Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

kovit napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:Na koncu testa sem komaj ušel nevihti oziroma toči...

Lp!

no, nič jamrat stari. se je še vreme poscalo na najine sekunde....ampak ker za dežjem posije sonce bomo mi tele kuperje še pod 8 laufal...brez skrbi.

Ja, res je, sicer za pod 8 dvomim, če bom kdaj sposoben takšen podvig, vprašanje pa je, kako naj treniram, da se bi bolj približal 8 minutam... :roll: :oops:
Ja, nč dobro treniraj...

Lp! :wink:
Vidim, da ste večinoma kar vsi razturili na Cooperju. Očitno se bom moral v tem testu letos še enkrat preizkusiti. Lovil bom čas 8:18 (Obivankenobi).

Kovit, koliko pa je tebi pokazala ura ?

Bobr, očitno že imaš pravo hitrost, vesel sem zate, da so treningi obrodili sadove. Koliko pod 9 ti je uspelo ?
bobr napisal/-a:raf sam si res ena reva :)
.

v svoje opravičilo lakho rečem samo to, da nisem želel tvegati z novimi obkladki med nogami, ker itak še ni od grosuplja zaceljeno in bi me na mokro še bolj ogulilo.
saj bodo še jesni prilike in ni hudič, da bom enkrat zadevo urajmal.
tae napisal/-a:Vidim, da ste večinoma kar vsi razturili na Cooperju. Očitno se bom moral v tem testu letos še enkrat preizkusiti. Lovil bom čas 8:18 (Obivankenobi).

Kovit, koliko pa je tebi pokazala ura ?

Bobr, očitno že imaš pravo hitrost, vesel sem zate, da so treningi obrodili sadove. Koliko pod 9 ti je uspelo ?

Fant če ti ne greš pod 8 naj me vrag.
Sam se se naveličal tečt pri 8:21...ni pa ni šlo tistih 1.20 za krog...preveč turobno vzdušje je bilo včeraj na testu...
tae napisal/-a:Bobr, očitno že imaš pravo hitrost, vesel sem zate, da so treningi obrodili sadove. Koliko pod 9 ti je uspelo ?

To še ni hitrost na katero bi bil blazno ponosen. Saj sem šele v drugem tednu intervalnih treningov, halooo :lol: Čaki pol avgust september bom letel po luftu ha ha.

8:53 mi je uspelo z nekaj muk v zadnjih krogih. Kakorkoli, uresničil se mi je lanskoletni cilj iti pod 9. Moj lanski cooper PB je bil 9:08.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com