Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 žure
Pozdravljeni!

Ja, kar težko si predstavljan tekanje, ko je zunaj -20, pa je zadeva kar blizu...
Zanima me, kolikšna bo udeležba članov TF na tem teku.
Najbrž zanima tudi Mojmirja, da bo zrihtal dovolj jote.
Aja, glede prehrane - glasujem za joto :lol:

LP
 bojanm
Kar se hrane tiče obe varijanti sta gut,neki je sigurno,če bo za koga premalo slano nebo imel težav,kar se soli tiče.Zdej smo pa že v tem mescu k se bojo stvari(teki)dogajale(i)---DOBER TEK
 Mojmir Kovač
Ena stvar pri joti ali pa pri mineštri je zelo pomembna, v večjem loncu kot se kuha boljša je!

Mojmir
 Mojmir Kovač
Pozdravljeni!

Dan D se neusmiljeno približuje! Veliko se vas je že prijavilo. vem, da nekateri še razmišljate in tehtate med pestro ponudbo.

Prosim pa vse, ki nameravate priti na naš tek da se predhodno najavite zaradi morebitnega prevoza Cilj - Start - Cilj in zaradi jote. Ne bi si želel, da bodo v soboto nekateri po ustih vlačili mojo mamo :)

Nekateri ste izrazili željo po kopanju v morju. Naj vam sporočim, da je trenutna temperatura 7 stopinj Celzija. Nja vas potolažim, da je bilo že hladneje.

Mojmir
 Mojmir Kovač
TRIM STEZA

Pozdravljeni!

Pirančani (prebivalci občine Piran) pozor!

V Piranski občini bi radi oz. si želimo postaviti/zgraditi/narediti čisto ta pravo TRIM STEZO. Primernih lokacij je kar nekaj in tudi denar bi se z "lahkoto" zbral.

Vprašanje:
1. Koliko Pirančanov je na forumu in koliko vas bi bilo pripravljenih pomagati v tem projektu?

2. Ali ima kdo (kdor koli) kašno izkušnjo z gradnjo takoimenovane TRIM STEZE? Nam, lahko kako pomagaš (ideje, načrti, izkušnje ...)?

Za tiste, ki vam je nerodno nastopati v javnosti, tu imate mejl društva: najboljsi@gmail.com

Mojmir
 Mojmir Kovač
Danes sem izvedel, da nas pride posnet TV.
Zato prosim vse sodelujoče, da si lepo uredite frizure in očistite superge.

Mojmir
 bojanm
Ja,pa na eleganco je treba tud pazit,tko,da bomo vsi lepo tekli,nasmeh na usta,brez preklinjanja,nič politke,če bo kdo počasi tekel bo lahko rekel,to so bili počasni posnetki,tko k pri smučanju.
 Mojmir Kovač
POVEŽIMO SOLINE
Soline Sečovlje – soline Strunjan
sobota, 19.3.2005 ob 11.00

Proga je po obali okoli Forma Vive, po portoroški plaži, skozi tunel Parencane, cilj je v avtokampu v Strunjanu. Dolžina proge je 7.8 km.

KATEGORIJE:
moški do 30 let ženske do 30 let
moški nad 30 let ženske nad 30 let

Uvrstitve v absolutni konkurenci se točkujejo za Obalni tekaški pokal 2005

NAGRADE:
Vsak tekač prejme spominsko kolajno. Najboljši trije v posamezni kategoriji prejmejo pokale. Nastopajoči prejmejo tudi točke za
Obalni tekaški pokal.
Na cilju vsi sodelujoči prejmejo praktične nagrade, ki jih podarja podjetje SOLINE d.o.o.

Štartnina: za tek je 1.000 sit za pohod 500 sit
Prijava: uro pred štartom pred vhodom v soline na Seči

Zaželjene so tudi predprijave po mejlu: najboljsi@gmail.com
 Mojmir Kovač
Kakšen lep dan!
Dan za preživet zunaj v naravi.
S kolesom sem se zapodil po trasi sobotnega teka. Srečal sem veliko sprehajalcev, tekačev in kolesarjev. Ljudje smo kot martinčki!

Upam, da bo v soboto tudi tako lep topel sončen dan.
Večino poti se teče ob morju, ki prav nesramno vabi, da se zaženeš vanj!
Najpogumnejši si že močijo noge...
 Lučko
Hoj, jz doma :lol:
a sm mogoče kaj zamudu :?: :roll:

Spoštovani g. Mojmir Kovač
Znano je dejstvo, da se dan D bliža, znano je cel kup (zame nepomembnih) stvari, neznano pa je naslednje:
1. Ali je/bo urejen prevoz iz Strunjana-cilj v Sečo-start (večkrat vprašano);
2. Ob kateri uri je/bo prevoz (upoštevajte, da se moramo v Seči še prijavit);
Prosim za odgovore :idea:
Uporabniški avatar
 lunca
Lučko napisal/-a:S Tjašo bova od 11-18.03 nastanjena na Pokljuki v objektu MORS-Vadbeni center.
VSI STE DOBRODOŠLI :lol:

Kva je zdej to :?: Zakva sta pa vidva že doma :?: Jest sem pa glih jutr hotla pridt na obisk :!: :evil:
Uporabniški avatar
 lojzeP
lunca napisal/-a: Zakva sta pa vidva že doma :?

Psihološka priprava na sobotni tek :idea: - ni mačji kašelj pridet iz 1300 n na nivo morja - treba se počasi aklimatizirat - a ne de Lučko :wink:

Dej ti telim deklinam mal inštrukcij, kako se tem stvarem streže .... :roll:
 Mojmir Kovač
Živ!

Prevoz je organiziran iz Strunjana (cilj). Avto lahko pustite na parkirnem prostoru, ki je odaljen 200 m od vhoda v avtokamp. Nalepili bomo tudi plakte s P jem. Prevažali vas bomo s kombijem in avtom. Prvi prevoz štarta ob 10.00.

Mojmir
 Mojmir Kovač
Še ena malenkost!

Cel čas sem govoril, da bomo imeli joto na jedilniku. O joti sem govoril, ker sem siguren, da BOBIĆEV, ki jih bomo servirali kot obrok ne poznate.

Vzemite tudi kaj denarja s seboj saj bo TD iz Strunjana prodajalo žganje iz žižol, oljčno olje in še eno vrsta žganja pa sem žal pozabil katero-mogoče kaki?

Danes je na Obali tako sonce, domačini temu rečejo:
KE ŠPAKA LE PJERE!
Mojmir

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA