Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 spehovka
Na pomoč!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: Prosim nekoga, ki je vplačal startnino po pošti. Mi smo imeli včeraj probleme, ko smo se hoteli prijaviti in nismo vedeli, kako izpolniti položnico. Namreč ne vem, niti na pošti niso vedeli, če je potrebno vplačati startnino v evrih ali v protivrednosti v SIT in če je potrebno takoj prišteti tisti evro za obdelavo podatkov. Nasplošno bi zelo rada vedela točno kako naj bo izpolnjena položnica. Naj mi čimprej kdo pove, ker grem drug teden na morje.Hvala :) :oops: :)
Uporabniški avatar
 jcerni
Bančni uslužbenki na listku izroči napisane spodnje podatke, potem pa oni to že znajo izvesti. Napišejo akreditiv. Sam sem vedno naredil tako in vedno je bilo plačano. Vendar ne pozabi vzeti tudi v Avstrijo potrdila o plačani štartnini. To pomaga, če imajo slučajno zabeleženo, da startnina ni plačana.

Slika

Lahko tudi naprintaš zgornje navodilo. Klikneš z desnim klikom na miško, izbereš save picture as..., pogledaš v katero mapo ti jo bo dal. Greš v to mapo in naprintaš in to neseš bančnemu uslužbencu, ki rutinsko naredi plačilo v tujino. Vse podatke za plačilo imajo zabeležene v svojih priročnikih.
Nazadnje spremenil jcerni, dne 27 Jul 2005, 09:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tini
spehovka napisal/-a:Na pomoč!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: Prosim nekoga, ki je vplačal startnino po pošti. Mi smo imeli včeraj probleme, ko smo se hoteli prijaviti in nismo vedeli, kako izpolniti položnico. Namreč ne vem, niti na pošti niso vedeli, če je potrebno vplačati startnino v evrih ali v protivrednosti v SIT in če je potrebno takoj prišteti tisti evro za obdelavo podatkov. Nasplošno bi zelo rada vedela točno kako naj bo izpolnjena položnica. Naj mi čimprej kdo pove, ker grem drug teden na morje.Hvala :) :oops: :)

Predlagam ti, da preko maila ali faksa kontaktiras organizatorja in ga pobaras o nacinu placila, razlicnem od raznih kartic.
Meni so lansko leto odobrili plačilo "na roke" pri prevzemu st.stevilke.
In placati mi je bilo treba (oz.Obiju) le kavcijo za cip. :)

Letos se pa grem postenjakarja in sem ze poravnal startnino :) .

lptini
Uporabniški avatar
 milkec
Ja tini, ti si lani dobro prišel skozi!

Jaz pa drugače vse preko sportpaymenta urejam -> osebno se meni zdi to super servis. Je pa res, da rabiš v tem primeru kartico!

p.s. Tek ša očitno že tako močno pričakujem, da sem vsečaj sanjal o njem :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 tini
milkec napisal/-a:
Jaz pa drugače vse preko sportpaymenta urejam -> osebno se meni zdi to super servis. Je pa res, da rabiš v tem primeru kartico!

Saj jaz zdej tudi. Ne da se mi vec pisati faksov, posiljati mailov .. :)

lptini
Uporabniški avatar
 jcerni
tini napisal/-a:Meni so lansko leto odobrili plačilo "na roke" pri prevzemu st.stevilke. In placati mi je bilo treba (oz.Obiju) le kavcijo za cip.

Organizatorji celovškega polmaratona do sedaj niso bili preveč strogi. Lansko leto so na start v Vrbo prinesli vse številke, ki niso bile prevzete v soboto ali prej. Potem so jih delili pred samim štartom. Na tako ravnanje se ni zanašati, ker načeloma je potrebno storiti tako kot oni zahtevajo. Drugače lahko človek hitro pade v težave in s tem tudi v stres.
Nazadnje spremenil jcerni, dne 28 Jul 2005, 14:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Moki
No tut midva z boljšo polovico :oops: ,
se bova udeležila tegalele polmaratona, ker ga tok hvalte- priporočate :wink: .
Mam pa vprašanje glede kampa, ali je-bo kdo naredil rezervacijo za :TF) , če je to sploh možno in, kdaj planirate, da bi odprava TF- ja odrinla iz prestolnice, ali kateregakoli drugega kraja-mesta :?:

hvala
Uporabniški avatar
 spehovka
No včeraj sva plačala startnino. :juhuhu: Upoštevala sem tvoj nasvet Jcerni in sem šla z brošuro vred v banko, gledali so me kot slona v trgovini s porcelanom, vendar smo na koncu vse uredili. Upam samo, da bo vse O.K.

Hvala vsem za pomoč!

Za kampiranje in prevoz :driver: v Avstrijo se bomo pa kaj dogovorili, a ne?!
Uporabniški avatar
 Špik
Prijavljen tudi jaz...
Uporabniški avatar
 želva
Po težkem dvoboju s sportpay sistemom sem nas uspel prijaviti (3 kom), vendar se je pri enem pojavila naknadno narodnost AUT :shock: in pri sebi nisem mogel popraviti imena tako da sem potel dal svoje ime v titel.
A se to da sploh kje popravljat :?:
LP Martin
Uporabniški avatar
 ero
želva napisal/-a:A se to da sploh kje popravljat :?:

1. prijaviš se v sistem Sportpayment.com
2. klikneš na USERZONE
3. klikneš na Stammdaten ändern
4. spremeniš podatke
5. klikneš gumb Senden
6. zadovoljen po uspešno zaključenem postopku obuješ copate in greš na tek :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Alora fantje sedaj ko imamo samo še par dni do te prireditve malega maratona ob Vrbskem jezeru, bi bilo dobro da se zmenimo glede prevoza ali kdo bi vsaj številke dvignil, če katerega ne bi bilo en dan prej tam, pa da bi imel kljub temu že vse plačano.Treba bi bilo samo dvigniti startne številke!
Al ste že vsi zaspal do nedelje pardon do sobote, ali pripravljate kak alvibek rezultat! :lol: :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 Staša
Hmm, hmm, tudi jaz naj bi šla... če se le ne bo izkazalo preveč dela z eno zadevo... ampak bomo delali na tem, da bo prej končano.

Sicer me zanima, kdaj bi šli? V soboto ali že v petek? Meni bi verjetno bolj odgovarjala sobota, čeprav bi šla kar v petek.. Po vsej verjetnosti bo kakšen prostor (vsaj v eno smer, za nazaj še ne obljubim, ker morda ostanem v Bovcu). Tamy, greš? Oz. gresta? Imata šotor?

Se bomo kaj organizirali res za kakšen tabor? Uf uf, taborjenje... že 2 leti si želim, pa ni prilike... Komaj čakam :D

:D
Uporabniški avatar
 Bor
midva(z najdražjo) greva v soboto dopoldan, s šotorom.....
zanima me, če je treba plac rezervirat? in kje?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA