Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Da vidmo koliko bo TF-ja:

pridem, sihurno
13
54%
odvisno koliko bo snega (prometne razmere na ŠG)
3
13%
ne pridem, ker še ne rastejo rožce
5
21%
drugo (opiši spodaj)
3
13%
Uporabniški avatar
 Veggie
Ima kdo kake frisne podatke s Smarne? :lol:

Na Stajerskem nas namrec precej zameta...... :roll:
 Ninocka
Ljubljana je letos nekakšna nesnežna oaza...ob vznožju Šmarne se je ponoči zapadli sneg že stopil, 1 stopinja
Uporabniški avatar
 Veggie
Oki, hvala!

Keep us updated :wink: :)
Uporabniški avatar
 wuxscho
Manika napisal/-a:...Snega pa itak ni.
Pa je! :(

Zgleda, da se bo vseeno treba v soboto po snegu matrat :D Saj je vseeno. Matral se bom(o) tako ali tako :oops:
Uporabniški avatar
 Manika
Jah, tko pride. Včeraj popoldne je še sijalo sonce, zvečer pa je počasi začelo naletavat. Torej, v Tacnu oz. Šmartnem je zapadlo cca. 10 cm snega.
Ker bo ponoči hladno, je najbolje, da si kakšne žebljičke date na superge :wink: .
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Hja sedaj bojo pa dejali v soboto zjutraj, da gre gor ena horda Jetijev na Šmarno goro, k bomo bolj po vseh štirih šli proti koncu, kot pa tekli-hitro hodili :lol: :lol: .
Sedaj bo pa treba komunalo uprežt, da nam bo spihala ves ta sneg s poti, da nau nam kej v oči prletelo :lol: :wink: 8) .
Skratka priznam, da s nestrpnostjo pričakujem jutrišnji dan, kot da bi bil dan D.
ČAO!
 bojanm
Dons ponoč je v ljubljani zapadlo par centimetrov snega,na Šmarni je najbrž podobno,za tek to ne sme biti ovira,pa srečno
Uporabniški avatar
 MihaPR
Jest samo upam, da zadeva ne bo zaledenela. Ker pa sije sonce, bo pa verjetno samo zelo blatno :)
 Ninocka
Do jutri zjutraj je še vse možno :twisted: .

Zjutraj okoli 8 ure nameravam v Šmartnem pod Šmarno goro štartati na en jutranji jogging. Manika, ti si domačinka tam, kajneda? :D

Potem pa, če ne bo preveč zaledenelo za mojo vso prej kot primerno obutev, pa se pridružim navijačem na vrhu (če ne pa samo na startu :evil: ).
Uporabniški avatar
 vidkul
oj, ninocka jaz bom jutri zjutri tudi tam. Se lahko kaj zmenimo in gremo skupaj do vrha.

lp vid
Uporabniški avatar
 Staša
Jaz bi pa tako rada šla, pa me je gripa položila v posteljo. Že tretji dan. Grozno. :( :( :(
Pa majčko bi dobila :(
Pa včeraj nisem mogla iti tekat po sveže zapadlem snegu. Ni fer... :(

Lepo se imejte!
Uporabniški avatar
 milan
Mene je tudi gripa... sem prav slabe volje, pa še prazniki so na vidiku :x
Uporabniški avatar
 Veggie
Sneg, ne sneg, blato......(?? :? ) Bo treba vzet se eno potovalko s ceveljci poleg :D

Kar sporocajte o stanju (thenks :) ) - da vem, ali lahko dam dereze iz potovalke :!: (natikaci odpadejo, kajneda :D :D )
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Hja vspodaj bomo dali dereze gor, ko pa bomo prišli na vrh bojo pa same bikinke okoli nas :lol: :wink: .Če bomo pa spili kak B-vitaminski kompleks pol bojo pa dvojni bikiniji.
Take Šmarne gore pa še ne, to bo zopet doživetje brez primere.
Zopet bom lahko zapisal v svoj dnevnik nekaj posebnega.
Ludnica!
ČAOž!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA