Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Na info@marciatorigorizia.it sem poslala naslednje vprašanje

Benvenuto.
Siamo Alenka Rabuza, Franc Rabuza, Bernarda Ivancic, Mojca Zgonc
registrato sulla MARATONINA ISONTINA 7.3.2010?
La ringrazio per la conferma della registrazione. Cordiali saluti Alenka Rabuza

In dobila nazaj potrditev, da smo vsi prijavljeni :clap: in to v istem dnevu :clap:
Aja, če je eden sam potem namesto Siamo napiše Mi sono ime in priimek ......... No, do tu moja italijanščina seže.
Tae, tako boš dobil potrdilo, da si prijavljen.
Nazadnje spremenil lenči, dne 11 Feb 2010, 22:15, skupaj popravljeno 1 krat.
lenči napisal/-a:
bernarda napisal/-a:Hvala, hvala Lenči! :laola

Saj veš, da moram poskrbeti za Lenči mobil goste :heart

Saj sem rekla, komu lepše......faca si...pa saj to itak že veš... :D
Lenči, moje sicer bolj škripajoče znanje italijanščine pravi "io sono" za prvo osebo ednine. :-- Drugače pa, spet gremo sadit krompir, a ne?
Bom vseeno še malo počakal kaj bo rekel Lonely, da ne bom prehitro zganjal panike (čeprav jo v resnici že).
tae napisal/-a:Bom vseeno še malo počakal kaj bo rekel Lonely, da ne bom prehitro zganjal panike (čeprav jo v resnici že).

tae...tudi jaz se že leta in leta prijavljam v ta "famozni" zvezek in nikoli ni bilo niti najmanjšega problema okrog prijave..za Medeo,Gorico in druge teke.
Kar prijavi se za bus...jaz ti garantiram da je vse OK.

V naj,naj,najslabšem primeru pa TF ima že svoj renome pri organizatorju...tako da se da kakšna malenkost urediti tudi na dan prireditve.
Loni napisal/-a:Lenči, moje sicer bolj škripajoče znanje italijanščine pravi "io sono" za prvo osebo ednine. :-- Drugače pa, spet gremo sadit krompir, a ne?

Ojoj, sploh nisem videla kaj sem napisala, sem slovenščino množino z italijansko ednino zatipkala :oops: , se vidi, da sem bila zelo utrujena :?
lani je bil to moj prvi polmaraton :laola in seveda je nepozaben. žal bom letos samo navijačica :--( , pa še to "od doma"....... sem preslabo pripravljena :--(

tale zima in tale moja nova služba sta mi pa dali vetra .....
ampak: vsaka stvar je za nekaj dobra!!!!!
Tako, kot vsako leto, nas bo očitno tudi letos veliko Slovenk in Slovencev. Z busom žal ne gremo, kar je škoda, vseeno pa verjamem, da bo luštno. Verjamem, da zna TEKAŠKI FORUM pobrati kakšno nagrado za najštevilnejšo ekipo.

Se z avtomobili dobimo v Italiji na kraju prizorišča ali morda že kje prej v Sloveniji ?
Da ne pozabimo,v Gorici se lahko prijavite za
Trst.
Prav tako se bo dalo(vsaj lani se je)prijaviti tudi v Sežani,
tako,da tisti,ki mislite iti na tek v Trst,
izkoristite eno od teh dveh priložnosti.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA