Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Včeraj sem bil prvič na grintovcu in moram priznat da sem ga malo podcenil,
pri koči sem bil že koma, pol komaj da sem prilezel na vrh v dveh urah.
Zadnja dva kilometra se pa vlečejo ko megla...

Ne morem verjet, da lahko eni norci celo progo pretečejo :o :)
matej-jethro napisal/-a:Ah, saj bo, Bojan! Zelo verjamem, da te bo mati "pocajtala" do tekme. Do takrat boš sicer še nekoliko pojamral, ker ti tolažba na forumu prisotnih dobro dene ter v nedeljo popikal strmino in ozdravel :wink: Teden po tekmi bo pa vse v luftu, ker ti je tako zelo bolehnemu uspelo, vsi drugi pa zdravi in optimalno pripravljeni!?!
Bojan, upam, da to leto ne odpiraš teme v kateri nas boš spraševal ali naj tečeš na Grintovec, bolan :idea:

Verjamem, da trdo delaš, kar odražajo rezultati, ki jih dosegaš!! To tarnanje iz tedna v teden je pa tako....poceni! Dej bod mal bol tough, hudiča......
Sicer pa, pocajti se :wink:

Vsem dvomljivcem, ki še vedno ne verjamete da sem še vedno bolan kažem jezik:
(ne odpirajte slike, če ste slučajno pri kosilu)

http://www.2shared.com/file/6825785/54894320/Kopija_od_170709_003.html

PS: Ta pojav: obložen jezik običajno nastane zaradi določenih simtopomov bolezni ali pa zaradi jemanja določenih zdravil. Poleg estetskega učinka je negativno to da hrana nima nobenega okusa. Lahko ješ kar koli, pa ti ne tekne, ker ima vse enak okus.
Ne poslušaj kako te podžigajo, ker prvo je zdravje!!!
Verjamem, da si bolan, vem tudi, da bi lahko bolan laufal na Grintovec, ampak na koncu se vse vrača in plača. Glede na tvojo starost je vsa tekaška kariera še pred teboj, zato se raje pripelji v Bistrico in tam uživaj :clap: ob spremljanju teka preko platna-letos bo namreč direktni prenos iz vrha.
Pocajti se in srečno!
Bojan Ambrožič napisal/-a:
matej-jethro napisal/-a:Ah, saj bo, Bojan! Zelo verjamem, da te bo mati "pocajtala" do tekme. Do takrat boš sicer še nekoliko pojamral, ker ti tolažba na forumu prisotnih dobro dene ter v nedeljo popikal strmino in ozdravel :wink: Teden po tekmi bo pa vse v luftu, ker ti je tako zelo bolehnemu uspelo, vsi drugi pa zdravi in optimalno pripravljeni!?!
Bojan, upam, da to leto ne odpiraš teme v kateri nas boš spraševal ali naj tečeš na Grintovec, bolan :idea:

Verjamem, da trdo delaš, kar odražajo rezultati, ki jih dosegaš!! To tarnanje iz tedna v teden je pa tako....poceni! Dej bod mal bol tough, hudiča......
Sicer pa, pocajti se :wink:

Vsem dvomljivcem, ki še vedno ne verjamete da sem še vedno bolan kažem jezik:
(ne odpirajte slike, če ste slučajno pri kosilu)

http://www.2shared.com/file/6825785/54894320/Kopija_od_170709_003.html

PS: Ta pojav: obložen jezik običajno nastane zaradi določenih simtopomov bolezni ali pa zaradi jemanja določenih zdravil. Poleg estetskega učinka je negativno to da hrana nima nobenega okusa. Lahko ješ kar koli, pa ti ne tekne, ker ima vse enak okus.

Najbolj, da bi kr novo temo odprl (jokanje in stokanje, bolezni in simptomi).

Jaz sem si pa noht zastrigu :--

Glavno je, da bo spet lepo vreme, malo prečiščen zrak od jutrišnjih neviht, spektakel kot se spodobi :laola
spela* napisal/-a:Bojan!
Zdravje mora biti na prvem mestu. Grintovec je večen (bolj ali manj), ljudje nismo ...
Nikar bolan na tekmo, ti se raje prej pozdravi!

TONEK napisal/-a:Ubogi!!!
V nedeljo bom med tekom (hojo) mislil tudi nate.
Čim prej se pozdravi, da se kmalu spet vidiva pod strmino.
lp Tone.

No, pa imamo! 12.Tek na Grintovec ali Bitka za ranjence......Bojan, ti se samo pozdravi, pa bo!
BOŠTI napisal/-a:Jutri napovedane kar nizke jutranje temp.na Grintovcu, cca 5°C.

Ja pomoje zna bit še manj.

Na štartu bo nekje 15 stopinj, na vrhu pa malo nad nič, če upoštevamo, da se vsakih 100 višinskih metrov za 1 stopinjo zniža.

Bo vsaj za dihat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA