Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Špela vse je zelo enostavno!

1. številko bi lahko dobila po pošti, še danes je čas
2. dvigneš jo lahko v soboto, 13.3. v TIC Portorož od 14.00 - 19.00
3. če si že plačala štartnino jo dvigneš v nedeljo na parkirišču pred Marino Portorož
4. v nedeljo od 8.00 - 9.55 na parkirišču v Strunjanu pri plaži hotela Krka

žal sem komplikator, to mi vsi pravijo :--( :--( :--(
:laola :laola
če me bo kdo slučajno v nedeljo iskal na prireditvi me ne bo našel...

Je že preko 1500 prijavljenih (na natu ni vseh skupinskih prijav) in prijave še kar prihajajo. Pa še lepo vreme se napoveduje, kar pomeni da bo še par 100 tistih, ki se odločijo zadnji trenutek.

...najverjetneje bom nedeljo prespal, tako bo najbolj enostavno 8)

BRAVO vsem, ki ste se prijavli in vsem, ki boste v nedeljo prinesli pomlad na Obalo :clap: :clap:

:laola :laola
To bi sicer bilo lahko namenjeno tudi meni, na svoje veselje pa bom aktivni udeleženec. 8)

Tako me sprašuje Mojmir na FB (če je kdo voljan pomagati, naj se nekako javi kar Mojmirju):

<Citat>
za Povežimo soline imamo potrebo po volonterjih, razdeljevanje vode, vrečk presenečenja, sadja... same malenkosti in vse skupaj bo trajalo 2-3 ure.

poznaš koga...
</ Citat>
Kje je pravzaprav štart? V podrobnem opisu piše, da je prevzem številk v Marini Portorož, za ostale v Strunjanu. Nato sledi avtobusni prevoz na štart - v Strunjan? Na zemljevidu s traso je označeno, da je štart v Sečovljah.

Kje je torej štart? V Sečovljah ali Strunjanu?
Pripelji se v Strunjan, tam parkiraj, potem pa greš na avtobus, ki te bo odpeljal na start. V Strunjanu je potem cilj.

Mojmir, startnino sem že plačala. Ali sem prav razumela, da torej številko lahko prevzamem v nedeljo pred startom v Strunjanu (in mi ni treba v Portorož)?
Mojmir Kovač napisal/-a:če si že plačala je dvig štartnih številk v Portorožu na parkirišču pred marino in od tam te bo bus peljal na štart, na Sečo...

Sori, ampak zdaj pa tudi meni ni nič več jasno :? A to pomeni, da če smo že plačali, ne moremo dvigniti štartnih številk v nedeljo zjutraj v Strunjanu :?: :?:
ha ha ha

vidim da smo vam poskušali preveč pomagat...

Strunjan je premajhen za 2000 avtomobilov zato smo naredili 4 možnosti za dvig štartnih številk:
1. plačaš in dobiš številko po pošti
2. dvig številk v soboto, 13.3.2010 v turist biroju v Portorožu
3. že plačal in dvigneš številko v nedeljo, 14.3.2010 na parkirišču pred marino Portorož
4. si padel z neba v Strunjan, se prijaviš in dvigneš številko

vsakršno vprašanje v zvezi z dvigom štarnih številk, bom od tega trenutka razumel kot, da me zafrkavate in nanje ne odgovarjam več :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA