Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kaj se sekiraš, to so rekreativne tekme. Poglej lanske rezultate in boš hitro videl, da ne boš zadnji. Tudi jaz bi šel v tekaških supergah, saj drugih sploh nimam. Dobro, vedno se bo našlo par atletov + hudo pripravljenih rekreativcev, ampak oni te bodo prehiteli v prvi minuti, potem pa za njimi ostane truma rekreativcev, kjer smo tudi mi. Ne se sekirat, ti kar pejdi.
Opazil sem, da je na teh straneh tekla debata predvsem o duatlonu. Kaj pa tek?

Prekopirano iz druge teme, da še to prvotno spravimo na vrh.

Sam sem že prijavljen. Vem, da bom videl, ko bom tam, a vseeno me firbec matra. Štartnina je sicer malce višja, kot drugje, vendar mi je organizator zagotovil, da nikakor ne bom razočaran. Pustil sem se prepričati. Lansko leto udeležba ni bila kaj prida. Bo morda letos kaj drugače ? Ali je problem ravno v številčnosti različnih tekem na isti dan. Zanima me, če še kdo pride iz foruma, hkrati pa tudi vaši vtisi iz preteklih let, če ste morda že sodelovali na tem teku. Teče se predvidevam po gozdu. Morda še kaj omembe vrednega.
Stena, prav si predstavljaš, a je lepše, morda ti bo koristno naslednje:
- Tek je znotraj posestva Brdo, res asfalt a mimo ribnikov in rožic in večinoma v senčki dreves.
- Kolesarki del je (deloma tudi grob) makadam okoli posestva Brdo (proga Fotrov tek, ti verjetno nič ne pomeni), skratka tam ni prometa, razen na zadnjem kilimetru, ki je po asvaltu. Pred dvemi leti so bili tam res pešci v strnjeni gruči in so preklinjali nevljudnega kolesarja (mene), ki je finiširal v menjavo, pa se je moral zaradi njih ustaviti in jih slišati.

Ambijent je skratka zelo, zelo lep. Če bo tako, kot pred dvemi lin tremi leti.
Morda celo pridem, če si bom lahko sposodil kolo in bom imel čas.
raziskovalec napisal/-a:- Tek je znotraj posestva Brdo, res asfalt a mimo ribnikov in rožic in večinoma v senčki dreves.

A znotraj posestva se teče? Sem mislila, da po zunanji strani. Znotraj mi je pa še bolj všeč. Tam pa tekla res še nisem. :D
Tam je sicer veliko makadamskih poti, po moje več kot asfalta. Teče se pa samo po asfaltu?
spela* napisal/-a:
Keks napisal/-a:Oj :) !

Pa je duatlon primeren tudi za absolutne rekreativce, ki tu pa tam v kakšen klanec kolo še vedno rinejo namesto pedalčkajo? :oops:

Na Brdu ni klancev (čeprav ime navaje na drugačne misli). :D

Je je klanec, dolg dobrih 500m :!: Ni pa to nevem kako strm klanec, tko da kolesa po moje ne bo treba rinit :D

Pridem pa tud jest na svoj prvi duatlon :)
spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:- Tek je znotraj posestva Brdo, res asfalt a mimo ribnikov in rožic in večinoma v senčki dreves.

A znotraj posestva se teče? Sem mislila, da po zunanji strani. Znotraj mi je pa še bolj všeč. Tam pa tekla res še nisem. :D
Tam je sicer veliko makadamskih poti, po moje več kot asfalta. Teče se pa samo po asfaltu?

Znotraj posestva tečejo duatlonci, tekači pa okrog posestva. Kolesarski klanček je zenamerljiv.
Hej! Odločil sem se, da bo tale duatlon moja prva rekreativna prireditev :D Da ne bo kdo rekel da medicinci sam za knjigami ždimo :P :)
Na večino mojih vprašanj ste že odgovorili v zgornjih postih. Zanima me samo še nekaj glede prijave...a je dovolj da plačam položnico in jo prinesem s sabo, al se je treba kje še posebej prijaviti? Pa še eno o gumah na kolesu...trenutno mam na gorcu 1,25 x 26 cestne gume. Bo to šlo, al raje namontiram gorske?
Hvala!
lp, m
V nedeljo sem šla s kolesom okoli Brda,da malo preverim teren. Proga je kar lepo utrjena in varna :) . Le na enih dveh mestih(bolj na začetku, kjer je rahel vzpon) je treba malo pazit,ker je mehak pesek.Me je kar precej zaustavilo. Po klančku navzgor(500m -najstrmejši del) se mi je hitrost znižala na 12km/h. Na odseku,kjer se proga prevesi navzdol(pri Suhi) pa je kar letelo do 32km/h.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA