Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Classix napisal/-a:Upam da boš našel kakšno alternativo, kljub temu (ali pa prav zaradi tega), ker vem kako močno te je vleklo tja.

LP
Matjaž

Hvala Matjaž, že me fajn nažira, ja priznam. Alternativa, že je. Lastni ultra tek, mogoče standard Zagorje - Lj ali pa kaj frišnega. V začetku marca tak da če bo keremu za akcijo, seveda vabljen.

Lp

Uroš
:(
Lansko leto sem tam dosegel prav lep uspeh in sem se tudi zaradi tega že prav veselil te tekme.
Mislim, da bi bil že skrajni čas, da tekaški forum organizira kakšno ultratekaško preizkušnjo 6,12,24 urni tek :wink:
Rabmo samo najmanj kilometer dolg krog....pol pa sam še gasa. Časomerilce bi pa že iz prijavnin plačali. Dejte tisti z mal več izkušnjami (pa morda mal več časa :-- ) razmislit tudi v tej smeri.
Čedalje več nas je...in zakaj ne bi imeli svoje tekme, ki bi se zaključila na primeren način :drink
žabc napisal/-a::(
Lansko leto sem tam dosegel prav lep uspeh in sem se tudi zaradi tega že prav veselil te tekme.
Mislim, da bi bil že skrajni čas, da tekaški forum organizira kakšno ultratekaško preizkušnjo 6,12,24 urni tek :wink:
Rabmo samo najmanj kilometer dolg krog....pol pa sam še gasa. Časomerilce bi pa že iz prijavnin plačali. Dejte tisti z mal več izkušnjami (pa morda mal več časa :-- ) razmislit tudi v tej smeri.
Čedalje več nas je...in zakaj ne bi imeli svoje tekme, ki bi se zaključila na primeren način :drink

A še nisi nikoli nič slišal o Sladkih6? :wink:
žabc napisal/-a:Seveda sem slišal za Sladkih6, ampak nisem pa vedel, da je to v organizaciji Tekaškega foruma. Poleg tega, pa počasi v naši deželici "6" postaja premalo :wink:

Bodite fajn :wink:

Seveda je v okviru tekaškega foruma. Za kaj več kot "6" pa se bo moral najti v naši deželici kakšen drugi junak! :wink:
Uroš Sobočan napisal/-a:Menda niso najbolj ogreti za to, najboljše je da se Matjaž javi, mislim da jih je on letos že kontaktiral.

Ja res sem jih nekih 14 dni nazaj poklical v trgovino na Šmartinski cesti in jih malo potipal v zvezi z letošnjim Formaratonom. Odgovori pa so šli v smeri...mi bi radi...iščemo sponzorje...iščemo donatorje...skratka nič konkretnega. No menda se bodo tja do konca marca že kaj izjasnili.

LP
Matjaž
Rollback napisal/-a:
klopotec napisal/-a:A 8 ur v Tivoliju ne odgovarja? Sredi Ljubljane, pa še gorski tek menda je.

Ko smo že ravno pri odpovedih; bo Formaraton letos sploh izveden? V nobenem koledarju ga še ni... :?:

Meni so napisali da naj bi bilo, informacije pa bodo na njihovi spletni strani. In če bo, se bo spet prekrivalo z Dunajem :(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA