Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

laufar
3000 sit, pa eno figo se bojo naučil! Pa malo po eni smučki, pa malo repe dvigovat, pa malo brez palic, pa bojo minile 4 ure!

No ker pa vidim, da so malo drugače misleči tukaj pri vas nazaželjeni...........papa!
Uporabniški avatar
 Fotr
laufar napisal/-a:...No ker pa vidim, da so malo drugače misleči tukaj pri vas nazaželjeni...........papa!

A tisto, da te je fotr za ušesa, si pa kar zbrisal? Ko prebereš, da so tudi drugače misleči od tebe, pa kar greš. A se boš še kdaj vrnil, a greš za zmerom?
Uporabniški avatar
 bojanu
Sam tečem že dolgo vrsto let, tudi klasiko, ne le drsalno tehniko. Z ženo sva bila na tečaju na Vojskem (tudi zapis na forumu) in mi je bilo zelo všeč. Delali smo točno tiste vaje, ki jih omenjaš, pa mi je čas hitro minil in nisem gledal na uro ali se odpravil sam na še kakšen krog. Dobil sem nekaj drobnih napotkov, na kaj naj pazim, predvsem pa sem sistematično predelal vse osnovne vaje, od katerih so nekatere izredno koristne.
Skupno nas je bilo okrog 15 in smo si bili edini, da smo tistih nekaj kSIT dobro izrabili. Vendar tako kot niso postavili Rima v enem dnevu, se tudi teka na smučeh ne naučiš v nekaj urah. A vsaj osnove dobiš :idea:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Laufer in hribogrizec, če pa imata kvalitete ala BJORN DAEHLIE ( NOR ).In ko je nehal tekmovati se je odmaknil v Nannestad.Za njega je bilo značilno, da so mu na zdravniških pregledih ugotovili velikansko pljučno kapaciteto.
Seveda vidva pa imata veliko gooooooooooo kapaciteto, to je pa bistvena razlika kanede :lol: .
On je osvojil 9 x naslov svetovnega prvaka in še 5 x srebrno kolajno na svetovnih prvenstvih.Ponaša se pa tudi z 8 zlatimi in 4 srebrnimi olimpijskimi kolajnami.LETNIK 1967 DOBRA LETINA KAJ
No če pa mata vidva take kapacitete.Potem bosta pa lahko dala popust na vajinem tečaju za ala speciale tehniko, ki mislim, če dobro pomislim :lol: :wink: sta edinstvena neponovljiva veleumnika.Ali kakor bi dejali v nanizanki Naša mala klinika Velep.......Hej mogoče bi pa morala iti na malo našo kliniko v rubriko:"KJE PA VAS ČEVELJ ŽULI!"
:lol:
Mogoče pa mata kapacitete ala Gunde Anders Svan ( ŠVE ) LETNIK 1962 ki je osvojil 6medalj na OI 4 zlate in 1 srebrno, 1bronasto.Naslovov svetovni prvak pa ima 7zlatih.
Saj pravim pol če imata vidva toliko pol bi pa lahko demonstratorje kaj naučila takoimenovanih kozjih molitvic :lol: .
Skratka kot sem omenil, če bosta pred svojim pragom pospravljala vama celo življenje ne bo dolgčas, toliko bosta imela dela :lol: :lol: .Če pa ne bosta zmogla pa vama pošljem na pomoč cestarje ti mal bolj obvladajo kot pa vidva pospravljanje.Ker se že tako ali tako trudita tja v tri dni.
Upam, da se ne bosta pregrela, ker tako vneto pišeta VeleKritika.Ker pol ne bo nič ostalo časa za smučkat.
ČAO!
 hribovc
Očitno sem imel prav, ko sem malce podvomil v tečaju teka v Ratečah.

nakladaču komunalcu Zupančiču: "Kaj je narobe, če podvomiš in konkretno navedeš zakaj ?
 hribovc
Pa še nekaj-

Tudi sam Iztok Kordiš, vodja demonstratorjev dvomi vase

Če bi bil 100 % prepričan v svoje sposobnosti, bi tečaj oglaševal z
"Učenje teka pri Kordišu in Kordežovi", tako pa ga ne, ker ga ne upa.

Ker je preveč laufarjev
Uporabniški avatar
 Z*
Fanta (laufar in hribovc), ker očitno obvladata tek na smučeh, predlagam, da (mogoče za člane TF) pripravita svoj 4-urni tečaj teka na smučeh za začetnike ali nadaljavalce, lahko brezplačno. 8) Ne bomo nič kritizirali. :wink:
Uporabniški avatar
 vanja
Tale tema je pa zašla v kozji rog. Fanta hribovc in laufar pa morata bit ena zanimiva patrona. V bistvu moramo bit hvaležni, da svoja strokovna mnenja in bogate izkušnje delita z nami! In še prihranili bomo!

Kot uboga, zavedena začetnica teka na smučeh, ki sem se nameravala udeležiti sobotnega tečaja, vaju milo sprašujem: kaj mi je storiti? Morda je res bogokletno od mene, da sem se hotela poučiti o tem lepem športu. Nikdar ne bom šla na olimpijado, kaj se šele uvrstila tam okrog tridesetega mesta. Zato je najbrž res bolje, da v kali zatrem grešne misli na tek (in razrežem tekaške smučke, da me ne bodo zavajale). In se raje posvetim domačemu ognjišču...

Pozdrav vsem in na tekanje (suho in na smučeh :D )!
Uporabniški avatar
 Tjaša
Ali kdo, ki pozna lokacijo ve, kje je zborno mesto za tečaj?

ŽIGA na pomoč!
Uporabniški avatar
 bosin
Če je tečaj v Ratečah, je zborno mesto lahko samo pri Kompasu. Tik pred mejnim prehodom na levi strani.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
hribovc napisal/-a:Očitno sem imel prav, ko sem malce podvomil v tečaju teka v Ratečah.

nakladaču komunalcu Zupančiču: "Kaj je narobe, če podvomiš in konkretno navedeš zakaj ?

:lol: :rol: :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 ziga
Tečaj je res v Ratečah, za Kompasom.

Žiga
Uporabniški avatar
 Vlajko
hribovc napisal/-a:....nakladaču komunalcu Zupančiču:...

OK, nisem ekspert teka na smučeh....pravzaprav na njih sploh ne znam teči ...... pa, pustimo to :twisted:

Kljub temu me moti to, t.i. nakladač "Tomaž" (ki ga ti tako "veselo" žališ) ima vse kontaktne podatke v rubriki "Članstvo TF".
Vse, kar je doslej dosegel, lahko ugotovimo ali poiščemo.

Kaj pa ti, HRIBOVC, kdo si pa ti :?: :?: :?: :?:

Mimogrede, nekako znan se mi zdiš, kakšen NICKNAME imaš na forumu PZS, z obzirom, da si "HRIBOVC"
Uporabniški avatar
 MatjazV
Jst sem se prijavil - drsalna tehnika. Nas bo kar precej, je že 35 prijavljenih.

Se vidimo!

L.P.

MatjažV
Uporabniški avatar
 meduza
Nas je že 40

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA