Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 žure
Ah, dule in Pegaz pa Vlajko, le pridite, sej bomo klako medaljo odstopil, vsaj zase lahko rečem, da jo brez problema oddam :wink:
Kaka vsaj spominska kolajna al pa pokal pa menda ja bo :?
Le pridite, menda vam ne bo žal.
Uporabniški avatar
 pelvis
Iz virov, ki so blizu čarovnicam lahko pvem, da ne bo vsak dobil medalje, saj s tem izgubijo svoj pomen in čar. Bodo pa čarovnice vsakemu nekaj odstopile, brez skrbi!
:twisted:

boš taku damu letu d se bo kadilu z tabo :wink:
 aleksander
Se strinjam Z Duletom, da je na Lisci luštna tekma,pa kljub vsemu se bom letos 99% odločil za Slivnico,saj včasih je treba iti tja kjer še nisi bil.... :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

Tkole je z mojo Slivnico. Tale RIjeka mi je dala vetra, naredil smo rekord in v zameno skasirali malo muskelfibra (prosto po Juretu: verjetno pa se bo enako vlekel tudi "Muskelfieber," a to smo hoteli in zdaj imamo.)

Ker sem bil sprejet v trojko, katere šefica Ninočka je po bronu iz Rijeke na turbo pogon, in ker imamo do trojk še nekaj treningov, potiho upam, da bom lahko sploh preživel do takrat. Torej se bom za Slivnico odločil en dan prej, pa 500 SIT gor ali dol.

Dule, bom vzel tvoj nasvet na znanje. Klancev se že doslej nisem bal, mi je pa gorski tek od nekdaj en tak POJEM, ki v mani zbuja rešpekt.

Lep let, Pegaz :)
 Ninocka
pegaz napisal/-a:Ker sem bil sprejet v trojko, katere šefica Ninočka je po bronu iz Rijeke na turbo pogon, in ker imamo do trojk še nekaj treningov, potiho upam, da bom lahko sploh preživel do takrat. Torej se bom za Slivnico odločil en dan prej, pa 500 SIT gor ali dol.

No, morda pa še tole Slivnico vključimo za trening. :twisted:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Jaz sem že pečen za Slivnico, če mi bojo pa čarovnice pomagale :twisted: :twisted: :twisted: bomo pa videli.Jaz sem jih videl že na tleh, kaj bo šele, če jih bom videl na Slivnici :twisted: :twisted:
Slika

Jutri pošljemi prijavnico pol bomo pa videli, do kod sežejo moja pljuča :lol: in do kod moja pumpca :wink: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 Dule
Ker vidim da bo vsaj 6 naših na Slivnici (za Lisco še nobenga junaka) mislim da odločitev verjetno ne bo težka.. :roll:

Gremo gledat čarovnice :P :shock:
Uporabniški avatar
 miro
Pelvis , ali bo kakšna možnost poleg garderobe odpeljati tudi kakšno navijačico?
Če se bo dalo bo to zelo povečalo možnost mojega prihoda.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 pegaz
Živjo,
no tako, pa smo pridelali poškodbico, ki jo je treba sanirati do trojk.
:(
Žal me na Slivnico definitivno tokrat ne bo. Sori, fantje... uživajte še zame.

Lep let, Pegaz :(
Uporabniški avatar
 pershing
Ojla družba!

po dolgem času se oglašam :oops: , sporočam, da sem se tudi jaz danes prijavil za naskok na čarovnice, se vidmo na praznik dela in teka ha-ha :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Hej Pershing, lepo da si spet z nami
sem mislil, da si se lansiral kam daleč od teka ;)

Uživajte na hribčku,
LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
pegaz napisal/-a:Hej Pershing, lepo da si spet z nami
sem mislil, da si se lansiral kam daleč od teka ;)

Uživajte na hribčku,
LL, Pegaz :)

Dir Pegazu on se pripravil za vesoljski pohod.On se bo lansiral sa discoverijom na Slivnico, alora bo hiter kot modri dirkač :lol: :wink: .
Ma trdne volje mu še vrag ne more vzeti, kaj šele tak hribček :wink: .
Peršing ti samo razuraj v nedeljo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 pelvis
Za tek je vse pripravljeno, tudi vreme je naročeno in vode v jezeru ravno prav za dobro kuliso.

Hvala za vse prijave, se vidimo jutri!

lp
Elvis

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA