Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali za 10ko to pomeni 5km v eno smer in 5km nazaj po isti poti ?
Uroš, hvala za pomoč. :cast1: Ja proga je res malo valovita, na začetku je malo večji klanček, ko se zapušča mesto Ormož, potem je nekaj klančkov navzdol.Vse do obrata se proga rahlo dviguje, ne preveč, obrat je ravno tako na manjšem klančku( mišlen obrat na 21 km), nato pa v obratni smeri, z razliko ,ko se teče proti cilju, se ne teče po ulicah Ormoža, ampak se konča na mestu štarta(atletski stadion).

Lp. :wink:
Profil je približno takšen:
(samo tisti mali zobci, ki jih je kar nekaj na sliki, bi morali biti zglajeni)
Slika

Višinske razlike pa ni veliko - poglejte skalo na profilu.
Na začetku se spusti za 7 v.m., potem sledi prvi klanec (dvig za 15 v.m., spust za 20 v.m.).
Potem pa lepo počasi dviguje za 20 v.m. do obrata (ca. 6,5 km) in nato spet počasi spušča za 20 v.m.
Na koncu pa spet začetni klanec z druge smeri (dvig za 20 v.m. ter nato spust za 7 v.m.).
Nazadnje spremenil klatez, dne 30 Apr 2009, 13:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Tudi jaz mislim priti v vaš konec.
Mi lahko poveste,kje je stadion - mestna graba in ali je kaj usmerjevalnih pušcic do prireditvenega prostora?
Drugače, se bom pa že kako znašel.
Se vidimo!
Lp
Dobro tecite jutri!

Čeprav so me še danes nekateri prepričevali, da naj vendarle grem v Ormož, češ da je to proga za rekorde in podobno, in bili pri tem skoraj uspešni, je dejstvo, da nisem še pripravljena na dve tekmi v dveh dneh, sploh ker so potem v kratkem trojke in Radenci ...
Tako da ... mogoče naslednjič.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com