Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana napisal/-a: Za dve osebi sem za letalo dala 150 eur, za nočitev z zajtrkom pa še enkrat toliko (torej skupaj 300 eur za dva). Šli smo od petka do ponedeljka. ..

Kaj pa stroški (in čas) vožnje do letališča, parkirnina za avto? Najbrž to tudi nekaj nanese, glede na to, da do Berlina ni moč ugodno priti ravno iz domačega letališča :)
Moj prvotni namen ni bil, da se v tej temi na široko razpiše o stroškovniku BM :lol: Ampak, ker smo že pri tem -> Boatjan, z avtom je huda, razen v primeru kot je že napisala Nana, da pelje en netekač. Sam sem vozil do Muenchna in vsaj enkrat mesečno vozim službeno na Dunaj in mene osebno taka pot izmozga. Avtodom je prej še večja težava, ker je počasen in bi za pot potrebovali še nekaj ur več. Pa še s parkiranjem le-tega ne vem kako je kaj urejeno tam (kamp ?). Na koncu ugotoviš, da je čarter najcenejši. Nana, tsp. na osebo 75 € letalo, tri nočitve pet. - pon. z zajtrkom 150 € (kar je zelo poceni), štartnina 60, 80, ali 100 € + tekoča poraba ? € =ca 400 € ? Jaz sem upošteval še karto za podzemno, tsp. ni veliko razlike od mojega izračuna. Ali pač ? Še vedno mi je to veliko denarja :? Upam, da niso za prvih 10 tsd tekačev, karte po 60 € že rezervirane :lol: lpM
Rollback napisal/-a:
nana napisal/-a: Za dve osebi sem za letalo dala 150 eur, za nočitev z zajtrkom pa še enkrat toliko (torej skupaj 300 eur za dva). Šli smo od petka do ponedeljka. ..

Kaj pa stroški (in čas) vožnje do letališča, parkirnina za avto? Najbrž to tudi nekaj nanese, glede na to, da do Berlina ni moč ugodno priti ravno iz domačega letališča :)

Mi smo imeli srečo in smo šli iz Celovca. Parkirnina je bila 30 eur. Bilo nas je pa 5. Ker Air Berlin iz Celotvca zdaj ne vozi, bi se lahko tu zadeva podražila. Ampak če nas bo za en avtobus, nas bo tudi ta vožnja do potencialnega letališča verjetno prišla ceneje.

@Misho76: Midva 2010 z možem z mojo štartnino vred nisva porabila 500 EUR. Nočitev je bila za oba 150 EUR, spet pa drži, da so tisi (slovenski) dom na žalost zaprli.
Tkole, govoril sem s svojo svetovalko (beri ženo :wink: ), ki mi v takih razdvojenih trenutkih vedno poda pravilen odgovor -> 'samo 1x se živi, če je to tvoja velika želja, ti noben denar tega ne sme preprečiti. Če bo tvoj prvi uradni maraton, nj bo vsaj en ornk. In to vsekakor je.' Torej moj končno odgovor je GREM ! Count me in.
Tole z avtobusom ni slaba ideja. V kolikor nas bo prijavljenih manj, se da najeti tudi manjšega (mi smo v BG šli z enim za 25 ljudi in se je obnesel super). Lahko se okvirno pozanimam kakšen strošek bi to bil (seveda, ko bo znano dokončno število udeležencev). Kar se tiče nastanitve se bom pogovoril s kolegom, ki je večkrat v Berlinu službeno in ima prakso, da najame stanovanje za nekaj dni. Kokr se spomnem je zadeva poceni (ca 300 € na enoto za nekaj dni); so pa to velika polno opremljena stanovanja (kuhinja included) v katerem normalno biva 4-5 ljudi tsp. se strošek razdeli. Sam sporočite mi, če ste za.
Tako, zdj pa sam še trenirat, časa imam še nekaj. Zdaj ko zihr grem, ga moram še zihr preteči :wink:
Nazadnje spremenil Misho76, dne 21 Sep 2012, 17:19, skupaj popravljeno 2 krat.
boatjan napisal/-a:Misliš z avtobusom v berlin, ali do letališča?

Boatjan, je že Nana odgovorila :driver: Ja, mislil sem do letališča (Celovec ? Graz ?). Sam se moram pozanimat, če so nas pripravljeni po parih dneh prit tud nazaj iskat. Je pa še ena varianta -> obstajajo tudi ponudniki prevozov do letališč (linki spodaj), kjer lahko rezeviraš tudi povratno. Pa glede na število, se bi probal še za kak popust zment, pa je. Bomo vidl lj, variant je kar nekaj. Djmo mi najprej sploh not prit, pa se bomo pol naprej menil :wink:
http://www.transfer.si/si/domov?gclid=CL21jbD5xrICFdGizAod6zIAeQ

http://www.goopti.com/index.php?lang=sl

http://www.zup-prevozi.eu/
Preveč ste se razpisali o prevozih in nastanitvah.To je v tem trenutku manj pomembno. Najvažnejša je skupinska prijava, da dobimo štartnino po 60 eur. . Lani (za letošnji tek) je bilo prvih 10k razprodanih v manj kot 24 urah!!!

Tistih poceni letov z AirBerlin iz Celovca je konec...menim, da nam ostane samo avtobus!!! a o tem se bomo pogovarjali potem, ko bomo na št. listi.
Sem bil gor lani z Vitezi in je bilo izjemno, svetovni rekord, pol milijona ljudi ob progi (42km koridorja),...to je lahko samo v Berlinu!!!...zato bi šel tudi drugo leto.

Vsekakor sem za, grem in me lahko daste na seznam.
AirBerlin leti še vedno iz Graza, če bi šli ta vikend bi za nas tri prišla povratna karta 1,279.20 € :shock:

Verjamem pa,da se bo našla kakšna bolj ugodna varianta :mrgreen:
bondi napisal/-a:Tistih poceni letov z AirBerlin iz Celovca je konec...menim, da nam ostane samo avtobus!!! a o tem se bomo pogovarjali potem, ko bomo na št. listi.

Zase lahko trdim, da avtobus do Berlina ni opcija. Na štartni listi definitivno bom... pa če celo noč dežuram :D
Mogoče vam lahko jaz malo pomagam glede Berlina.Mi smo šli lansko leto iz Zagreba od četrtka pop.do ponedeljka,cena karte 460 eur za štiri skupaj z zavarovanjem odpovedi in ena dodatna prtljaga.Spali pa smo v najetem stanovanju oz.po naše je to apartma vednar oni to oddajajo kot svoja stanovanja,ker imajo hiše na obrobju mesta.Cena pa mislim da cca 90 eur na dan.Mi smo bili družinsko,kar potem nanese kar veliko,če pa bi se dobilo štirje prijatelji pa na osebo to ni več veliko.Je pa potem še podzemna in avtobus cca 35 eur za vse dni z Berlin wellcome karto.

lp Franci
nana napisal/-a:
bondi napisal/-a:Tistih poceni letov z AirBerlin iz Celovca je konec...menim, da nam ostane samo avtobus!!! a o tem se bomo pogovarjali potem, ko bomo na št. listi.

Zase lahko trdim, da avtobus do Berlina ni opcija. Na štartni listi definitivno bom... pa če celo noč dežuram :D

:clap:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA