Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vlajko
MihaPR napisal/-a:.... Men namreč hoče nardit teste na centru za medicino športa, to pa vemo kok košta, nekje 25 jurjev če se spomnem prav. Tko da, ksn ansvet kaj nardit?.....

A to ti dela izbrana zdravnica?
:idea: Mirno ji reci, naj ti napiše napotnico za zdravnika medicine športa in dela s pripombo, da imaš urejeno zdravstveno zavarovanje... :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
ob tej prosnji se je sam nasmehnla tko da ne bo kruha iz te moke :(
Uporabniški avatar
 GaGa
Sej men zdravnica tud ni hotela podpisat! Sem pa na srečo lani te teste naredila s Poletovo ekipo in grem zdej še tja probat, da bi mi kr oni potrdilo napisal. Pa upam, da brezplačno!!!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Se popolnoma strinjam z Erotom, MihaPR takoj zamenjaj zdravnika.Ker tak zdravnik ali nima pojma o samem teku, ali pa rad ljudi zajebava.
Jaz sem lansko leto brez problema dobil podpis svojega zdravnika, ki je povrhu vsega še dejal, da upa da mi bo šlo kar se da res najbolje.
Malce me je vprašal, če sem bil že na kakem maratonu in malce ostalih stvari kompliciral pa ni.Enostavno mi je zaželel veliko sreče.
Ta zdravnik nima pojma o medicinski etiki.
In MihaPR ti ki že nekaj časa treniraš tebi sploh ne bi smela komplicirati.
Še enkrat, da povzamem Erotove besede "zamenja zdravnico".Oziroma ji reci, da pa boš šel k drugemu zdravniku saj jih je dosti na tem svetu.
Ki verjamejo vate in ti bodo podpisali.
To ni nobeno izsiljevanje bi ji dejal, to je samo toliko v poduk, da se ve.
Kaj bi bilo šele če bi recimo kaj zbolel in bi hotel da te da nevem kam naprej pa te ne bi hotela.S tem ko se boš udeležil tega znamenitega maratona potrjuješ da želiš poskrbeti za svoje telo, ne pa ga uničiti.

Hudiča saj ne greš delat samomora, da ne bi nič pripravljen šel tja gor na maraton.
Držim pesti, da boš čimprej dobil papirje, tisti zdravnici pa da bi se ji nos tako podaljšal da bi bila podobna ostržku.Madonca me to podraži, ko človeka hoče ovirati v dobrem.Mislim za pošizit, res.
ČAO!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Problem je, ker trdi, da s tem papirjem prevzema odgovornost za karkol se mi zgodi v času maratona in tega noče narest. in pika. tud napotnce za teste ne da, nej kr placam je rekla :(
Uporabniški avatar
 primus
Se z Mihom strinjam, to ni samo birokracija ampak zdravnik dejansko prevzema odgovoronost, če bi se ti takrat kaj zgodilo. To pa ni hec.
Priča sem bil že podobnemu primeru, ko je za en tak podoben 'žegen' zdravnik potegnil ven kontra dokument, s katerim si pa ti podpisal, da delaš to na lastno odgovornost, bla, bla. Vsekakor nekaj, kar so prej pogledali pravniki in je bil zdravnik tako zaščiten.
Morda je to možen kompromis.

primus
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Primus se popolnom strinjam kar si dejal samo, a ni hudič glej ga saj konec koncev MihaPR ne bo tekel na prvem teku ali polmaratonu.
V tem je poanta.
Vem da prireditelji se na nek način hočejo zavarovati, to jih popolnoma razumem in prav je tako.
Toda, ali ni absurd za nekoga, ki se pripravlja in trenira.Se pravi, da ne gre v kakšno pogubo se ne bo mogel udeležiti maratona samo zaradi ene birokratske zadeve.
Samo to bi še pripomnil, potem se bom nekako distanciral od te zadeve, da se ne bo stvar kaj preveč razpletla kot se je v primeru slovenskih novic in tekaškega tabora na morju, ki so ga nekateri hoteli organizirati.
Ta lečeča zdravnica izgleda da MihaPR- ja ne pozna dovolj dobro, ali pa se ne zanima dovolj za njegovo zdravje, kaj se z njemu dogaja.
Se pravi samo onako mal pogleda papirje in zdravo jožko.
Oprostite ampak to je zame popolna zajebancija.Se opravičujem za ta
žargon.Če bi ga hotela razumeti bi mu na nek način lahko prisluhnila, ali se vsaj z njemu podebatirala kako in kaj misli o tem.In če koliko kaj trenira.In iz tega bi že lahko vsaj nekaj razbrala, da človek ne gre delat samomora.
Mislim, gospa doktorica ali še spiš! :twisted: Dobro jutro v svetu ljudi, ki dajo kaj na svoje zdravje!
ČAO!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Zarad mene tud to podpisem, sam da mi da un pildek :) K ta trenutek nebi dajal 25 jurjev za test :shock: :? :(
Uporabniški avatar
 miro
Tudi meni je zdravnica podpisala brez problema , čeprav je rekla , da zaradi visokega krvnega tlaka tega ne bi smel početi.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Staša
Sama sicer nisem zaprošala za kakšna taka potrdila, se mi zdi pa skrajno noro, da je argument, da ne bo prevzemala odgovornosti! Pa ji reči, naj ti napiše potrdilo, da ne smeš iti na maroaton, z argumenti, zakaj ne! Dela očitno po liniji najmanjšega odpora.

Se mi je pa zgodilo, da sem prišla enkrat k zdravniku (po parih letih) in sem prišla 17 31 (sprejemanje do 17 30). Ko sem potrkala in povedala, da pridem iz Ljubljane in lovim in da se opravičujem, pa prosim, če me lahko vseeno vzame, sem dobila odgovor: "Red je red." Ostala sem pred vratmi, malce razmislila, še enkrat potrkala in vprašala, če mi lahko dajo karton, ker bom zamenjala zdravnika. Odnos se je v trenutku spremenil, bila je prijazna, začela iskati rešitve... No, vseeno sem jo zamenjala brez problemov in sem z novo več kot zadovoljna!!!

Priporočam, da storiš isto.
Uporabniški avatar
 ero
primus napisal/-a:Se z Mihom strinjam, to ni samo birokracija ampak zdravnik dejansko prevzema odgovoronost, če bi se ti takrat kaj zgodilo. To pa ni hec.
Priča sem bil že podobnemu primeru, ko je za en tak podoben 'žegen' zdravnik potegnil ven kontra dokument, s katerim si pa ti podpisal, da delaš to na lastno odgovornost, bla, bla. Vsekakor nekaj, kar so prej pogledali pravniki in je bil zdravnik tako zaščiten.

saj na vsaki prijavnici piše, da se prireditve udeležiš na lastno odgovornost.

Miha, zdravnici pokaži papirje iz Pariza in jih razloži, kaj in zakaj zahtevajo. pa magari še podpiši izjavo, da je res ne boš tožil, če se ti bo noht zlomil, ko te bo en pohodil tik pred startom :twisted:
Uporabniški avatar
 GaGa
Ultra kratko poročilo o naših pripravah na tale veliki dogodek...
Končno smo rešili probleme z zdravniškimi potrdili... oz. MihaPR jih je rešil tako, da je podkupil eno bodočo dohtarco :wink: :lol: ... zdej smo se pa vsi usmerili na iskanje sponzorjev...

Danes mesec ob tejle uri, si bomo najbrž že oddahnili od najhujšega... :lol:
Uporabniški avatar
 mihaperme
GaGa napisal/-a: zdej smo se pa vsi usmerili na iskanje sponzorjev...

pa noben nima posluha za nas študente :!: :--(
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Skoraj nikjer ne gre brez kakršnihkoli takih ali drugačnih težav.Naprimer pri meni so hoteli na vsak način da plačam z Visa kartico.Tako, da sem zadnji trenutek odprl novo kartico.A glej ga zlomka, ko jo odprem pa mi pošljejo številko svojega bančnega računa o katerem sem jim pravil, da naj mi ga pošljejo da jim bom nakazal ves denar za startnino in vse ostalo.
No konec dobro vse dobro.
Je pa res da iz vsakega takega maratona ali podobne prireditve lahko potegnemo novo izkušnjo, ki jo uporabimo pri naslednji dejavnosti, ki jo planiramo kje v tujini ali pri nas.In si rečemo, no tega pa se mi zagotovo ne bo več pripetilo.
Upam, da boste uspešno prispeli v Pariz in odtekli svoj tek življenja!
ČAO!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA