :D
No, kot vedno, jih dobim po buči jaz, ker jo sam nastavim :bum:
Slišal sem več komentarjev tistih, ki so svoj "trening" opravili prejšnja leta, da ni prav, da niti časa ne merijo. V vsakem kontaktu s Predragom sem to omenjal, sedaj pa to ...
OK, saj jaz si svoj čas tako sam izmerim. Drugi si ga očitno ne, saj vas ne zanima :D
Včasih res ne vem, zakaj jaz vlagam toliko energije za druge. Spet sem si rekel, da ne bom več, vendar verjetno mi spet ne bo uspelo. :--(

Predlagam, da se meri čas samo nama z Inotom.
Inot, jaz bom drugi, kateri boš ti ? :D
ZdravkoC napisal/-a:No, kot vedno, jih dobim po buči jaz, ker jo sam nastavim :bum:
Slišal sem več komentarjev tistih, ki so svoj "trening" opravili prejšnja leta, da ni prav, da niti časa ne merijo. V vsakem kontaktu s Predragom sem to omenjal, sedaj pa to ...
OK, saj jaz si svoj čas tako sam izmerim. Drugi si ga očitno ne, saj vas ne zanima :D
Včasih res ne vem, zakaj jaz vlagam toliko energije za druge. Spet sem si rekel, da ne bom več, vendar verjetno mi spet ne bo uspelo. :--(

Predlagam, da se meri čas samo nama z Inotom.
Inot, jaz bom drugi, kateri boš ti ? :D

Zdaj mi pa nekateri delujejo prav smešno. Očitno jih gre večina na ta tek tako z 1/3 moči in jim je teh 53 km mala malica. Eni se bomo pač malo mučili, da pridemo do cilja, na koncu pa zadovoljni, da nam zmerijo čas :--
Zdravko mislim, da ni panike in da jih bo še kar nekaj, ki bodo z veseljem tekli na čas. Drugi pa pač na kaj drugega :drink
INOT napisal/-a:Končno bomo vsi prišli na svoj račun. Komur ni do tekmovanja gre pač svoj tempo. Vsekakor veliko boljše tako kot pa nositi številko brez razloga :D

Še en tak, ki se z mano ne bo hotel pogovarjat :-((

@Zdavko, sva že v Portalu ugotovila, kako je s tem druženjem po teku :D Eni vedno ostanejo do konca... drugi pač ne :lol:

@Classix, jaz začnem tam, kjer je najvišji vrh :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA