Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 miro
Ali je Renato že objavil kakšno konkretno ponudbo?
Jaz še kar čakam in mogoče še kdo!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 GTA
Varianta z letalom v primeru, če nas gre več kot 9:

Letalo iz Brnika do Bg ....... petek 22. april 17.40
povratek Bg - Brnik........... ponedeljek 25. april 8.20.

Čas leta ca 75 min. Cena 54.000 sit po osebi. Če nas gre 9 ali več je cena letalskega prevoza med 30% in 40% nižja (tako pravijo na JAT-u).

Hotel Royal - 3 zvezdice??? - bolj tak (sem bil decembra) ampak saj ni tako pomembno (hotel je v centru - na štart lahko gremo peš) 46 euro za nočitev z zajtrkom za 3 osebe v troposteljni sobi - torej po osebi za 3 nočitve 46 eurov.

http://www.hotelroyal.co.yu/

To je var. za maraton + 2 x Bg by night.

Vem, da je z avtobusom mnogo ceneje vendar odpade vse ostalo. To je le predlog, kakšna so mnenja?

Lp!!!
Uporabniški avatar
 gorazd
Avto, pa da ostanemo kakšen dan dalj??
Uporabniški avatar
 ero
hojla,

kako je zdaj s tem Begešem? zadeva se hitro bliža. tu sva še dva zainteresirana a bi rad vedel, kakšna je konkretna situacija - koliko je kandidatov za skupinski izlet, kdaj, za koliko, ... če prav razumem, imate nekateri itak privat aranžmaje, a ne?
Uporabniški avatar
 GTA
Evo Ero Bg zaenkrat z našega konca (Kr. - ne vem za Gorazda):

- 2 avta
- 8 potnikov (od tega 3 za 42 in 2 za 21 ter 3 izključno za splavarjenje :D)
- odhod pet. zgooodaj zjutraj, povratek v pon. kadarkoližepač
- hotel v neposr. bližin štarta in avto v garaži

Sotekači in ostali zaželjeni za tek in družbo!

Lp!
Uporabniški avatar
 miro
ero jaz bom odšel z agencijo v kateri je zaposlen Renato, mislim , da ima kar ugodno ponudbo. Več nas bo boljše bo.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 GTA
Hotel Excelsior, Kneza Miloša 5, Bg ***
http://www.hoteli-srbije.co.yu/hoteli-b ... elsior.htm

Hotel se nahaja v bližini Terazij ob ulici Kralja Aleksandra kjer je tudi štart maratona.

Nočitev z zajtrkom(engleski) 42 euro v dvoposteljni sobi za dve osebi (so tudi cenejši vendar že 3*** ni bogve kaj v Bg).

Parkirišče ni hotelsko, je pa varovana garažna hiša(tako pravijo na recepciji) 100m od hotela.

Miro, tudi mi bi šli organizirano pa zmanjka časa za Bg znamenitosti :D

Lp!
Uporabniški avatar
 milkec
GTA napisal/-a:Hotel Excelsior, Kneza Miloša 5, Bg ***
http://www.hoteli-srbije.co.yu/hoteli-b ... elsior.htm

V tem hotelu sem bil lani za novo leto! Hotel je kakih 80 let star, vendar solidno ohranjen, čist in zelo prijeten. Po standardu se kar približa 3*, tako da je kar v redu. Do centra rabiš 5 minut! Blizu ni nobenega pravega parkinga (razen ob ulici), tako da se splača iti v parkirno hišo!

Če boste šli v t ahotel nikar v njem ne jesti testenin, ker jih ne znajo narediti.
Uporabniški avatar
 klatez
Ero - tole mi je Renato poslal na ZS (10.3.2005)

BEOGRAD+MARATON

1. dan (petek 22.04.2005)
Odhod avtobusa izpred dogovorjenega mesta v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom v smeri Zagreb-Lipovac-Sremska Mitrovica-Beograd. Predviden prihod v mesto Beograd, ki je zraslo ob reki Savi in Donavi, je v dopoldanskih urah. Sledi ogled nekaterih kulturno-zgodovinskih spomenikov: Dedinje »BRDO ČAROBNO«, Užičke 11, na kateri se nahaja rezidenca Josipa Broza Tita, sprehod do hiše cvetja, kjer je grobnica Josipa Broza Tita. Po ogledu nadaljujemo z vožnjo do največje pravoslavne cerkve na svetu – hram Sv. Save. Prosto za kosilo in samostojne oglede. Nadaljujemo do največjega beograjskega parka Kalemegdan, ki se razprostira na 53 hektarih in ga sestavlja 6 enot; Veliki in Mali Kalemegdan, Gornji in Donji grad ter Savska in Donavska nižina. Po ogledu vožnja do hotela, nastanitev. Večerja v hotelu in po želji skupinski odhod v eno od mnogih diskotek v mestu ali na splavu. Nočitev.
2.dan (sobota 23.04.2005)
Po zajtrku vožnja do starta in dan, ki je namenjen tekmovanju. Večerja in nočitev v hotelu.
3.dan (nedelja 24.04.2005)
Po zajtrku zapustimo Banovo Brdo, ki je dobilo ime po Matiji Banu, ki si je dal leta 1861 na tem delu mesta postaviti letno rezidenco. Vožnja mimo Ade Ciganlije, otoka na Savi in enega od največji rekreativnih centrov v mestu. Odpeljemo se proti Novem Beogradu, ki je danes predel širokih »bulevarjev« (trgov) in najvišjih zgradb v mestu. Sprehodili se bomo po znani beograjski tržnici ali tako imenovani »buvljak«. Po kratkem postanku se naša vožnja nadaljuje v smeri proti domu, s prihodom domov v kasnejših večernih urah.

CENA: 21,900,00
(pri udeležbi min. 45 plačanih)
Cena vključuje:
-vožnja turističnim avtobusom na določeni relaciji
-vse cestnine, mitnine in parkirnine
-2x polpenzion v okolici Beograda, hotel**
-vsi ogledi navedeni v programu
-turistično pristojbino
-nezgodno zavarovanje
-pripravo, organizacijo in vodenje

Skladno z 900. členom Obligacijskega zakonika si pridržujemo pravico do spremembe cene (če pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov) in skladno z 902. členom istega zakonika pravico do odpovedi potovanja (če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebno za izvedbo programa). Pridržujemo si pravico do sprememb zaradi tiskarskih napak! Splošni pogoji in navodila za potovanje so sestavni del cenika in so vam na voljo v naši agenciji. Turistična agencija Sonček je podružnica podjetja Occasio d.o.o., Glavni trg 17, Maribor. Odgovorni organizator potovanja je Turistična agencija Sonček.
Uporabniški avatar
 miro
Ero , tudi jaz sem dobil isto ZS, nato sem mu poslal svoje podatke, tako da mi bo ostalo poslal po pošti.
Renato je tudi obljubil, če ne bo poln avtobus , da bomo odšli z malim avtobusom , ali kombijem, seveda pa se bo potem spremenila tudi cena.
Kaj več bom napisal , ko bom dobil ostala obvestila.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 gorazd
GTA napisal/-a:Evo Ero Bg zaenkrat z našega konca (Kr. - ne vem za Gorazda):

- 2 avta
- 8 potnikov (od tega 3 za 42 in 2 za 21 ter 3 izključno za splavarjenje :D)
- odhod pet. zgooodaj zjutraj, povratek v pon. kadarkoližepač
- hotel v neposr. bližin štarta in avto v garaži

Sotekači in ostali zaželjeni za tek in družbo!

Lp!

Gorazd ma tudi poln avto in bo tekel 42, tri bodo pa navijale. Vaša varianta je super, jest moram samo še en klic v BG opraviti, da preverim še eno varianto. Avto bomo pa vsakem primeru tudi mi zaklenili v eno garažo.
Bi pa probal kakšen dan več kot pet, sob, ned. Se še slišmo, ker na pot je pa fino, če gremo skupej, če bo šlo. Svaka čast GTA si res hudo ekipo sestavil. :D :D :D
Uporabniški avatar
 GTA
Danes smo dobili še enega sopotnika - tekača na 42km, ki pa bo tekel za naše razmere "izven konkurence", saj mu običajno čas pod 3h ne dela prevelikih težav. Izgleda da nas bo kar nekaj v Bg. :D

Lp!
 Petar
Tudi jaz se nameravam udeležiti maratona v Beogradu. Oglasil sem se v agenciji Sonček v BTC-ju (19.03.2005), kjer o organizaciji potovanja niso nič vedeli. Obljubili so mi, da mi bodo javili naknadno, vendar mi do danes še niso. Prosim, da mi javite ali bo agencija Sonček organizirala prevoz in kje se lahko prijavim.

LP
Petar

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA