Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

vencelj napisal/-a:
janezu napisal/-a: predlagam ogledno turo 6. ali 7.4. ko bo že malo sneg pobralo :D lp ju

V tem tednu se bo treba dogovort, ko bo bolj jasno glede snega in vremena.

Vreme se verjetno ne bo kaj dosti izboljšalo ta teden, tako da je za pričakovat slabe razmere na odsekih, kjer je peš pot.. a take teke tečete v težjih copatih oz. bolj za gorski tek?
Na progi se sneg intenzivno topi, ampak zaloge so še obilne. Do vikenda bomo poizkusili najti čas in na kakšno bolj skrito mesto postaviti smerokaz najnaj21, da bo pot brez ovinkov. Tako ali tako je 99% poti markirane, potrebno je le nekaj pazljivosti na odcepih in poiskati hitri prehod čez brv iz doline Hrastnice nazaj na Žolšče.
Se vidimo na grebenih!
Ok, k' je že cajt počas, da potrdim ženi, pa glede na ugodno biovremensko napoved :wink:, predlagam, da se pofočkamo za nedeljo 7.4. =>

Misho76

Se dobimo ob 8:00 pri Danilotu al dol v Puštalu pod Sv. Andrejem ? Jzt bi pol šel še kj kvalitetnega pojest, tko, da predlagam zbor pri gostišču. lpM

p.s.: proga je kar dobro opisana v zadnji številki revije Tek plus :!:
Misho76 napisal/-a:Ok, k' je že cajt počas, da potrdim ženi, pa glede na ugodno biovremensko napoved :wink:, predlagam, da se pofočkamo za nedeljo 7.4. =>

Misho76

Se dobimo ob 8:00 pri Danilotu al dol v Puštalu pod Sv. Andrejem ? Jzt bi pol šel še kj kvalitetnega pojest, tko, da predlagam zbor pri gostišču. lpM

p.s.: proga je kar dobro opisana v zadnji številki revije Tek plus :!:

Jaz bom mogoče prišel, če me bo žena pustila :) Šanse so 50:50, kot običajno.
Gpx-a trase mi žal ne dovoli naložiti. Zemljevid trase je objavljen na spletni strani http://www.najnaj21.si/?page_id=157 (spodaj).
Največ snega na trasi je na planinski poti po grebenu nad Selom in na Tošču. S pravo obutvijo pa sneg ne predstavlja večjega problema. Dejansko pripomore k kvaliteti treninga :)
GPX ali KMZ pa bo v prihodnjih dneh dodan na stran.
V soboto bomo na progi tudi organizatorji :)

Se vidimo na progi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA