Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

bojanm napisal/-a:Vi,ki imate medsebojna tekmovanja,
poskrbite za spodujevalce,
avtobus se slabo polni.
Kaj naj naredimo?

bo imel pa vsak po dva sedeža ... bomo nazaj grede lahko poležavali :)
bojanm napisal/-a:Vi,ki imate medsebojna tekmovanja,
poskrbite za spodujevalce,
avtobus se slabo polni.
Kaj naj naredimo?

Po mojem mišljenju, mislim, da še ni panike za avtobus. Tudi lani je bilo malo prijavljenjih še en teden pred odhodom, tako da je bilo govora celo o odpovedi prevoza. :argue: Pa se je zadnji teden skoraj napolnil avtobus. Mislim, da bo tako tudi letos.

Bojan tvoj trud ne bo zaman. :D
kovit, raje priznaj, da si "škrt" k "Gurenc" :lol:
pajo napisal/-a:Starbucks pogreša tekače in tek ter se zato prijavlja za avtobusni prevoz.

Aha, smo jo videli, kako jo je danes šibala. Lepo, pa še tako naprej.
Plačila za avtobusni prevoz v Radence bom zbirala še do naslednjega četrtka (14.5.). Potem pa s to aktivnostjo preneham (vsaj za nekaj časa).

Navodila za prijavo in plačilo imate na prvi strani :)
115 prijavljenih za Radence prek TF-ja in le 23 za na bus. Kaj zdaj bo šel še kdo od forumašev z busom, ali povabimo še kakšne "zunanje" ?

Še nekaj, ne vem kje bi to napisal, pa bom kar tu: imejte sabo kopalke, morda potem skočimo v bazen.
Jutri bo prijavljen-a 24.

Tae, saj ni panike. V Trst nas je šlo tudi toliko. Pride bus malo dražje, si pa bolj komot. Pa kakšna prijava bo še gotovo prišla.
Ojla

Bi se jaz tudi prijavil na bus.

Imam samo manjsi problemcek, kako zjutraj priti iz Dola pri LJ do Tivolija, ker pri nas na vasi med vikendom ni javnega prevoza sploh.

Ce se slucajno kdo pelje tam mimo in me pobere bi bilo idealno.

V nasprotnem primeru pa ce bi bila varianta, da v Sentjakobu zapeljete na izvoz, se tam vkrcam in gremo dalje. Do Sentjakoba bom imel pa jutranje ogrevanje, saj je samo 5 km :)

G.
Če ne bo nobenega drugega, skočim jaz čez obvoznico in te pridem iskat - sem iz Novih Jarš, samo povej, kdaj, ker nimam pojma, koliko je potem do Tivolija.
Je pa en majhen problem, a se boš lahko stlačil v mojega tvingeca :P
grb napisal/-a:Ojla

Bi se jaz tudi prijavil na bus.

Imam samo manjsi problemcek, kako zjutraj priti iz Dola pri LJ do Tivolija, ker pri nas na vasi med vikendom ni javnega prevoza sploh.

Ce se slucajno kdo pelje tam mimo in me pobere bi bilo idealno.

V nasprotnem primeru pa ce bi bila varianta, da v Sentjakobu zapeljete na izvoz, se tam vkrcam in gremo dalje. Do Sentjakoba bom imel pa jutranje ogrevanje, saj je samo 5 km :)

G.

Jst te bom pobrala. Sem najbližja. Dogovor na ZS :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA