Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Lučko
Ninocka napisal/-a:Greva tudi midve s Klaudi! :D

Se vidimo v Trebnjem!

:lol: Mislim, da se bo število udeležencev polmaratona v Zagrebu (vsaj moških) do nedelje povečalo. :roll: :wink:
PS
Počakmo, se bo kmal vidl :rol:
Uporabniški avatar
 miro
na žalost je tudi mene košarka spravila "OUT", tako da me ne bo v Zagreb. Milan pride. Komu bo lahko dal denar, za Sežano?
Lp
Miro
 Lučko
Š neki :shock: :arrow: a bo treba CC sabo vzet :roll: al bo tko nekak šlo :arrow: Lučko tu nekde oko 1:45 :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Prognoza vremena za Zagreb i okolicu za 06.03.2005

Promjenljivo oblačno uz malu vjerojatnost za još malo snijega. Vjetar slab sjeverni. Jutarnja temperatura zraka između -9 i -6, a dnevna od 0 do 3 °C.

Jest bi šu :D
 Lučko
MihaPR napisal/-a:Jest bi šu

Sej mi gremo :lol: :arrow: vreme pa ja ni nkol ovira (TEK OB SAVI II PRESS) :rol:
PS
Udelžba TF-ja zgolj slučajno podobna :twisted:
 Ninocka
Temperatura je okej, malo snežink med tekom bo prav bombastično!
Upam pa, da ne bo kakšen led na progi in snežinkasto neurje pred/med tekom.

Mihec prideš?

Drugače pa sem si šele zdaj prebrala kje točno bomo tekli. :oops: 3 kroge okoli tegale čudovitega jezera:
http://www.jarun.hr/

Komaj čakam! :P :P :P

P.S. Ni mi uspelo pa kupiti kun danes, tako da upam, da ne bo problema kje zamenjati oz. si izposoditi od koga.
 Lučko
Nina nč bat, po mojem bodo Evri ali Euri (al kako že) tud dober :lol: (seveda če jih človek ima :roll: ) :arrow: mi jih imamo :wink:
PS
Proga bo pa verjetno tale ta rumena "okol in okol" :arrow: http://www.jarun.hr/virtualne_setnje.asp :arrow: se bomo "šetali" in to trikrat :twisted:
Uporabniški avatar
 milkec
Mene je prehlad tale teden dodobra načel, tako da bom raje doma laufal na tretjinski razdalji, da se ne bom tako kot lani zakockal! Vsi pa dobro laufajte!
Uporabniški avatar
 marathon95
Ninocka napisal/-a:P.S. Ni mi uspelo pa kupiti kun danes, tako da upam, da ne bo problema kje zamenjati oz. si izposoditi od koga.

Bolje je imati kune. Probajte promijeniti na granici u mjenjačnici. Ak ne bu išlo, bumo nekaj tam zmislili. :wink:

Ak bude malo snijega, bu mekše trčati po asfaltu, ne :?: :idea:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA