Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TONEK
Žal je to račun brez krčmarja. Upam si trdit, da bo organizator težko pridobil zadovoljivo število tekmovalcev, ki bi pretekli dva maratona, za priboljšek pa še 1200m višincev. Pristop s Krme bi utegnil biti poleti problematičen, lanska neurja so namreč na več mestih močno poškodovala stezo, ki je do leta devedeset dobro služila za oskrbo postojanke na Kredarici.
Uporabniški avatar
 vencelj
Bojan Ambrožič napisal/-a:Tone, a veš da jaz (pa sem prepričan da še marsikdo drug) ne bi bil čisto nič proti. :) Kaj češ boljšega kot da bi kdo organiziral gorski tek na Kredarico? In če že lahko izbiram, bi rajši start izpred Kovinarske koče v Krmi, da se izognemo tistim spustom na običajni Triglavski magistrali. :D

Bojan :arrow: zavihaj rokave in organiziraj! :wink:
vencelj napisal/-a:
Bojan Ambrožič napisal/-a:Tone, a veš da jaz (pa sem prepričan da še marsikdo drug) ne bi bil čisto nič proti. :) Kaj češ boljšega kot da bi kdo organiziral gorski tek na Kredarico? In če že lahko izbiram, bi rajši start izpred Kovinarske koče v Krmi, da se izognemo tistim spustom na običajni Triglavski magistrali. :D

Bojan :arrow: zavihaj rokave in organiziraj! :wink:

Pravo dirko bi težko organiziral. Kakšno interno dirko - podobno npr. zimski ligi- pa bi lahko brez težav organizirali. Samo dovolj zainteresiranih nas bi se bilo potrebno zbrati.

Pot s Krme je OK, kar sem jaz lani nazadnje hodil - če pa so poznojenska neurja pot uničila pa ne vem.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
>>>Žal je to račun brez krčmarja. Upam si trdit, da bo organizator težko pridobil
>>>zadovoljivo število tekmovalcev, ki bi pretekli dva maratona, za priboljšek pa še 1200m
>>>višincev. Pristop s

Jaz pa upam, da se bodo želje uresničile...
 TONEK
Tudi jaz upam, da tekma bo in si jo srčno želim. (zadnjo predajo)
 ruševec
zgleda prav lepa zadeva. ampak casovni limit je zelo , zelo ozek. na ta tek lahko se prijavijo samo ta hitri. skoda , tega ne moram se udeleziti, bom pa probal na "solo" prelaufat -prehodit tja do kredarice, oziroma triglava.
srecno vsem, in uzivajte igor
Uporabniški avatar
 ugor
ruševec napisal/-a:zgleda prav lepa zadeva. ampak casovni limit je zelo , zelo ozek. na ta tek lahko se prijavijo samo ta hitri. skoda , tega ne moram se udeleziti, bom pa probal na "solo" prelaufat -prehodit tja do kredarice, oziroma triglava.
srecno vsem, in uzivajte igor

Saj ni še nič uradnega!
 ursad
Žal letos s tekom "Od Triglava na Triglav" ne bo nič :( Na spletni strani organizatorja je zapisano: "Dogodek je prestavljen na naslednje leto - 2014".

Mi je pa bila ideja tega teka takoj všeč, še posebej, ker progo poznam z lanske "zgodbe" z naslovom: "Od doma do Krna", ko mi je bilo dano v treh dneh preteči od Ljubljane do Krna, seveda ob Drejkinem spremstvu in nesebični podpori.

Torej, se vidimo na Kredarici naslednje leto :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA