Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 marja
Tako kot lani, ko sem bila prvič, spet fajn tek. Pozitivno vzdušje in sami znani obrazi. Pa še vreme se nas je usmililo. Se vidimo spet drugo leto.
Uporabniški avatar
 thinkblue
Moj prvi maraton :)
Na začetku me je preveč ponesla množica in zato me je ta tempo proti koncu dobesedno povozil. Še zdaj sem, kot da bi šel vlak čez mene. Ampak drugo leto se sigurno znova vidimo ;)

PS: Hvala tistim puncam na polovici, da sta mi dovolili pojesti njuno malco :lol:

:laola
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Lepo je bilo.
Ko pomislim, kaj naj napišem, mi pride najprej na misel, da čestitam Semjulu za odličen rezultat. :clap: :clap: :clap:
Vreme je bilo kraljevsko.
Proga itak ista kot vsako leto, torej fantastična!
Letos sicer niso printali diplom, kar je bilo prejšnja leta dodaten +
Sicer pa brez Bernarde te tekme tak ne bi bilo :wink:
Letos prisostvoval prvič in moram napisati, da je bila prireditev super organizirana. Tako da sigurno pridem spet prihodnje leto :) Tudi vreme nam je šlo na roko, čeprav se je v sklepnem delu podelitve priznanj malo "ulilo". Pa hvala prijaznim sotekmovalcem in občinstvu za spodbudo med tekom :clap: :clap:
Vse lahko ocenim samo v superlativih. :D
Francimobil nas je varno pripeljal in odpeljal, družba v avtomobilu je bila enkratna.
Organizacija odlična, proga tažka, a čudovita, vreme luštno, prijetne temperatura, rahel vetrič.
Rezultat na desetki odličen, danes je bil dan za rekorde. WoooHoooo, dobila sem pokal!

Za piko na i smo bili še bogato postreženi pri Bernardi, tako da smo nadomestili porabljeno energijo in si naredili zaloge za jutrišnji iztek.

Lepo nam je bilo. Drugo leto ... jaaaaaa, spet pridem!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ZdravkoC napisal/-a:Lepo je bilo.
Ko pomislim, kaj naj napišem, mi pride najprej na misel, da čestitam Semjulu za odličen rezultat.

Ko sem pa v rezultatih videl v kateri kategoriji je ... opasno dober :lol:
 Jola
Ja, pa res je bilo zelo zelo lepo ! Prireditev pripravljena s srcem in dobro voljo in Bernardino pozitivno energijo, ki jo raztrosi vsakemu in vsepovsod in to se odraža potem tudi na udeležencih. Veliko veliko "pravih dirkačev", aplavz in vzpodbuda pa za vse, tudi tiste "bolj zadaj" ! Hvala ! Prišla bom, dokler bom lahko tekla !
Tae, a si to ti... :shock:
25 8 91 AŽNIK MIHA 1975 KAMNIK TEKAŠKI FORUM C 30-39 let 1:27:08
Ja, jaz sem se tudi igral detektiva... :lol: , pa vidim, da se tudi ti znaš švercat po tekmah... :shock: :oops:, verjetno si tole odtekel bolj za trening, pa še konkurenta ni bilo zraven... :lauf: :bum:, ja nč, vseeno čestitke za tek... :clap:
Nazadnje spremenil Obivankenobi, dne 23 Apr 2012, 10:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 bernarda
Čestitke vsem tekačem in tekačicam, pa tudi ostalim udeležencem, ki ste tekli, hodili, kakor koli se udeležili 11.Ormoškega malega maratona. :D

Hvala vam, da ste se ga udeležili v takem lepem številu.Lepo vas je bilo spet videti, z vami poklepetati, pa čeprav samo za kakšno minutko....Včerajšnji tek, je bil za mene ena sama zabava, uživanje, družba frendici med tekom, navijanje za sotekače, ki so tekli mimo mene, samo iztek, telo in noge je potrebno regenerirati.

Hvala vam še enkrat :laola se vidimo v naslednji bitki :wink: teku :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA