Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 maca
in zakaj je na tem forumu taka tišina, a zdej noben več ne misli na Dunaj, ali je pa Dunaj že minil.
Loni, a sem ti mogoče pozabla voščit za rd?????? :oops: Sploh nisem opazila, da sem sedela in papcala na roza stolčkih :cry:

Jaz bom tekla kar lepo v tišini, me še vedno matrajo glasilke, torej v moji družbi dobrodošli vsi, ki lahko govorite. Bom poslušala :twisted: in si seveda mislila svoje :twisted:
 Lance
Očitno so priprave na Dunaj v polnem teku :D ...tud pr men tko...sam...sem pa od prvotno načrtovane "družbe" - sodelavcev, ki naj bi šla tečt na Dunaj ostal skoraj čist sam :cry: :cry: :cry:

....je kdo zainteresiran za skupno potovanje na Dunaj & mogoče tud za Kaiserschmarrn party...no ja skratka za družbo...
:D
 a nje ni
Lance napisal/-a:Očitno so priprave na Dunaj v polnem teku :D ...tud pr men tko...sam...sem pa od prvotno načrtovane "družbe" - sodelavcev, ki naj bi šla tečt na Dunaj ostal skoraj čist sam :cry: :cry: :cry:

....je kdo zainteresiran za skupno potovanje na Dunaj & mogoče tud za Kaiserschmarrn party...no ja skratka za družbo...
:D

priprave na Dunaj so v teku ja ... tako s treningi kot s šparanjem denarja :? ampak šmorn party se fajn sliš :D
tudi jaz še čakam, išem, zbiram in prepričujem družbo če bi šli ... mogoče se pa lahko kaj zmenimo? če bom še mačkotačko prepričala ... :roll:

:juhuhu:
Uporabniški avatar
 Loni
Radolca napisal/-a:se pripravljam in mislim na dunaj

No, jaz pa samo mislim, s pripravljanjem je bolj švoh.
Uporabniški avatar
 Radolca
Loni napisal/-a:
Radolca napisal/-a:se pripravljam in mislim na dunaj

No, jaz pa samo mislim, s pripravljanjem je bolj švoh.

pol imaš pa gotovo bolj ali manj meditativne priprave :?: :?
kje se bo več piva popilo
Uporabniški avatar
 Loni
Ja, ja, mentalne priprave na višku, se ni za bat, čez en mesec ob tem času se bom ravno izkopala iz postelje, stresla maco ven iz ta druge in bova šli kofečkat in potem bova šli papcat na Naschmarkt (raj tudi za krivojedce), se usedli na vlak in odsmrčali eno kitico, vmes se bova še vrgli na kolena (na daljavo prek telefona) pred Lauferja, da nama bo špilal šoferja. Seveda ob pogoju, da se jez skidam po karte za vlak. Najboljše, da to naredim kar danes po službi.
Uporabniški avatar
 Keks
Če komu ravno ni do hotela ali hostla in je ponosen lastnik šotora, spalne vreče in špiritnega gorilnika, ter ga ne motijo javne toalete in tuši :D , predlagam tole:

http://www.campingwien.at/de/?id=ND
 Marinka
Prosim za informacijo glede profila proge na 42 in na 21 km.
Hvala!
Uporabniški avatar
 Štefan
Sedaj, ko je še polmaraton v Grazu za mano, pa bo potrebno počasi spucat glavo za Dunaj :roll:. Malo regeneracije potem, pa gremo naprej :lauf:
Kovit, are you ready ?
 kovit
tae napisal/-a:Kovit, are you ready ?

Not yet :)
Potrebno je še nekaj finega brušenja, nato še poliranje...ja bomo videli :)
Uporabniški avatar
 tae
Vsekakor držim pesti zate, čeprav boš kasneje moj konkurent :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA