ŽIVJO FORUMOVCI!
Po pogovoru z nesojeno organizatorko in njenih izdatnih napotkih sem se odločil, da bom letos sprejemal prijave za ..........
SKUPINSKO PRIJAVO 
na 25. Maratonu treh src v Radencih, 21.05.2005.

Podatke o maratonu lahko najdete na tejle
povezavi.
Potrebni podatki za prijavo:
1. TF nick (TF ime)
2. Ime in priimek
3. Datum rojstva
4. Spol (M / Ž)
5. Naslov, vključno s pošto in poštno številko
6. e-mail (če ga ne napišete, ga ne bom dodajal k prijavi!)
7. Razdalja: (42 km, 21 km, 10 km ali 5.5 km)
8. Številka čipa (za tiste, ki ga imate)
9. Tisti, ki ste se na maraton že prijavili preko spletne strani organizatorja, mi NUJNO sporočite pod tole točko

Prosim, da mi
VSE podatke pošljete na moj elektronski naslov: alan(at)osc.fe.uni-lj.si
Plačilo: na TRR
Pri
namenu plačila napišite:
'TF nick' - štartnina MTS. Pri namenu
OBVEZNO na prvem mestu napišite svoj TF nick!!!
Ker si zalaganja denarja ne morem privoščiti
PROSIM, da plačilo poravnate do 7.5!
ZADNJI ROK za skupinsko prijavo preko TF je 7.5.2005 do 21.00 ure!
Štartnina:
Na organizacijski strani maratona so navedene štartnine za posamične prijave. Za vse razdalje velja, da udeleženec, ki ima svoj čip, plača 1000 SIT manj, kot je objavljeno v razpisu. Pri skupinski prijavi na končni znesek pripada še 30% popusta!
Pri skupinski prijavi boste člani TF plačali zneske, pri katerih je 30% popust že upoštevan! Torej:
42 km in 21 km z lastnim čipom:
2450 SIT
42 km in 21 km brez lastnega čipa:
3150 SIT
10 km in 5.5 km z lastnim čipom:
1050 SIT
10 km in 5.5 km brez lastnega čipa:
1750 SIT
Še obvestilo, ki ga najdete na spletnem naslovu maratona:
Udeleženci teka na 10 km na 24. Maratonu treh src v letu 2004, ki bodo nastopili na 25. Maratonu treh src, 21. maja 2005, za tek na 10 km ali 5,5 km ob prijavi plačajo samo čip za enkratno uporabo v vrednosti 1000 SIT !
Torej: Tisti, ki ste bili lani v Radencih prijavljeni na 10 km, letos pa boste tekli na 10 km oziroma 5.5 km in nimate lastnega čipa, plačate 1000 SIT. Tisti, ki čip imate, ste štartnine oproščeni.
Na teh 1000 SIT žal ni popusta!!! Organizator je dejal, da ta gre ta znesek časomerilcem… Prijavite se sami preko spletne strani in morebiten znesek plačate organizatorjem!
Dvig štartnih številk: Vsak udeleženec dvigne štartno števiko sam! V Ljubljani jih bo možno dvignit v četrtek popoldne in v petek dopoldne:
...v Ljubljani /Timing/: v četrtek, 19. maja od 14.00 do 18.00 in v petek, 20. maja od 09.00 do 12.00
...v Radencih /Tenis center/: v petek, 20. maja od 17.00 do 20.00
...na dan maratona boste lahko startno številko in čip dvignili pri prijavni službi med 9.00 in 14.00 uro
Na dan s prijavami!

Speed is SEX, distance is LOVE...