Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

spela*
zz topka napisal/-a:O, v nedeljo vstanem zelo zgodaj. :clap:

Pa še pol Ljubljane bo zjutraj teklo dolgi tek po Barju, tako da jih lahko prehitiš. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Vreme
boatjan napisal/-a:Fajn bi bilo, če bi se lahko prijavili že pred startom teka na eko maratonu.

Lep pozdrav!

Tudi možno, ali pa hitreje laufati na Ekotu, potem pa... :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Vreme
Tako pa smo začeli z zbiranjem prijav za 7. Sladkih6, ki bo potekal dne 9.11.2013 s pričetkom ob 10 uri.

Pred prijavo si podrobno preberite razpis, katerega najdete TUKAJ
Izpolnite prijavnico TUKAJ
Po prijavi vam bomo poslali potrditveni mail v katerem boste našli napotke za plačilo štartnine
Po plačilu štartnine preverite vašo uspešno prijavo na štartni listi TUKAJ
Če po dveh dneh od prejem potrditvenega maila ne bo nakazila se smatra, da prijava ni bila uspešno izvedena
Potrditvene maile boste dobivali samo do zapolnitve 120 štartnih mest
Ob morebitnem nenastopanju iz različnih razlogov po uspešni prijavi, štartnine ne vračamo. Možna je zamenjava z drugim tekmovalcem, ki pa ga morate najti sami.

Letošnji udeleženci se boste kopali v izbranih termah. Naš generalni pokrovitelj Sava Hotels&Restors namreč podarja vsakemu udeležencu eno brezplačno vstopnico v vrednosti 15€.
Uporabniški avatar
 Vreme
natasa napisal/-a:Letos sva se odločila, da sladko kroženje izpustiva....za letos je bilo že dovolj "postorjenega".

Uživajte :D !

Nataša škoda. Pogrešali vaju bomo. :--(

Če bosta našla čas, pa le pridite na kaj sladkega :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vreme napisal/-a:Nova "porcija" potrditvenih mailov poslana.

Osvežena štartna lista - KLIK

Toti maili pa mene ne dosežejo :lol: Sem se dvakrat prijavil, ker ni bilo maila, pa sedaj sem na listi, ni pa maila :lol:
startna št. 55 me je pa le počakala :cast:
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Nova "porcija" potrditvenih mailov poslana.

Osvežena štartna lista - KLIK

Toti maili pa mene ne dosežejo :lol: Sem se dvakrat prijavil, ker ni bilo maila, pa sedaj sem na listi, ni pa maila :lol:
startna št. 55 me je pa le počakala :cast:

Ja Zdravc ti si fenomen, si plačal že pred mailom :D

Sicer pa štartna lista osvežena, poslani tudi potrditveni maili.

Prosim samo, da se Gregor Završnik prijavi. Štartnina je vplačana, prijave pa ni. Ali pa je plačilo namenjeno komu drugemu?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com