Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana napisal/-a:
BoF napisal/-a:Danes žrebamo med:

MUHA - Lokve
UKMAR - Dutovlje
KRAŠKI HRAM - Križ na Krasu
ŠPACAPAN - Komen na Krasu

Lani sem spraševala v Muhi (preko prijatelja, ki je iz Lokev), pa so rekli, da tako velike skupine v nedeljo ne morejo gostiti ;)

Skušam vprašati prek prijatelja - domačina, ki bi znal urediti njihovo ponudbo za naš avtobus. Sam osebno sem v tistih koncih najbolj fenomenalno zapolnil želodček prav v Muhi, enkrat smo se celo nekaj vlekli za vratove z nekimi bedastimi Lahi, pa so jih dobili vzgojne okoli kepe, je pa dobro v Muhi poleg ponudbe prehrane in rekreacije z Italijani še ponudba terana, ki je od Lisjaka in Tavčarja, nekaj pa imajo svojega. Skratka... :clap:
Bof, jaz se strinjam s tabo. Sem tudi že jedla v Muhi. Napisala sem samo tisto, kar so mi rekli v zvezi z našo (veliko) skupino... da več kot 20 (se mi zdi) je obsolutno nemogoče. Pa sem poskušala tudi prek domačina. Če urediš, lahko rečem samo bravo.
Meni se pa sploh ni zdelo slabo v Senožečah - tam smo se ustavili, ko smo šli iz Trsta. Ali pa v Kraškem hramu, se mi je tudi zdelo čisto v redu.
lenči napisal/-a:
zag napisal/-a:Tudi jaz bi se pridružila, :clap: samo bi bilo fajn če gre avtobus tudi skozi Celje,pa čeravno bo potem prevoz kakšen evro več.Sicer še jaz na tem teku nisem bila,bi se ga pa rada udeležila, :laola ker sem slišsla veliko dobrih stvari,da je super.... :D

Midva greva, lahko greš z nama :wink: Je pa res čudovit tek :clap:

Na veliko razmišljam, da bi november zaključila z 21km.
V kolikor je še kakšen sedež prostor,
za široko, visoko, ki ni nikoli :ignore: ,
do kapitala se priporočam :wink: Spalo se vam ne bo :mrgreen:
Lenči mobil za Palmanovo iz Celja je poln :clap: , če bo prišlo do sprememb, javim. Ubogi gospod 5.00, štiri , ki ne znajo biti :ignore: ga bodo ohranjale pri budnosti zjutraj, nazaj grede pa zabavale s prigodami :--
BRINA napisal/-a:..če je še prostor na avtobusu iz LJ, prijavljam 2 osebi.
In če bo skupinska prijava za tek, tudi prijavljam dve osebi.
LP

Še niso prijave, to je samo informativno firbcanje, ki pa vsako leto deluje.
Loni napisal/-a:
BRINA napisal/-a:..če je še prostor na avtobusu iz LJ, prijavljam 2 osebi.
In če bo skupinska prijava za tek, tudi prijavljam dve osebi.
LP

Še niso prijave, to je samo informativno firbcanje, ki pa vsako leto deluje.

Pa vseeno, da ne izvisim kakor lansko leto. Tudi jaz bi šla zraven skupaj z mojim dragim. TF ne bo žal, ker odlično teče, pa tudi jaz nisem za stran metat :wink:
Torej Teka-teka in Va.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com