Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Se strinjam, da je bilo dvoumno. Sem korigiral in upam, da je sedaj jasno. Posebej pri prvih tekmah, je na cilju gneča, vrstni red pa toliko bolj pomemben. Pri toliko tekačih, zmedo, ki nastane, če je nekdo zabeležen s štoparico in kasneje še z lastnim časom, le težko razrešimo.

Letos je v pravilih določeno, da se čas meri 90 minut od starta, zato je toliko bolj pomembno da tisti, ki računajo, da se ne bodo zmogli povzpeti v takem času, startajo ustrezno prej, da lahko tudi njih v zadnjih metrih pred ciljem vspodbudimo tako kot se spodobi. :-)
Popolnoma jasno :D .
Do sedanji organizaciji, ki udeležence ne stane niti centa, je potrebno reči, eno veliko HVALA za takšno prireditev :laola .
Vsem nam Zimski pokal, Peš na Pohorje, pa tudi ostale kolesarske prireditve, ki jih organizirata Ganesha in Sri Chinmoy Marathon Team (g. Marjan Jauk in ostali) mnogo pomenijo. In pomenijo mnogo za mariborsko in širše področje. In ker je izžel razpis za Bloudkove nagrade in plakete, sta mi soborca na zimskih tekmah predlagala, če bi pač omenjene klube / posameznike predlagali za nagrado / plaketo.
Morda bi moral za razpravo o tem odpreti novo temo, a se to lahko tudi kasneje prestavi. No, kakšna razmišljanja, strinjanja, nestrinjanja, seveda najbrž tudi žegen predlaganih...

Razpis je tu:
www.mss.gov.si/fileadmin/mss.gov.si/... ... k_2010.doc
mtjj napisal/-a:Vsem nam Zimski pokal, Peš na Pohorje, pa tudi ostale kolesarske prireditve, ki jih organizirata Ganesha in Sri Chinmoy Marathon Team (g. Marjan Jauk in ostali) mnogo pomenijo. In pomenijo mnogo za mariborsko in širše področje. In ker je izžel razpis za Bloudkove nagrade in plakete, sta mi soborca na zimskih tekmah predlagala, če bi pač omenjene klube / posameznike predlagali za nagrado / plaketo.
Morda bi moral za razpravo o tem odpreti novo temo, a se to lahko tudi kasneje prestavi. No, kakšna razmišljanja, strinjanja, nestrinjanja, seveda najbrž tudi žegen predlaganih...

Razpis je tu:
http://www.mss.gov.si/fileadmin/mss.gov ... k_2010.doc

Pozdravljeni "Pohorci"!

Bravo "mtjj"!

Predlog ( Ganesha in Sri Chinmoy Marathon Team (g. Marjan Jauk in ostali)) je na "dlani"!

Se v celoti strinam z napisanim!

Gremo v "akcijo"! Omenjeni si to "več kot le zaslužijo"!

Lep pozdrav! Zvone
Popravek besedila
Pri izračunu WMA faktorjev se nam je pri tistih, ki praznujejo rojstni dan med 1.12. in 21.12. prikradla neprijetna napaka, zaradi katere smo jih "postarali" za eno leto. Posledično so na račun tega lahko imeli neugodnejši (mlajši) ali ugodnejši (starejši) korekcijski faktor, kot jim pripada. Tistim v "idealnih" letih pa se napaka ni poznala.

Vsem tekmovalcem, ki praznujejo rojstni dan v omenjenem obdobju, bomo izdali nove startne kartice (dvig pri prijavni službi). Seveda bomo ustrezno korigirali tudi rezultate.

Še dve pojasnili:
Za uvrstitev v starostne kategorije (moške, ženske in otroške) je merodajna letnica rojstva, za določitev WMA faktorja pa starost na dan prve tekme.

Pri izračunu WMA časa se s faktorjem korigira le čas odprte tekme. Prve tri nedelje torej le čas od piska "pri koritu" naprej:
Twma=Tpri_koritu+(Tv_cilju-Tpri_koritu)*WMAfaktor
To nedeljo je bil čas starta pri koritu Tpri_koritu=43:02
Nazadnje spremenil ZarkoM, dne 25 Nov 2010, 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.
ZarkoM napisal/-a:To nedeljo je bil čas starta pri koritu Tpri_koritu=43:02

Žarko, lepo da si objavil štartni čas.
To pomeni, da je Marjan za zadnji šprint porabil 6:46. :clap:
Ali je kaj znano, kakšni so bili lanski zmagoviti časi prvih treh tekov?
Ali je rezultat zadnje nedelje 'od korita do vrha' tudi rekord?
Lep pozdrav, Peter
Trenutni rekord ima Marjan 06:32 (dosežen 6.12.2009).
Sicer pa so bili lanski najboljši časi: 06:39, 06:32 in 06:54 (vsi Marjan)
Čas v nedeljo, 06:46, je dejansko 5. najboljši.

Preverite rezultate objavljene na http://si.srichinmoyraces.org/. Popravki, ki so nam bili že javljeni, bodo upoštevani ob naslednji objavi, če pa kdo še kaj najde, pa prosimo, sporočite najkasneje do jutri zvečer na slovenia@srichinmoyraces.org.
Pozdravljeni Pohorci!

Rekorde (zaenkrat) odmislite!

Jutri je na tekmi obvezna zimska oprema (zimske gume, ketne, dereze, palice...).

Policija ( beri Marjan & CO) bo neprimerno opremljene izločala že na štartu!

lp. Zvone
Ja, jutri še ziher na Pohorje, drugi tedn je pa Sv. Barbara :D
pol menda spet ziher pridem, pol pa menda že Istra :heart
pol še enkrat pridem, dalje pa me tri tedne ne bo :--(
No, danes pa smo otvorili tudi snežno sezono - tako kot se za zimski pokal spodobi. Se mi je kar fajn zdelo, ko se v zadnjo strmino ni bilo treba tak gnat (no, saj se nikoli ni treba, ampak.....), ker po snegu pač ni šlo tako hitro kot prejšnji teden. Poleg stalnih udeležencev kar nekaj novih obrazov na štartu in presenetljivo veliko otrok. Pohvalno (le kdaj bo nam z našimi uspelo priti na vrh kakšnega hriba brez prepričevanja, jamranja in kreganja :cry:). Se vidimo prihodnji teden (če naju z Lovrom ne premami tek na smučeh :D :D :D )!
Danes prvič na prireditvi Peš na Pohorje in sem bil izredno vesel. Zelo zanimiva (in hitra) druščina tekačic in tekačev :D . Snežne razmere so mi bile zelo težavne, pa še palice sem pozabil :cry: . No led je prebit, hvala vsem in se vidimo na naslednjem teku :mrgreen: .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA