Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 GaGa
Mene so tile opisi tud mal razočaral :roll: , predvsem zato ker sem imela v mislih neki bolj ravnega, pa asfaltnega... pridem pa vseeno!

Manika napisal/-a:...GaGa, zate imam pa sveže spečenega :wink: .

ZLATA SI!!! :D

Se vidimo na športnem dnevu :wink:
Nazadnje spremenil GaGa, dne 31 Mar 2005, 19:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ravno je cist :) ker so krogi je tud okrepčevalnca večkrat. zna pa bit mal utrujajoče za glavo, ker vidiš celotno pot pred sabo.
 Lučko
Ja kva čmo :roll: :arrow: pridem mal ta nov dres preluftat :juhuhu:
Uporabniški avatar
 tini
MihaPR napisal/-a:Ravno je cist :) ker so krogi je tud okrepčevalnca večkrat. zna pa bit mal utrujajoče za glavo, ker vidiš celotno pot pred sabo.

Kar primeren trening za tiste, ki bodo tekli letos v Radencih :twisted: .

Lptini
Uporabniški avatar
 pegaz
tmp napisal/-a:Jaz bom tudi šla če kdo hoče, se lahko pelje z mano, imam še zadosti prostora :D

Ej, bi šel še jest s tabo! Maš še kaj placa?
Z Nino bova pridna ko miški! :)
Uporabniški avatar
 davor123si
Heh,

mam sicer sluzbo v soboto in bom do 14ih v KR Gori, sam ce fejst prtisnem vas lahk se ujamem, bom mal pogledu ce so ksne bliznjice; sicer pa hmm a kdo ve a je Vrsic ze odprt; bi lahk kr tm picu cez pol

No morda se vidimo, ker me ze spet srbi da bi su tect; dons smo pomiril kolesarski duh, plavalnega uceri(A ne PEgaz), ostaja samo se tekaski, in ta kr ne da in ne da miru :)

bom probu zrihtat da pritem , pridem tut na analizo, pa oblubm da tokrat ne bom pozablju stvari pr forumovcih :)

Se enkrat hvala za pomoc in ustrezljivost to U know who,

lp,
Davor
 Warp
Živjo,
jst bi/bom šou tut mal tečt v Vipavo.
Tale "bi" stoji zato ker še iščem prevoz iz Ljubljne. Ma morda kdo še kak sedež frej?
TMP? Kdorkoli? Vem, da sm mal pozn, sam prej je blo še vse v oblakih.
No, če je še kje kksn Sitz frej, pa če ni dovec nj mi pls poslje ZS.
THX

LP URoS
Uporabniški avatar
 Staša
Jaz pa štopam v Logatcu... 8)

PS: Nta, se spomniš, je obletnica, kar sem pri žrebu dobila smetišnico! Je uporabljena. Pa eno leto, kar sem uštopala LojzaP! :)
Uporabniški avatar
 milkec
davor123si napisal/-a:Heh,

mam sicer sluzbo v soboto in bom do 14ih v KR Gori, sam ce fejst prtisnem vas lahk se ujamem,

Kot je že Ero rekel, kontaktiraj enega izmed nas, da te prijavi, če boš na poti...
Uporabniški avatar
 Manika
Staša napisal/-a:.., je obletnica, kar sem pri žrebu dobila smetišnico! Je uporabljena. Pa eno leto, kar sem uštopala LojzaP! :)

Jaz imam pa jutri 1. obletnico, kar sem se prijavila na forum :) !

V Vipavo pa pridem že pred 14.00. A bo še kdo tako zgoden, da mi bo delal družbo?
Uporabniški avatar
 zz top
Staša napisal/-a:Jaz pa štopam v Logatcu... 8)

PS: Nta, se spomniš, je obletnica, kar sem pri žrebu dobila smetišnico! Je uporabljena. Pa eno leto, kar sem uštopala LojzaP! :)

staša, morda pa boš letos izžrebana, da dobiš kar karjolo? boš pa manjkrat peljala v smeti!
 Ninocka
Napovedanih 16 stopinj za Primorsko, jasno, zmerna burja, ki bo čez dan ponehala. Kar vredu napoved, kajne. :P
Uporabniški avatar
 Staša
zz top napisal/-a:
Staša napisal/-a:Jaz pa štopam v Logatcu... 8)

staša, morda pa boš letos izžrebana, da dobiš kar karjolo? boš pa manjkrat peljala v smeti!

:) JA!!! Sam... hmm... kako bom pa smeti v karjolo dala? Bi potrebovala vsaj še lopato? Sicer pa sem vmes kupila en sesalec (rdeč) in bi bila bolj vesela vrečk za sesalec.

Mimogrede, LojzaP je pa Tini zamenjal. Kumi čakam. :D :D :D :D
 Nataša
jest pa ne grem :cry: :cry: :cry: :cry: sem čist neki bolna :cry: :cry: :cry: vsaj navijat, no, če bo po sreči... :roll:

fajn tečte!!!!
 Ninocka
Nataša, čimprej se pozdravi! Vem, kako se počutiš... :? :cry: Če ni prehudo pa pridi navijati in na čajčka!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA