Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša,

Daj no daj, kateri pošteni moški te pa še gleda v PORE? Sem moral prav nazaj iti gledat, o čem govoriš, prej jih sploh nisem opazil. (Moram priznat, da sem po celi noči tuhtanja dojel, kaj je blo s tistim tvojim listkom. Tko da veš da "nism bl tko".)

Sicer pa tistih slik "za osebno" tako ziher noben ne gleda :P
Dpop jih slika, ker upa, da bo kdo kaj naročil, ne? ;)
(sljastići sljastići sljadoleeed! PRESS)

Dpop, svaka čast, hvala za slike. Na eni se dejansko vidi, da sem leteči konj - zagotovo bi dobil tisto fotografsko stavo izpred 100 let.
http://www.ames.si/dx/tf01/img057.jpg

Vsem hvala za spodbudo, lepo vas je bilo spet srečat - po mojem sem oblajal prav vse. Drugič pa z novo strategijo najuriš na 10-ko.

Lep Let,
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Pjotr
Ojla!

Cooper je vceraj prov fajn uspel. Fino da smo se koncno spoznali tudi v zivo! Sliko so super. Vse cestitke in pofvale fotografu :) Na zalost nisem mogel ostati dlje, se pa zagotovo ob prvi tekaski preizkusnji spet srečamo in spoznamo tudi z ostalimi.

Ciao Pjotr
Uporabniški avatar
 vidkul
O ja. Fajn smo se imeli, kdor je zamudil mu je lahko žal!
Raje sploh ne bom našteval koga sem spoznal.

lp Vid
Uporabniški avatar
 H2O
mojcab, tudi mene veseli, da sva se srečali. simpatična dikl'ca si. škoda, da te ne bo na piknik :(
enako velja za tebe pjotr, (in vse ostale) za prmej se srečava kje na pst-ju :D
pegaz, sem ti že rekla včeri, da bi laufala s tabo, tko mal' za spodbudo, pa zato, ker si luštn poba, ampak sem se imela na sumu, da bi si sam' blamažo nardila :? :? :? :? :?
o svoji sliki, kjer me mr. fotograf prikazuje kot kokoš, sedečo na jajcu,pa rajš ne bi :? :? :? :? :? :? :?
lučko, tebe se pa kar mal' rešpektiram. mi deluješ tako zlo resno. če mi ne bi, bi si clo upala napisat', da zamenji slikco na forumu, ker v real izgledaš absolutno mlajš pa tko...skratka mlajš! :D
Uporabniški avatar
 Barb
H2O napisal/-a:lučko, tebe se pa kar mal' rešpektiram. mi deluješ tako zlo resno. če mi ne bi, bi si clo upala napisat', da zamenji slikco na forumu, ker v real izgledaš absolutno mlajš pa tko...skratka mlajš! :D

Mojga zajčka pa ti kar na miru pust!!
Šššcccc,ššcccc :wink: :wink:
Strog pa strog :twisted: :twisted: ,a ne da Lučko :P
 Lučko
H2O napisal/-a:lučko, tisti komentar včeraj mi je pa dal mislit' jebela cesta!

:D :D :D Ja vodica, saj smo se hecaliiiiii, jebela cesta! :lol: :wink:

No pa naj še nekaj dodam: skratka, spet sem spoznal veliko novih forumcev, sami fejst fantje, da ne govorim o dekletih. Najbolj sem bil presenečen nad našo forumovko z imenom "Binch". Prej sem mislil, OK nek star mačk Bine al pa kej podobenga :wink: . Včeraj pa jaz vidim to "Binch": :shock: ej forumci punca kot se šika, pa še forumca ma za fanta: Miiiiiiiiihaaaaaaa drži joooooo :lol: :wink:

PS
Moram pa še nekaj vprašat:
Kljub temu, da je bilo veliko novih forumcev, pa nobenega izmed njih ni bilo na ANA-LIZA :?: Where's the problem? :roll:
Uporabniški avatar
 bigfrik
To je zato Lučko,ker si tok strog,pa si niso upal! :twisted:
 Nataša
H2O napisal/-a:lučko, tebe se pa kar mal' rešpektiram. mi deluješ tako zlo resno.

To bi člouk še verjel, če ne bi tega videl: Slika

Mogoče je pa v TEM problem, da vsi novi forumovci zbežijo. Če jih že moje pore ne prestrašjo :roll:

p.s. Lučko ne me tepst, sej že grem. :cry:
Uporabniški avatar
 H2O
nataška, ne glede na slikco, mi lučko v real vseen deluje zlo rešpektabl! pa še barbi me je takoj s šššššššc šššššššc spodila :? :? :? :? :?
glede slikc pa, nataška, jaz svoje raj ne bom komentirala. se mi je jutranji rogljič v goltancu zataknu, ko sem se vidla. mislm....malo usmiljenja lepo prosim do mene in mojga ksihta! :( :( :( :( pa to smo hujš kot pod mikroskopom!!!!! :? :? :?
Nazadnje spremenil H2O, dne 10 Sep 2004, 13:50, skupaj popravljeno 1 krat.
 Lučko
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu a sm jz to. :shock: Buuuuuuuuuuu. No tole fotko lohk date v špajz, da ne bojo otroc marmelade kradel. :--

PS
N'ta, kva ti dons sam o enih porah al brazdah, al kanalih al kva vem kva govoriš :?: Kdo te je u poro sliku al u kanal, bo mel zmano deu. :evil: A mislš, de mu je jasn... aaaaaaaa je jaaaaaaaaaaaaasn :!:
 Nataša
Hi, hi, hi, darko bo pa tepeeeen.
Slika

zdej pa res grem. da mi ne bo jutr Ero volana iz avta spulu pa mi ga vrgu v glavo. sej ne zgleda tak, sam nikoli ne veš!!
Uporabniški avatar
 runner
mojcab, H20, Pegaz,

supper da sem vas spoznal.

Lepo je bilo kaj ne...? Moj dedič je navdušen zaspal.
dpop fotke so super! Nataša mi je prav posebej lepa na [063].
Barb - mi dva sva za skup [131] (moji Hermesovci pravijo, da mi pašeš). Celo grozilna pisma dobijam, da bodo link fwd-ali moji življenski sopotnici. :lol:

dpop še enkrat svaka cast za slikce...

LP runner & dedič
 dpop
Jaoooo.... vsi ste se "napalili" na ta slabe fotke
(IGZEKLI zato jih pa ponavadi ne objavljam :wink: )

Noben ne omenja uspelih fotk... eleganco pri teku
Lučkota in Bora... Natašin "stoičen" izraz pri teku...
Slončkov "boemski" tek... Matjaževa tehnika...
i da ne nabrajam dalje...

Vi pa samo "pore" pa "kokoši" pa kolk se vidjo gube
pa kolk je vse "fotomontaža" :wink:

Pa ni... taki smo... pa hvala bogu da ste ovekovečeni
taki kot ste... (ker čez 10 let boste zgledali še bolj... ha ha :twisted: )

Ma se hecam... za drugič pa... če se kdo ne želi slikat
lahko reče, ga ne bom... če kdo želi, da ga kam ekstra
pritisnem... ni problema... nisem profesionalec
(še za amaterja sem amaterski :wink: :lol: :lol: )
ampak SPOŠTUJEM, kaj kdo reče...

1036 Darko

P.S. Lučko... ti pa naslednjič... SLUŠAJ OVAMO!!!!
Postrojiš vse v vrsto... MIRNOOOOO!!!...
KO NE ŽELI DA SE FOTOGRAFIŠE...
DVA KORAKA NAAAAAA-PRED
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OK? :wink:
Uporabniški avatar
 H2O
dpop, ma saj vem, prav si povedal, taki smo/sem aj aj aj!!! :? :D ) pa čisto nič drugačni/a. :wink: :D
hvala za fotke :D :D :D, bi se v bistvu spodobilo reči. :D
runner, tudi meni bilo v veselje, da sva se spoznala. se menda srečamo v nedeljo tam nekje na sredi pst-ja.
lep vikend vsem :D :D :D
 Lučko
Aaaaaaaaaaaa ste sliišaaaaaalllll (u kva sm zmatran ud kumandiranja :oops: ), a ste slišal kva bom drugič naredu. :twisted:

PS
Vodica, voooooodiiiiiiiiicaaaaaa....kuku... :oops: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA