Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 raf
miciM napisal/-a:
ero napisal/-a:Letos grem na 42km, pa se ne morem spomniti koliko je uradnih okrepčevalnic na tej poti, ker mogoče si nebi vzela spremstva.
Ali kodo ve?

:wink:

Mislim, da jih je bolj malo, ampak po spominu bi rekel, da ene 4. Če greš sam je dobro imeti pas pa bidon, ker potem lahko na uradnih okrepčevalnicah doliješ tekočino in si preskrbljen s suportom.
Uporabniški avatar
 raf
tudi uradni zemljevid je čisto uporaben, ker ko sem šel prvič 75 km sem si ga močno povečal , da sem ugotovil, kje sploh gre trasa in to vse sprintal in potem s pomočjo google map določil koordinate srečanaj za moj suport( bilo jih je točno 8) na približno 8 km. Vse skupaj vnesel v garmina in Erika je rekla, da je bila moja določitev točke po mapi z dejansko točko na zemlji v metrih napake cca 30-60. Nastal je najdaljši zemljevid suporta in za to sem porabil, kar nekaj uric načrtovanja, ampak sedaj, ga samo vzamem iz predala in akcija....
še link do te moje prve Ultre
http://www.ednevnik.si/entry.php?w=diabetes&e_id=136968
...eno mnenje,nasvet,misel....karkoli,da mi pomaga iz dileme,pri odločitvi-od tečti 75km,ali ne!?
..na hitrico malo razložim,da sem vedno z občudovanjem,z vsem spoštovanjem,gledala na to progo,tekače pa sploh, z mislijo,da pa tudi meni lah to enkrat uspe!? in ko končno letos sebi dokažm,da to zmorm in se že z veseljem prijavim,se zgodi poškodba :--( (stegenske primikalke-adduktorjev)no ja to je bilo 3m nazaj,torej 2m in pol ni bilo teka,je pa bil drugi šport(kolo,fitnes)zaklučila z fizoterapijo šele 14dni nazaj,toraj se poskušam natrenirati samo v teh dneh,ki mi je vstalo...na žalost!!!
..vstrajnost je vstala ni pa hitrosti...
...ni več bolečine,samo še moj dvom,ali zmorem,ali ne,ali se da,ali ne,ali zmore to noga,ali naj raje odneham in se ne borim več...še vedno upam,na čudež :wink:

mogoče mi pa pomaga...vaš nasvet,saj vem ...ja-brez besed :bum:

upanje umre zadnje

lp Brigita
Drugo leto bo spet ta tek.
Tudi jaz sem imel namen letos tečt dolgo progo, pa sem imel med letom poškodbe in fizioterapije.
Rajši počakam eno leto, kot da se mi poškodba ponovi. Pa če nisi natreniran, preveč trpiš.
:wink:
 Uheeec
PIA B.B. napisal/-a:...eno mnenje,nasvet,misel....karkoli,da mi pomaga iz dileme,pri odločitvi-od tečti 75km,ali ne!?
..na hitrico malo razložim,da sem vedno z občudovanjem,z vsem spoštovanjem,gledala na to progo,tekače pa sploh, z mislijo,da pa tudi meni lah to enkrat uspe!? in ko končno letos sebi dokažm,da to zmorm in se že z veseljem prijavim,se zgodi poškodba :--( (stegenske primikalke-adduktorjev)no ja to je bilo 3m nazaj,torej 2m in pol ni bilo teka,je pa bil drugi šport(kolo,fitnes)zaklučila z fizoterapijo šele 14dni nazaj,toraj se poskušam natrenirati samo v teh dneh,ki mi je vstalo...na žalost!!!
..vstrajnost je vstala ni pa hitrosti...
...ni več bolečine,samo še moj dvom,ali zmorem,ali ne,ali se da,ali ne,ali zmore to noga,ali naj raje odneham in se ne borim več...še vedno upam,na čudež :wink:

mogoče mi pa pomaga...vaš nasvet,saj vem ...ja-brez besed :bum:

upanje umre zadnje

lp Brigita

S tako malo treninga, sem precej skeptičen-da ti ta podvig uspe...ob tako majhni in neznatni količini treninga teka-pa zastavim vse imetje, da ne boš prišla do cilja in se pošteno poškodovala.

Pa sem tudi sam večni optimist =) ampak 14 dni...je res malo

"upanje umre zadnje" potem pa kar na štartno črto, pa gasaaa =)
Še moje mnenje. Vem da si sposobna traso preteči in si s formo le stagnirala. Forma tudi brez treningov ostane. Tako da če lahko tečeš(probaj 10 ali 15 kilometrov) potem pridi na štart in probaj:)
Uporabniški avatar
 Vreme
@PIA B.B. sam sem imel letos podobno dilemo, samo da je moja misel bila usmerjena v Biel. Res je,da jaz poškodbe do takrat nisem saniral, res pa je da sem bil pripravljen kot verjetno ne bom nikoli več. In odločitev je bila peresno lahka, nisem šel :cry: Predvsem iz preprostega razloga, ker nisem hotel izstopiti na vmesnih izstopnih postajah, kar bi mi poškodba verjetno dopuščala, ampak sem hotel preteči celotnih 100 km. Torej tudi v Logarski se da teči manj kot 75km :mrgreen:

Upam, da sem ti pomagal. :lol:

Sicer pa srečno pot prav vsem, letos bo vreme mnogo bolj ugodneje kot lani!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA