Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 bigfrik
Lansko leto se je dalo stevilke in vse za Radence dvignit ze v Ljubljani! :shock:
Uporabniški avatar
 Vlajko
bigfrik napisal/-a:Lansko leto se je dalo stevilke in vse za Radence dvignit ze v Ljubljani! :shock:

To bo možno tudi letos:

STARTNA ŠTEVILKA
Zaradi velike množice tekačev in v izogib dolgotrajnemu čakanju vam priporočamo, da startno številko in čip dvignete že v dneh pred samim maratonom (v Ljubljani /Timing/ v četrtek, 19. maja od 14.00 do 18.00 in v petek 20. maja od 09.00 do 12.00 ali v Radencih /Tenis center/ v petek, 20. maja od 17.00 do 20.00). Na dan maratona boste lahko startno številko in čip dvignili pri prijavni službi med 9.00 in 14.00 uro. Startna številka mora biti pripeta na prsih in v celoti dobro vidna ves čas tekmovanja.
("Ukradeno" od tukaj).

To se nahaja pod "gumbkom" SPLOŠNO.
Uporabniški avatar
 alan
lojzeP napisal/-a:Vsem tekajočim na omenjeni prireditvi želim obilo uspeha in športnega zadovoljstva :D

Mene so organizatorji prepričali naj ne pridem, pa jih ne smem razočarati ... :shock:

... pravkar prebral vtise in komentarje na lansko prireditev... skoda za taksen kiks, saj res mece slabo luc na celoten dogodek!

Sam ze vec let sodelujem na Radenskem maratonu na daljsih relacijah in moram priznat, da se nikoli nisem imel nobene slabe izkusnje. Pravzaprav je bila to prva tekaske prireditev, ki sem se je udelezil in prvi stik z vzdusjem, ki ga taksna prireditev prinese. Vsako leto se nadvse trudim, da bi v Radence povabil cimvec ljudi, tudi tujcev, ki teka se niso 'zacutili' in noben se ni odsel razocaran,... prav nasprotno!

Mislim pa, da tale tek ni najbolj primeren za doseganje osebnih rekordov tako zaradi skupnega starta kot tudi precejsnje vrocine! Kdor nima visokoletecih ciljev (oziroma ima visokoleteci cilj, da se bo lepo imel in po moznosti se vec tekacev spoznal) pa po mojem nima NOBENEGA razloga, da tole prireditev izpusti!

... da ne bo nesporazuma.... moje izkusnje so izkljucno povezane z rekreativnim tekom in obema najdaljsima tekoma (21km, 42km)! Se zelo strinjam, da so napake, ki so se lani zgodile zelo hude! Obenem pa sem predvsem razocaran, da to mece slabo luc na prireditev kot celoto!

Se nasvet... ce je le mozno, pravocasno dvignite startne stevilke! (nasvet od nekoga, ki vsako leto caka na zadnji trenutek in potem caka v vrsti)

:D :D :D

Kakor vzames... zame je tudi cakanje v vrsti ene vrste druzaben dogodek! :bum:

Cao!
 bojanm
Kar se dviga številk tiče ni problem,dan dva prej,če je skupinska prijava je pa druga pesem.?Lp
Uporabniški avatar
 kacj
Lani sem jaz zbiral prijave, pa danes na analizi po Cooperjevem testu Barb ni bilo cisto jasno, kako gre s popusti, alan pa je namignil, naj zapisem. Za informacijo posiljam vsem, kako je bilo lani:
Skupinska prijava (vsaj 15 tekacev) velja ne glede na razdalje, ki jih tecejo posamezni tekaci. Popust se izracuna na tisto, kar se placa.
Ce tekac nima lastnega cipa, placa vsoto (startnina * 0.7) SIT, ce ima lastni cip, pa ((startnina - 1000) * 0.7) SIT.

Upam, da kaj pomaga... :wink:
Uporabniški avatar
 alan
ŽIVJO FORUMOVCI!

Po pogovoru z nesojeno organizatorko in njenih izdatnih napotkih sem se odločil, da bom letos sprejemal prijave za .......... SKUPINSKO PRIJAVO :TF) na 25. Maratonu treh src v Radencih, 21.05.2005. :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:

:laola

:arrow: Podatke o maratonu lahko najdete na tejle povezavi.

:arrow: Potrebni podatki za prijavo:
1. TF nick (TF ime)
2. Ime in priimek
3. Datum rojstva
4. Spol (M / Ž)
5. Naslov, vključno s pošto in poštno številko
6. e-mail (če ga ne napišete, ga ne bom dodajal k prijavi!)
7. Razdalja: (42 km, 21 km, 10 km ali 5.5 km)
8. Številka čipa (za tiste, ki ga imate)
9. Tisti, ki ste se na maraton že prijavili preko spletne strani organizatorja, mi NUJNO sporočite pod tole točko

:arrow: Prosim, da mi VSE podatke pošljete na moj elektronski naslov: alan(at)osc.fe.uni-lj.si

:arrow: Plačilo: na TRR

Pri namenu plačila napišite: 'TF nick' - štartnina MTS. Pri namenu OBVEZNO na prvem mestu napišite svoj TF nick!!!

Ker si zalaganja denarja ne morem privoščiti PROSIM, da plačilo poravnate do 7.5! :D

:arrow: ZADNJI ROK za skupinsko prijavo preko TF je 7.5.2005 do 21.00 ure!

:arrow: Štartnina:

Na organizacijski strani maratona so navedene štartnine za posamične prijave. Za vse razdalje velja, da udeleženec, ki ima svoj čip, plača 1000 SIT manj, kot je objavljeno v razpisu. Pri skupinski prijavi na končni znesek pripada še 30% popusta!

Pri skupinski prijavi boste člani TF plačali zneske, pri katerih je 30% popust že upoštevan! Torej:

42 km in 21 km z lastnim čipom: 2450 SIT
42 km in 21 km brez lastnega čipa: 3150 SIT

10 km in 5.5 km z lastnim čipom: 1050 SIT
10 km in 5.5 km brez lastnega čipa: 1750 SIT

Še obvestilo, ki ga najdete na spletnem naslovu maratona:

Udeleženci teka na 10 km na 24. Maratonu treh src v letu 2004, ki bodo nastopili na 25. Maratonu treh src, 21. maja 2005, za tek na 10 km ali 5,5 km ob prijavi plačajo samo čip za enkratno uporabo v vrednosti 1000 SIT !

Torej: Tisti, ki ste bili lani v Radencih prijavljeni na 10 km, letos pa boste tekli na 10 km oziroma 5.5 km in nimate lastnega čipa, plačate 1000 SIT. Tisti, ki čip imate, ste štartnine oproščeni.
Na teh 1000 SIT žal ni popusta!!! Organizator je dejal, da ta gre ta znesek časomerilcem… Prijavite se sami preko spletne strani in morebiten znesek plačate organizatorjem!

:arrow: Dvig štartnih številk: Vsak udeleženec dvigne štartno števiko sam! V Ljubljani jih bo možno dvignit v četrtek popoldne in v petek dopoldne:

...v Ljubljani /Timing/: v četrtek, 19. maja od 14.00 do 18.00 in v petek, 20. maja od 09.00 do 12.00
...v Radencih /Tenis center/: v petek, 20. maja od 17.00 do 20.00

...na dan maratona boste lahko startno številko in čip dvignili pri prijavni službi med 9.00 in 14.00 uro

Na dan s prijavami! :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:

Nazadnje spremenil alan, dne 08 Feb 2006, 13:22, skupaj popravljeno 7 krat.
Uporabniški avatar
 alan
Skupinska prijava za Maraton treh src, Radenci! (povezava)

Prijavljeni tekači na 25. maraton treh src:
1. Bine
2. Žuža
3. Alpek
4. Aljosa
5. Hitra
6. Tomaz.zupancic
7. Rainbow
8. Copka
9. Lunca
10. Inot
11. Vilma
12. And®ej
13. Fotr
14. oranzni_slon
15. srčica
16. oči
17. MajaM
18. bartely
19. klaudi
20. karmen
21. GTA
22. sbojan
23. bojanm
24. barti
25. ribjasmrt
26. tex
27. tex2
28. tjasa
29. bobo
30. marijas
31. martin
32. *Darja*
33. Fabio
34. avto lev idrija1
35. avto lev idrija2
36. pettr
37. igorOK1
38. igorOK2
39. igorOK3
40. nina
41. matej
42. janika
43. zarja
44. damijan
45. lukam
46. ŽiČ

:arrow: OBVESTILO! Ze nekaj nakazil zapovrstjo se mi dogaja, da je pri namenu placila napisano samo 'startnina', pa se to le redko pravopisno pravilno! Zaradi tega predlagam, da tisti, ki startnine se niste poravnali, pri namenu placila napisete: TFnick - STARTNINA MTS. Upam, da bodo na ta nacin nakazila bolj jasna!

Nazadnje spremenil alan, dne 09 Maj 2005, 15:55, skupaj popravljeno 33 krat.
Uporabniški avatar
 lunca
alan napisal/-a:Zadnji rok za prijavo je : 7.5.!

Alan, zakaj nam boš dal tako malo časa :?:
Uporabniški avatar
 alan
lunca napisal/-a:
alan napisal/-a:Zadnji rok za prijavo je : 7.5.!

Alan, zakaj nam boš dal tako malo časa :?:

Zal si tega nisem sam izmislil... Skrajni rok za skupinsko prijavo doloca organizator!

Obenem opozarjam, da vkljucno z 9.5. zacne veljati visja tarifa za prijave! Ne samo, da boste ostali brez skupinskega popusta, se stratnina je 1000 SIT visja! Zal...

Zatorej... Cimprej se prijavit!

Uporabniški avatar
 lunca
Sori, nisem vedla :? :oops:
Uporabniški avatar
 alan
Skupinska prijava TF na maraton Treh src v Radencih... (povezava)

Seznam ze prijavljenih tekacev in (ne)placanih startnin...(povezava)

Uporabniški avatar
 copka
Alan

Pohvale vredno, da si vzel stvari v svoje roke!:laola

Vera
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ravno tako pohvale tudi z moje strani.Mislim, da so taka dejanja vredna posnemanja.Saj le na tak način lahko ljudi druži še bolj tek in še večje prijateljstvo, ko za nekoga narediš uslugo ne da bi zato zahteval oziroma pričakoval kakršnokoli plačilo.
In ker vem, da Alan to naredi v dobrobit vseh nas mu še enkrat čestitam za ves čas ki ga bo porabil za to, da se nas bo čimveč udeležilo tega že kar tradicionalnega maratona Radenci. :laola
Po seznamu sodeč, če bo obstal do samega štarta tak na 42km v kolikor imam še dober vid :lol: :wink: , bo nastopilo veliko tujcev.
No, pa saj je prav tako, da se naši mal predramijo.Konec koncev so pa sedaj tudi denarne nagrade kar vzpodbudne za vse tekače, ki si želijo osvojiti prvo mesto.
Seveda pa brez primernega rezultata ne bo nič.
Torej se vidimo v Radencih in vso srečo vsem skupaj pri premagovanju kilometrov in srečne vožnje do tja.
ČAO!
Uporabniški avatar
 alan
:arrow: Skupinska prijava TF na maraton Treh src v Radencih... (povezava)

:arrow: Seznam prijavljenih tekacev se po kratkem premoru spet obnavlja ... (povezava)

Se naprej se pridno prijavljajte (2 more to go!)!

Sicer pa sem pred nekaj dnevi izvedel, da bom moral letos izpustiti zame ze dolgoletno tradicijo udelezbe na MTS... Ampak ne bo mi hudega... na drug skrajni konec Slovenije se bom podal! Poroka.... (pa ne moja) Tekel ne bom, bom pa plesal :juhuhu: , pa navijal... ce ne bom pozabil... :roll:

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA