Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 yogo
Dule, tolk treniramo da nimamo časa pisat.
Šalo na stran, včeraj sem opravil zadnji trening pred Grintovcem, na Šmarno goro in Grmado.
Danes sem zadnji dan v službi (država pač poskrbi, da ne bi bilo premalo bresposelnih :evil: Tobačna), jutri bom že na cesti tako ,da ne bom več dosegliv na mail.
Zdaj pa dva dni počitka in se vidimo v Kamniški Bistrici.

lp Yogo
Uporabniški avatar
 mišk
Pozdravljeni!
Ne štejem se ravno med Grintovčane, mogoče sem šele enoletni Grintovčavček (tekaški staž, ne leta), sem pa doma zelo blizu nedeljskemu spektaklu (10 km). Povzel bom stavek ali dva iz Kamniškega občana, kjar ga. Mira Papež sporoča: " Na evropskem prvenstvu pa je potrdila svoj nastop na 7. gorskem teku na Grintovec tudi elita gorskih tekačev: Italijan De Gasperi (evropski prvak) in bronasti z EP Gaiardo ter četrti z EP Čeh Krupička."
Torej bo za naslov KRALJA pravo "mesarsko klanje" in časi blizu ali pod rekordom proge. Menim, da se bo za prva mesta potegoval tudi Zarnik, pa Krebs in Janžekovič sta prav tako običajno med prvimi petimi na vrhu.
Bomo videli in doživeli, v živo! (le da bodo najboljši že jedli enolončnico na Kokrškem, ko bom jaz prigagal do cilja :? )

Na čim bolj normalno vreme v nedeljo! :toast:
Uporabniški avatar
 Dule
mišk napisal/-a:Pozdravljeni!
Ne štejem se ravno med Grintovčane, mogoče sem šele enoletni Grintovčavček (tekaški staž, ne leta), sem pa doma zelo blizu nedeljskemu spektaklu (10 km). Povzel bom stavek ali dva iz Kamniškega občana, kjar ga. Mira Papež sporoča: " Na evropskem prvenstvu pa je potrdila svoj nastop na 7. gorskem teku na Grintovec tudi elita gorskih tekačev: Italijan De Gasperi (evropski prvak) in bronasti z EP Gaiardo ter četrti z EP Čeh Krupička."
Torej bo za naslov KRALJA pravo "mesarsko klanje" in časi blizu ali pod rekordom proge. Menim, da se bo za prva mesta potegoval tudi Zarnik, pa Krebs in Janžekovič sta prav tako običajno med prvimi petimi na vrhu.
Bomo videli in doživeli, v živo! (le da bodo najboljši že jedli enolončnico na Kokrškem, ko bom jaz prigagal do cilja :? )

Na čim bolj normalno vreme v nedeljo! :toast:

Pozdravljen Mišk, k sreči bomo mi "mesarsko klanje" opazovali iz ozadja, mogoče pobirali kakšne kosti :lol: .
Glede favoritov se strinjam malo sem pozabil na Zarnika, medtem ko Krebs in Janžekovič pomoje ne sodita čist v ožji izbor ampak mogoče med deset najboljših :roll: . Ja De Gasperi je pa tudi veliko ime gorskega teka, tako da bo napet :wink: .

Bomo videli in doživeli, v živo! (le da bodo najboljši že jedli enolončnico na Kokrškem, ko bom jaz prigagal do cilja )

Ja se strinjam, tista enolončnica na Kokrškem sedlu pa paše še in še!
Mišk kakšen čas planiraš, jaz pričakujem samo med 2:35 in 2:45, žal... :?
Grem nato, da je važno sodelovati in ne biti uverščen (limit2:30) :shock:

Se vidmo v nedeljo!
Uporabniški avatar
 mišk
Planiram čas, ki bi me še uvrsti na seznam tistih, ki so zmogli v 2:30 ure premik iz 600 nm na 2558 nm!! :D :D :D
Obkrožen sem namreč z morjem skeptikov, ki bodo držali pesti, da mi to ne uspe. :twisted: No, saj mi želijo najboljše, le ne verjamejo mi, da sem tako nor, da grem takšne stvari dejansko probat. Se še niso navadili, da stvar, za katero se odločim, tudi izpeljem do konca. :nono:
(tako, potihem pa računam na čas okrog 2:15, če le ne bo prevroče)
Uporabniški avatar
 Dule
mišk napisal/-a:Planiram čas, ki bi me še uvrsti na seznam tistih, ki so zmogli v 2:30 ure premik iz 600 nm na 2558 nm!! :D :D :D
Obkrožen sem namreč z morjem skeptikov, ki bodo držali pesti, da mi to ne uspe. :twisted: No, saj mi želijo najboljše, le ne verjamejo mi, da sem tako nor, da grem takšne stvari dejansko probat. Se še niso navadili, da stvar, za katero se odločim, tudi izpeljem do konca. :nono:
(tako, potihem pa računam na čas okrog 2:15, če le ne bo prevroče)

No to pa je tudi moja želja doseči 2:30 a žal ne letos, drugo leto pa zagotovo :lol: . Ali mogoče veš zakaj je limit tako visok?

Ja folšija je pa pri slovencih znana.. :wink:
Uporabniški avatar
 mišk
V tej uri sem malo klicaril naokrog tiste fante, ki že dlje časa sodelujejo pri izvedbi te tekme, pa mi natančnega odgovora, zakaj limit 2:30 h ni vedel nihče povedat. Pač, zaradi organizacije, ki je zelo zahtevna, je bilo potrebno določiti neko vrednost (mislim da je pot po planinski tablicah vrednotena na 5 h, v času 1/2 bi se spodobilo, da se "priteče" gor; najboljši bodo mogoče čas potisnili tam na 1:15 h, pa se spet spodobi, da si samo enkrat počasnejši od najboljših X 2 in spet smo na 2:30 h). Zavedati se moramo, da tudi spust pobere kar nekaj časa in tekma s tem limitom traja cca 6 ur, da si spet v dolini.
Start ob 9.00 + 6 ur = razglasitev rezultatov 15.00
Ja, imajo kar oster tempo! :twisted:
Uporabniški avatar
 vizi
Bliža se: http://www.kgtpapez.com/prireditve_grin ... /2005.html
Letos se prvič odpravljam na ta tek, zanima me predvsem organizacija teka, še bolj natančno, kako je poskrbljeno za tekače na progi? Bo na voljo dovolj tekočine, voda, isotonični napitki, energetske ploščice..? Ali je pač najbolje vzeti s seboj tisto, na kar si navajen?
Hvala za nasvete in se vidimo!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Kar se tiče samega teka, je to resnično eden najbolj norih gorskih tekov v Evropi, če se ne motim, če se motim pa prosim naj me kdo popravi v tej smeri!
Na samem startu je bilo toliko tekačev lansko leto, da je bilo kaj.
Za vodo je poskrbljeno na večih vmesnih postajah, ali kakorkoli bi lahko drugače rekel.Na samem vrhu te čaka prijetno okrepčilo in pa sadje.
Vmes pa moraš kar se tiče gelov in kake energijske ploščice poskrbeti sam.Je pa dejstvo, da ko prisopihaš na vrh Grintavca, te na Kokrškem sedlu čaka tvoja oprema.Torej moraš priti nazaj na Kokrško sedlo.Tam dobiš tudi topli obrok.Potem se pa veselo spustiš proti samemu štartu teka, kjer je potem tudi uradna razglasitev.Tam je pa sadja in pijače več kot dovolj, pa tudi kako pecivo se seveda najde.
Vsaj tako je bilo lansko leto, mislim da bo tudi letošnje leto.
Kar se tiče konkurence je pa vsako leto bolj ODKLOP in tudi hitra vsako leto bolj :lol: :wink: .
Ja sam Grintovec imam v ozadju ekrana na računalniku, mi enostavno nekaj žilca ne da miru da ga ne bi spravil v meje normalnega časa, ki si ga želim.
Se vidimo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Hmmm kaj jaz vem o tej norosti, je ze bilo veliko bolj zanimivo v smislu da je bilo manj prerivanja in panike pa vendar...

Bil enkrat letos pa bom se upam spet pridruzil in nekaj mi govori da naj naredim to takole da prikolesarim v Kamnisko Bistrico iz Podvolovljeka pa potem na start. Nikakor ne bi rad zamudil tistega prekrasnega sadja : lubenice , breskve, ...vsega kar ti srce pozeli...
Da bo le vrocina pravsnja...

Upam da se vidimo...Se gremo potem malo skopati v izvi Kamniske?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
A ti hoč, da imamo pol trdega od začetka do konca :oops: :oops: :oops: :lol: !
No, ja če bodo noge dovolile pa ga vsaj malo namočiti, če ne drugače :lol: :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 mirko1
očitno bo ta grintovec sedaj en mesec najbolj popularen na forumu,kajti zelo malo tekem bo v juliju.sicer pa,mogoče kdo ve, kje se dobi rezultate od lanskega teka na grintovec.se bo treba tudi psihično pripraviti :D
lp mirko
Uporabniški avatar
 Učenec
Mene pa zanima kaj pomeni ta limitni čas.
˝čas, ki ga morajo tekmovalci doseči, je 2 uri in pol. Tekmovalce, ki ne bodo dosegli limitnega časa, bodo redarji na progi obvestili.˝
A je to tko kot je bilo mišljeno na Vršiču (pol te pa vržejo s proge)? Ali je to samo, da se ne uvrstiš na lestvico? Al kaj?
Uporabniški avatar
 Učenec
Torej, Grintovec me čaka, jaz pa ...
... nč ne obljubim, da ne bo spet kaj vmes prišlo.
Uporabniški avatar
 Učenec
Aja, hvala Tadej

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA