Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

rezultati hitri(kot tudi tek),ker ivo v bližini ni videl nobenega 2000-aka :D tržiške medice(aleš r.)je zmanjkalo,spomini na prijetno druženje pa ostanejo.v nedeljo pa na plažo :D -krvavško lp ju
Ho, rezultati in slike pa hitrejše kot pri Timingu. No, jaz se mojega ne veselim najbolj. :(
Prihodil sem daleč najslabši čas od mojih dosedanjih 13-tih udeležb, kjer je povprečje 35.45.
Dokler Janez ne postavi časovnega limita, bo morala Majda dolgo zmrzovati v cilju. :?
Aaaampak, Krvavec pa komaj čakam. :D
Pozdrav vsem, ki ste ¨tekli¨.
Naslednjo nedeljo je na sporedu 3. tekma 1. kroga KZTL - Krvavec. Vreme bo kot napovedujejo tokrat že zimsko, kar se spodobi, če govorimo o zimski ligi :)
Trasa: http://trail-krvavec.si/trasa/. Start ob 9:00 pri spodnji postaji gondole.
Tokrat izžrebanega udeleženca spet čaka lepa nagrada, ki jo podarja Šport 11/11 iz Šenčurja http://www.11-11.si/ - kvalitetne derezice Nortec micro trail
Nortec_micro_trail_derezice_1.png
Nortec_micro_trail_derezice_1.png (114.54 KiB) Pogledano 7384 krat

Vabljeni!
Aha, ok. Vprašal sem zato, ker v razpisu piše
"Letošnja novost je žrebanje nagrad v prvem kolu lige. Na vsaki tekmi tega kola bo namreč iz prisotnih udeležencev izžreban dobitnik Nortic micro derez"

Anyway :) Se vidmo na Krvavcu =)
Dobro obveščeni viri pravijo, da ga je na jutrišnjem cilju že 40 cm. Plužna služba Novak&co pripravite se :). Gondola jutri še ne bo vozila, tako da računajte tudi na peš spust do spodnje postaje, kar bo tudi vrhunski užitek.
Če bo vse kot smo se dogovorili, pa nas na cilju pri Hotelu Krvavec čaka topel napitek! :clap:
SE VIDIMO
klemen malo straši s 40cm,vedno smo imeli gaz (navijači),sicer pa danes pride v poštev +10. tonek,mi vedno čakamo :D kakšna zimska liga pa je brez snega :D se vidmo ob 9.00 lp ju
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA