Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Andrejc
Pridem ob 16:00 in sem na razpolago.
Se javim tudi za šoferja za otroke, če bo treba kam peljati.
...seveda bom tudi tekel.

LPa
Uporabniški avatar
 Barb
Po razgovoru z Erom bomo v sredo rabili:
1. 5 prostovoljcev na sedežu Zavoda ob 16h za pakiranje v vrečke

2. nato ob 18h nekaj(3-4) prostovoljce, ki bodo zvozili ves potreben material do mesta(odprta naj bi bila Aškerčeva ulica, pa do restavracije Vitez, nato pa še nekaj metrov pešaka do Ladijce, kjer bomo zaprosili za postavitev miz :arrow: mislim, da naj bi bila tam potem tudi ana-liza)

3. pred startom bomo nato rabili 2 prostovoljki, da pretočita okrepčilo iz steklenic v kozarčke.

4. 2 prostovoljki za pobiranje prijav

5. 2 kolesarja, da bosta na začetku spremljala in vodila tekače

6. cca.10 "redarjev" ob sami progi, vsaj za prva dva kroga, kasneje pa se lahko pridružijo tudi tekačem; ali pa formirajo štafeto.

Na Čevljarskem/Šuštarsem mostu bo postavljen Hervisov balon.

Prosim, če se lahko ččimprej opredelite za katere funkcije se javljate kot prostovoljci.

Za enkrat imam kot prostovoljce navedene naslednje (če sem koga npačno določila naj me prosim popravi):

1.Ero
2.Žiga
3.Barb
4.GaGa
5.Staša
6.Tmp
7.H2O
8.Nataša
9.Vanja
10.Marathon
11.LojzeP
12.Runner&dedič
13.Dule
14.Vidkul
15.Bine
16.Lučko
17.Sale66
18.Bor
19.Andrejc

Torej AKCIJA :!: :idea: :arrow:
Uporabniški avatar
 tini
Evo se mene.
Javljam se za redarja (varazdinski zulji press).

LpTini
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Mi je zelo žal, ker ne bom mogel priti jutri na ta tek.Mi je resničo strašansko žal :evil: :evil: .Dobil sem eno delo trenutno in moram nekaj narediti.Je pa sr....... v tem da ne dobim dostikrat delo in moram pač poprijeti za to kar dobim.
Se iskreno opravičujem.Je pač tako izpadlo kakor je in enostavno ne gre drugače kot je.
Obljubim pa eno, da se bom definitivno oddolžil na nek drug način tem otrokom v domu.Sedaj Baltazar že premišljuje kako in kaj bi to naredil in kdaj.
Na žalost se stvari zasučejo v življenju tako kot se pač se.No letos se mi je to dogodilo že v drugo.V prvič se mi je dogodilo ko sem hotel iti na maraton Predvor - Železna kapla ( opekline ).Tako, da od sedaj naprej bom pomagal, kar se bo dalo samo če me ne bo zafrknil čas oziroma kaka nujna življenska zadeva.
SE OPRAVIČUJEM!
ČAO!
Ja na pikniku se pa skoraj 98,999% vidimo, če ne bo višje sile.
 kristina
Jaz sem tudi prostovoljka. Barbara, ti kar doloci na katerem podrocju, samo, da bo taksno, da bom lahko se tekla.
Uporabniški avatar
 Dule
pridem za redarja (z izkušnjami) :wink: dobre pol ure pred startom.
 Nataša
jst bi pobirala prijave. Barb, kar napiši me, prosim!
Uporabniški avatar
 vanja
Hoj, Barb, jaz se javljam za pobiranje prijav ali pa tocajko.

LP, Vanja
Uporabniški avatar
 Andrejc
Prijavljam se za prvi dve točki, torej pakiranje vrečk in prevoz :driver: do kamorkoliže. Če bo gusto, sem pa lahko tudi redar. :mrgreen:

LPa
 Nataša
Pa še eno obvestilo: danes ob 21.00 bo Ero gost na TV Papriki in bo povedal marsikaj o teku in ostalih aktivnostih ob dnevu mobilnosti.
Uporabniški avatar
 Barb
Nataša napisal/-a:Pa še eno obvestilo: danes ob 21.00 bo Ero gost na TV Papriki in bo povedal marsikaj o teku in ostalih aktivnostih ob dnevu mobilnosti.

tole sem mu pa jaz včeraj obljublila,da ne bom povedla-takšno je imel željo
...ampak,zdej je kar je,... :P
...torej vsi na tek prej,pol pa ob 21h vsi pred TV :P
 Nataša
Slika

eh kaj je tko skromen...
Uporabniški avatar
 Matevz
Barb napisal/-a:...torej vsi na tek prej,pol pa ob 21h vsi pred TV :P

A ni tek jutri, TV pa danes :?: :?: :?:
Torej zvečer vsi pred TV, da boste vedeli, kako ravnati jutri :D :D :D
Uporabniški avatar
 Barb
s tekom je bilo mišljeno,vsakodnevni trening
Uporabniški avatar
 Fotr
Včeraj smo se Poletova ekipa na ponedeljkovem treningu dogovorili, da bo redni sredin trening potekal tokrat ne v Tivoliju, ampak ob 19.30 na Čevljarskem mostu in bomo za trening tekli po stari Ljubljani. Šifrer se je zelo zanimal za tek, po moje bo tudi prišel.
Rabili bi tudi informacijo od Ljubljančanov ali poznavalcev krajev okoli Čevljarskega mostu, kje bi se dobilo kaj prostora za parkirat, še posebno v sredo, ko bo dan brez avtomobila.

Torej v sredo, 22. 9. 2004 ob 19.30 uri na Čevljarskem mostu:

- tradicionalni jesenski tek Tekaškega foruma
- dobrodelni tek za pomoč gojencem Malči Belič
- redni trening Poletove ekipe
- mogoče še kaj

Se tečemo!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA