Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Jutri torej uro kasneje - ob 18h čez Sorško polje ...

Vreme bo, ura primerna, izgovorov torej ni :--
Naslednjo sredo je na vrsti preiskava terena po gmajni Udinboršta:
http://www.runmap.net/route/833112
Trase nimam čisto v mezincu, je pa luštna in poteka v glavnem po makadamu in gozdnih stezah - bolj ali manj ravnina.
Dobimo se ob 18 uri na rolkarski progi tekaškega kluba Merkur (med izvozom avtoceste Kranj - zahod in rondojem pri gostišču Dežman na Kokrici).
Vabljeni!
:laola
thief napisal/-a:Naslednjo sredo je na vrsti preiskava terena po gmajni Udinboršta:
http://www.runmap.net/route/833112
Trase nimam čisto v mezincu, je pa luštna in poteka v glavnem po makadamu in gozdnih stezah - bolj ali manj ravnina.
Dobimo se ob 18 uri na rolkarski progi tekaškega kluba Merkur (med izvozom avtoceste Kranj - zahod in rondojem pri gostišču Dežman na Kokrici).
Vabljeni!
:laola

Prejšnjo sredo smo štirje preganjali srne (beri: rolarke) po Soršem polju ... Bo takrat kaj več partizanov teklo po Udinborštu?
No tokrat nas je blo mal več - natanko 7. Manjkala je le Loni, ki nam je tokrat takole pomahala :-- , al pa je preprosto pozabila svojo obljubo :roll:. Tek po gozdu mi je kar prijal saj je stalno malo gori-doli, pa korenine, skratka, nikoli ni dolgčas - držiš špuro po rdečih oznakah in to je to.
Sem pa proti koncu spregledal štrcl smrečice in šel v ribo :lol: . To je kasneje pomenilo večurno iskanje te točke, da sem uspel najti svoj mobi :twisted: . Ta mi je namreč ob tem padcu izpadel, kar sem pogruntal šele doma.
Naslednjič pa prečkanje hudičevega gozdička, če bo vreme spodobno. Podrobnosti še sledijo :wink: .
Loni se ponižno opravičuje, trenutno zdravstveno stanje ji ravno ne omogoča laufanja. Lahko pa pridem naslednjo sredo s startno pištolo počit. To sredo sva drugače imela kulturo (brez fiz) na sporedu - abonmajski teater v kapitali.
PS Drugače sva pa midva sredino rundo kar v torek opravila, sicer pohodniško... Po daljšnici na Jošta, menda po trasi teka na Jošt in potem nazaj do ribogojnice v Besnici. Luštna trasa, če se mene vpraša. Gorenjci jo pa itak že vsi poznate :--
V sredo je na vrsti hribovska varianta - Janezu nas pelje pod Storžič (Preddvor - Potoška - Hudičev boršt, Kališče in nazaj) - dobimo se ob 17.45 pred Mercator centrom Primskovo (na parkirišču ob cesti proti Britofu in gremo skupaj do Preddvora).

P.S. Thief, kot berem je Udinboršt poskrbel za pester zaključek :roll: Sam sem imel kar pošteno popraskane in krvave noge ...
Sneg je pobelil našo načrtovano današnjo traso :--

Pogovarjali smo se o rezervni varianti v primeru razmočenega terena - Čepulje (in čez Špičasti vrh in Jošt nazaj ali čez Planico v Bitnje in nazaj) ...

Kaj predlagate?
Meni je vseeno. Tudi špura čez hudičkov boršt je že lepo prehodna (vsaj pogled z okna kaže, da bo snega na poti le še za vzorec). Naj se na tem mestu javijo tisti, ki so za eno ali drugo. Gazi ti pa do 4-ih zapiši kam gremo, ter kje in kdaj štartamo. :juhuhu:
Štart ob 18h pod Joštom (pod daljnovodom) in odtečemo v hrib!

Zjutraj me je klical Janezu, ko je videl koliko ga je zapadlo ...

Se vidimo kmalu!
haupi napisal/-a:Fantje mene dans ne bo, sem si v nedeljo gležn vn vrgu pa še ni najboljš.

Haupi, dobro okrevaj, naslednjo sredo je na vrsti ravninska trasa (kljub hribovskim željam nekaterih). Gremo okrog Brda - vsaj 1x!

P.S. Včeraj nas je šest teklo pod, okrog in na Jošt ter Špičasti vrh (ter nas po dolgem času zopet zeblo v roke).
Jutri (sreda) ob 18h zopet ravninska etapa - tečemo okrog Brda (1x, 2x ... po želji).

Kot kaže nas ne bo zeblo, kvečjemu obratno :D

Se vidimo (upam, da v čim večjem številu)!
Včeraj smo nabirali kilometre okrog Brda - Thief 1x (v tekmovalnem tempu); Husein, Boris W. in Gazi 2x (tudi mi smo kar leteli).

Naslednjo sredo (praznična) zbiramo predloge za kakšno daljšo hribovsko varianto.
Janezu je obljubljal, da nas bo enkrat peljal pod Storžič (zadnjič nam je vreme zagodlo) ...

Se vidimo pod Kriško goro :lauf:

Lepe (podaljšane) praznike vsem!
Gazi, sicer ne vem zakaj si na koncu napisal " se vidimo pod Kriško goro (je mogoče kaka tekma?), ampak gremo lahko tudi prek Kriške gore na Tolsti vrh in nazaj mimo Gozda. Sicer pa varianto čez Hudičev boršt s štartom pri domu ostarelih v Preddvoru. Skratka - kamorkoli, jaz sem zraven... :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA