Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

bernarda napisal/-a:Pa mogoče, še jaz ta Gorenjski krompir pridem probat.Izgleda,da mi ne bo potrebno biti na dveh koncih naekrat :mrgreen:

saj maš hitre noge, boš že pritekla :wink:
Loni napisal/-a:
bernarda napisal/-a:Pa mogoče, še jaz ta Gorenjski krompir pridem probat.Izgleda,da mi ne bo potrebno biti na dveh koncih naekrat :mrgreen:

saj maš hitre noge, boš že pritekla :wink:

Za tako družbo, se bom potrudila :laola , nabavila turbo pospeške :driver: , pa sem že tam :juhuhu:
Jaz tudi pridem.
Bom ravno iz države, v kateri je imel krompir pomembno vlogo v zgodovini.
To bi lahko bila tudi nagradna uganka, nagrada pa drugo pomembno "živilo" te države. :D

(da ne boste preveč navalili: v zadnjem stavku sem uporabila pogojnik! :-- )
Leto 2008 je bilo s strani Združenih narodov proglašeno za mednarodno leto krompirja.

Špela, upam da greš vsaj v Peru in da se ne boš potikala samo po evropskih tleh.

Krompirjeva vojna
nekaj iz mojega foha je bila vojna za bavarsko nasledstvo med Avstrijci in Bavarci, ki je potekala na Češkem. Na koncu se je horda lačnih vojakov (bilo jih je čez 300 000) namesto za nasledstvo bojevala za krompirjeve njive. Dogajalo pa se je vse skupaj v zadnji tretjini 18. stoletja.
Loni napisal/-a:Saj nisem odgovarjala na tvoje bi vprašanje, to je bilo le tako mimogrede. :wink:

Vem, ampak mi je zanimivo, da si omenila ravno Češko, ker je stičnih točk še kar nekaj. :wink:
Ok, ne bom več smetila gorenjske teme. Čeprav to niti ni smetenje - saj v bistvu o krompirju pišemo. :D
Špela,

a greš mogoče na Irsko? Če je nagrada whiskey, se mu hvaležno odpovem :wink: , če je kaj sladkega pa ne.

Da ne bom samo smetila, tale tekma se mi zdi zanimiva, zato pozorno spremljam temo in mogoče pridem :D .
Asparagus napisal/-a:Špela,

a greš mogoče na Irsko? Če je nagrada whiskey, se mu hvaležno odpovem :wink: , če je kaj sladkega pa ne.

Da ne bom samo smetila, tale tekma se mi zdi zanimiva, zato pozorno spremljam temo in mogoče pridem :D .

Če bi to bila nagradna uganka, bi bila nagrada tvoja. :D
(Dovolj smetenja, sem pa vsaj temo držala pri vrhu.)
Iggy77 napisal/-a:Dragi tekači in tekačice,
Še slab mesec dni nas loči od nove - ravne, hitre in idealne za rekordne dosežke - 10km dolge tekaške prireditve pod imenom Šenčurski izziv.

Vse informacije in prijave so na voljo na spletni strani http://www.maratonc.si

Če se še niste prijavili, imate zdaj idealno priložnost - med vsemi, ki se boste prijavili in plačali prijavnino do 25.9.2009, bomo izžrebali 3 brezplačne štartnine za letošnji Ljubljanski maraton.
Šenčurski izziv je hkrati tudi odlična priložnost za preverjanje forme pred tekaških vrhuncem leta - zato se nam pridružite!

Prijavite se čimprej na Šenčurski izziv in si z malo sreče pridobite še brezplačni nastop v Ljubljani!

Se vidimo 10.10. v prestolnici krompirja!

Le še 4 dni imate čas, da s prijavo na Šenčurski izziv sodelujete v žrebanju za 3 brezplačne štartine za letošnji Ljubljanski maraton.

Cenejše predprijave bomo sprejemali vse do srede 7.10.2009 (10 EUR), možna bo tudi prijava na dan prireditve vendar z višjo štartnino (15 EUR).

Vse tekačice in tekači vljudno vabljeni, se vidimo v prestolnici krompirja! :)
spela* napisal/-a:Bom ravno iz države, v kateri je imel krompir pomembno vlogo v zgodovini.
To bi lahko bila tudi nagradna uganka, nagrada pa drugo pomembno "živilo" te države. :D

Jest sem bil pa prepričan, da je to črno zlato v pločevinki z napisom Guinness :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA