Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

milk napisal/-a: Za drugo leto predlagam, da se obdrži samo ti dve relaciji: Krvavec in Kališče. Krvavec bi lahko bil ob začetku sezone, ko še ni glavne smučarske sezone, naprimer do "Teka na Kališče", ki je 24. 12., po tem datumu pa bi se teklo na Kališče.

O tem bi se dalo razpravljat. Če mene vprašaš, sta to lokaciji, ki bi ju ukinili, obdržali pa ostale tri :wink: :-- ...so vsaj normalni teki.
Pa ne, da bi hotel nekaj vsiljevat, a treba je upoštevat vse profile tekačev...

LP, vencelj
Čestitke vsem 46. udeležencem 3. kola zimske lige na Krvavec. Progo smo uspešno stestirali, večino je navdušila, Ališič M. bi dodal: izbira zimskih spike gum je bila na včerajšnji progi ključna. Hvala vztrajnima časomerilcema, ki nas vztrajno zapisujeta in objavljata rezultate. Objavljeni so tudi na www.kalisce.com, zato Vilko, Marjan in Marjan :clap:
Vencelj in Milk, jaz pa se strinjam z vama obema in me raznolikost petih letošnjih prog prav veseli :wink: Boš pa Vencelj na zadnjih dveh, bolj tekaških, progah ti v prednosti zato te vljudno vabimo v našo družbo, tako kot tudi vse ostale cestaše.
:arrow: kot sem že napisal, treba je upoštevat vse profile tekačev, zato mi je letošnja liga všeč (tisto o ukinjanju sem navajal zgolj za ponazoritev različnosti pogledov in še zdaleč ne kot (moje) resno mnenje ali celo predlog). Kot prvo: na Kališče se zelo rad povzpnem, vedno nas čakajo dobri gostitelji, prijetna družba in krasno planinsko okolje :clap: ; kot drugo: s svojo udeležbo na zimski ligi sem eden zadnjih, ki bi jim pripadala pravica do odločanja :roll: ;
:arrow: posameznih srečanj se imam namen udeleževati (večkrat kot prejšna leta), na udeležbo pa vpliva več dejavnikov: eno je proga, drugo vremenske razmere...
:arrow: 4. in 5. tekma sta mi bolj pisani na kožo...a to bo ob odlični udeležbi izvrstnih tekačev zvodenelo;
:arrow: sploh pa to ni tekma, ampak druženje...prijetno s koristnim, vzdrževanje kondicije :!:
:laola
Se vidimo
Lep Pozdrav, vencelj
Ravninci, zdaj vas pa čakata dve poslastici.
Gorci pa imamo pavzo do 19. 12., ko se začenja s Kališčem že drugi krog.
Tudi do 24. 12. ni več daleč, ko bo zadnja --taprava-- tekma v tem letu.
del trase,ki ni plužen,sva v petek popoldne z iztokom zgazila,vendar snega je kar nekaj ( na vrhu 1m )pa še padal je.tisti prvi si bodo čaj pošteno zaslužili,če ne,bo pa bolj družabno :D spodaj zna biti nekaj težav s parkingom,zato predlagam,da avto peljete nekoliko višje,pa še prav bo prišlo.se vidmo ob 9,00 pod daljnovodom lp ju
Ste pa eni pridni :clap: !
Skrivnostni "dve osebi" sta mi znani :wink: ...
Jutri bo kar zanimiv, pravi zimski tek na Mohor :juhuhu: :lauf: ...resnici na ljubo teka od Čepulj naprej ne bo več veliko :roll: hoja, gaženje...tu bomo pa tisti v ozadju imeli prednost :-- !

LP, vencelj
4. tekma Kranjske zimske lige, zimske v pravem pomenu :!: Kranj še v megli, zgoraj pa idila.
Plan: zjutraj se zapeljem skozi Ševlje, Knape, Bukovščico in Strmico na Čepulje, tam pustim avto, za ogrevanje tečem do štarta v Stražišču, nato gasa na Mohorja...figo. Pežo se je v prvem hujšem klancu na makadamski cesti za Strmico odločil, da po tem ledu pa on že ne, se obrnil počez in užaljeno zarinil nos v sneg. Sem imel kar nekaj opravka, da sem mulo spravil ven, nato pa zeeelooo počasi in previdno nazaj. Precej nazaj, da sem nekje dobil mesto za parkirat, sredi ceste ga pač ne moreš pustit. S tem, da v ligi tudi tokrat ne bom sodeloval, sem se že sprijaznil...pa nič zato, na Mohorja grem, navijat, pa še dežurni fotograf bom. Pa se je takoj pokazalo, da se načrtovanje ne splača. Samo dve fotki, pa prazna baterija :shock: . Dobr, po pa nič. Med tekom proti Čepuljam mi je kapnilo, da imam še gsm, le fotografiral še nisem z njim, pa pogruntat morm, kako fotke prenest na comp.
Na Čepuljah je bila ura že dobro čez 9. Odločil sem se, da grem na Mohorja, štartali so pred skoraj 10 min in prvi me bodo itaq prehiteli...no, na Mohorju sem bil še pred prvim, vmes sem slikal idilo, nato pa tekače v zadnji strmini. Fotke pa, kot sem že napisal, ko najdem način za prenos :roll:
Čestitke vsem, ki ste danes z vzponom na Mohorja naredili nekaj koristnega zase :clap: :clap:

LP, vencelj
Tole dons je pa bil napor, ni kaj. Še posebej, ker se tudi nazaj grede nisem nič šparal, pa jaz nič kriv - fantje (kakih 8 nas je blo) nimajo mere. Ampak, kar ne ubija to krepi :mrgreen:
Čeprav naj bi bila ta trasa bolj na roko tekačem, danes temu verjetno ne bi pritrdil nihče. Od Čepulj dalje zame bolj muka, saj je hitrost zamenjala spretnost lovljenja ravnotežja v ozki gasi. Vsa prednost, ki sem jo nabral na "ravnini" po asfaltu je postopoma skopnela in kar nekaj mest je šlo po zlu.
Kakorkoli že, bilo je lepo v prvi res pravi zimski idili, pa čeprav smo se matral :laola. Vse :clap: današnjim udeležencem vzpona na Mohor.
Čestitke vsem 36. udeležencem 4. tekme lige. Muskelfiber bomo jutri imeli še vsaj v parih drugih mišicah in ne le osnovnih, ki skrbijo za hiter tek. Lovljenje ravnotežja pod polnimi obrati v ozki gazi je bila muka posebne vrste.
Potem nas je pa še Boni na poti navzdol raztegnil in dopoldne se je tako zaključilo res vrhunsko. Upajmo, da bo Miha Jerič pred nedeljskim Brdom potegnil kakšen krog tudi s traktorjem in plugom, ne samo s tekaškimi copati, da bo bolj letelo :D .
Včeraj smo res "safr fural" kot bi rekli mladinci :lol:

Še dobro, da ni bilo policajev proti Mohorju, ker smo šli vsi bolj cik-cak :lol:

Bližnjica nad prvo kmetijo je bila velika brca v temo (oprosti Anže) - presneto nazaj pa celo poletje sem treniral tale Mohor ...

V nedeljo okrog Brda brez bližnjic!

Čestitke vsem in čim manj musklfibra danes! :clap:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com