Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Piknikašev trenutno 25 kom... Prosim tudi za piknik prijave na tf10ka@tekaskiforum.net čimprej da sporočimo koliko mesa in zelenjave bomo pojedli :P

pa še info za vse udeležence - Intersport nam je pripravil tekaške nogavičke v vrečko :clap: :) pa nekaj luštnih nagrad.. tako da se splača priti.. Letošnji pokali za najboljše v absolutni konkurenci pa bodo sploh nekaj posebnega.
Halo.

Jaz imam pa eno vprašanje... Namreč štart ob 12ih :oops: :oops: :oops: ... Kljub temu, da me vročina ne moti tko zlo fejst pa trenutno ob 12ih nebi tekal po štadionu direktno na soncu... Me zanima ali imate kakšno rešitev za to?? Ali lahko štartam tudi pri kakšni skupini prej glede na to da imam napovedan rezultat 33:30??

Hvala za odgovor

LP
Predprijave so zaključene :D sedaj pa čakam v kateri štartni box me bodo dodelili :?:

Škoda ker ni na seznamu prijavljenih tudi letnica rojstva :wink: ker bi tako lažje pregledal mojo konkurenco :lol: :lol: katera je zelo močna :D nekateri so že prijavljeni :wink:
ris9 napisal/-a:Halo.

Jaz imam pa eno vprašanje... Namreč štart ob 12ih :oops: :oops: :oops: ... Kljub temu, da me vročina ne moti tko zlo fejst pa trenutno ob 12ih nebi tekal po štadionu direktno na soncu... Me zanima ali imate kakšno rešitev za to?? Ali lahko štartam tudi pri kakšni skupini prej glede na to da imam napovedan rezultat 33:30??

Hvala za odgovor

LP

V nedeljo obljubljajo ohladitve z dežjem, tako da start ob 12 uri bo kvečjemu moker :)
Kot veste, je naslednjo soboto, 1. septembra v Taru 7. mini maraton Lanterna. V dogovoru s Predragom Živkovićem iz MK Umag bodo prvo uvrščeni v absolutni ženski in moški konkurenci prejeli bone za udeležbo na tem teku:

prva ženska in moški - brezplačna udeležba
druga ženska in moški - 60% popusta pri startnini
tretja ženska in moški - 30% popusta pri startnini

Vsi drugi udeleženci TF10ke pa bomo imeli 15% popust pri startnini. Predrag, hvala!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA