Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Nekaj me zanima. Priznam, nisem ne vem kako gledala in mogoče že kje piše. Kako je s prijavo na 21 in 42 km? Je možno si premisliti na dan prireditve (če si prijavljen na 21 in bi rad tekel na 42 in obratno)?

Hvala za odgovor.
Ja je možno. Jaz še vedno oklevam ali bi se prijavil na 42 ali ne. Pred dvemi leti mi je bilo tako vroče, da sem rekel da v Radence nikoli več. Sedaj pa razmišljam, da bi se prijavil na 42 in če bo tisti dan prevroče bom šel samo en krog!
MančaPomaranča napisal/-a:Nekaj me zanima. Priznam, nisem ne vem kako gledala in mogoče že kje piše. Kako je s prijavo na 21 in 42 km? Je možno si premisliti na dan prireditve (če si prijavljen na 21 in bi rad tekel na 42 in obratno)?

Hvala za odgovor.

Možno ob prevzemu št. Narejeno 2009.
MančaPomaranča napisal/-a:Nekaj me zanima. Priznam, nisem ne vem kako gledala in mogoče že kje piše. Kako je s prijavo na 21 in 42 km? Je možno si premisliti na dan prireditve (če si prijavljen na 21 in bi rad tekel na 42 in obratno)?

Tudi, če si prijavljena na 42, pa se po prvem krogi odločiš odnehat, se ti rezultat prizna. Ni tako kot v Ljubljani.
Dvigam temo, ker je trajalo skoraj tri ure, da sem jo spet našel, pa še to le v zadnjem poskusu iz obupa, s pomočjo strica Gugla :evil: Namig urednikom TF - malce izboljšana funkcija iskanja tem znotraj foruma bi nam vsem prav prišla...
zigzag napisal/-a:Dvigam temo, ker je trajalo skoraj tri ure, da sem jo spet našel, pa še to le v zadnjem poskusu iz obupa, s pomočjo strica Gugla :evil:

Jaz sem kriva, ker ne znam teme odpret tako, da bi ostala med obvestili :oops:
Današnje prijave so ažurirane. Me samo 3 dni ni, pa vse potone v pozabo :evil:
Pri meni je podobno; razmišljam med 21 in 42..bolj se vsekakor nagibam na 42, ma če bo prevroče skrenem na 21. No ja, saj poznam svojo trmo :lol: Važno, da vem, da obstaja možnost :wink:

Torej podatke pošljem Nani..
Nabralo se mi je en kup prijav brez plačil. Prosim, da to čim prej uredite.

Nič mi ne pomaga, če prijavo pošljete že zdaj, plačate pa "tik pred zdajci", ker prijave v njihovo razpredelnico vnašam šele po prejetem plačilu (kot je navedeno).
Današnje prijave so ažurirane na 1. strani.

Za tiste, ki ste na prvi strani spregledali obvestilo še enkrat ponavljam:
s prijavami bom zaključila 30.4. Na spletni strani MTS bo vaše ime vidno šele takrat, ko bom prijave po e-pošti poslala v Radence (pa predvidevam še, da 1. in 2. maja ne bodo delali).
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA