Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

AVI napisal/-a:Za drugo leto pa bomo vidli kako bo. Lansko leto na TF10-ki nas je bilo pa res bolj malo...morda pa se to že drugo leto spremeni...kdo bi vedel...heheheehehehe :lol: :lol:

Jaz sem pa vseeno pogledala, kaj je s tem upadom, pa se mi razlike ne zdijo tako velike (2012/63 tekačev, 2011/85, 2010/87, 2009/72, za 2008 pa nisem našla podatka). Mogoče pa gledam preveč laično :wink:
Dogodka seveda ne kaže zamuditi:
itaq smo dandanašnji vse preveč zadržani (mislim, da je bilo nekdaj veliko več sproščenosti), zato je prav, da včasih gremo v družbo in tu so tekači odlična izbira, pravi ljudje, če gre za praznovanje najboljšega foruma, :TF), pa še toliko bolj :!: S tekom ali brez.
:juhuhu: :laola :juhuhu:
Se vidimo in

LP, vencelj
Prijavil sem se na piknik :D tekel pa ne bom, ker telo med tekom ne mara polnega želodca :lol: :lol:
Moram pa še plačat :D zadnji dan je v torek 20.8. :D da kdo ne pozabi. :wink:

Kaj in kje je boljše, je bilo,..... ne bom o tem :argue: jaz pridem predvsem zaradi družbe :TF) ki jo bo tukaj kar nekaj. :laola

Meni družba :TF) pomeni veliko; pa naj si bo to na tekmah, na Sladkih6, na treningih po PST-ju, na K-Rožniku,.... in prav zaradi tega sem se prijavil na Piknik.

Družba, se vidimo :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA