Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vlajko
Končno mi je "v glavo" šinila ideja, da je potrebno, preden se lotiš pisanja svojih vtisov, počakati do objave kakšnega kronološko bolj bogatega poročila. Recimo, Ntinega :D :wink: ; v nekaj stavkih objame bistvo vsega, sam lahko samo še potrdim njene besede ter dodam nekaj medmetov za izraz veselja ali navdušenja .... :D

PS:Glavni moto včerajšnjega Cooperja se je meni zdel: INFLACIJA DIPLOM za :TF) . Še sam sem jo "ujel". Če zraven pomislim, da je bilo moje premagovanje te razdalje sredi lanskega septembra bolj podobno hoji kot teku :roll:

PSS: Veseli me, da ste se končno uspeli organizirati tudi za ana-lizo, ki se je sam, na žalost, izjemoma nisem utegnil udeležiti. :-((

PSSS: Nta, sori sprejet.. :wink: :wink:
 dpop
Nataša napisal/-a:Fotke pa bodo...hm...zvečer?

KJE SO FOTKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE????

1490 Darko

P.S. Saj vem, saj vem... da "kvalitetno" obdelaš 1000
fotk, ti vzame veliiiiko časa... :wink: 8)
Uporabniški avatar
 5rca
Nataša napisal/-a:Potem smo že čist zmrznjeni odtavali kod Jovota in NE BOSTE VERJELI :shock: :shock: :shock: , Tini ni nič jedu!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Ta civilizacija resnično propada in apokalipsa bo zdaj, zdaj tu 8)

Nataša, ne boj se za našo civilizacijo :wink: Tini JE jedel :) včeraj :D zvečer :lol: smo ga zalotile šiškarce pri tem dejanju :shock: še mizo smo mu odstopile 8) pomagala sta mu pa dva gorenjca :) enega smo bile še prou posebej vesele, ker ga nismo že zelooooooo dolgo videle :D :D pa ene rjave flaške z zelenimi nalepkami so jim prinesli na mizo :lol: :lol: tako da ... ni panike :!:
 Nataša
Uf, 5rca, hvala za ta podatke, kamen se mi je odvalil od srca. Še bo življenje :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 alan
...'samo gubo bo treba malcek stanjsat', mi je pripomnil Lucko.... :shock: Ne, ne in ne! Prisezem, da je gubomerilka globoko v moje MISICNO tkivo posegla! Sem cutil, ja! :roll:

:D :D :D

Po ZELOOOOO dolgem casu sem moral spet uporabit dodatno (pomozno) opremo za dihanje, ki sluzi za maksimalno izrabo kisika iz premalo zajetega zraka... skrge namrec ... :D Prav fajn sem jih prevetril, potem pa spravil na varno in upam, da mi jih ne bo treba kmalu spet uporabit!

....ja, pa zeblo je! Smo staaaali na vetru in so pospravili stojala ter sotor s testnimi copati... pa smo staaali na vetru in so sli casomerilci domov... in smo se kar staaaali in nas je Natasa napodila na toplo... :cast1:

ostalo pa ze itak veste...

:D :D :D
 Nataša
dpop napisal/-a:FOTKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE????

ne der se tok, me ušesa bolijo potem pa ne slišim direktorja, kaj mi naroča.
DONS zvečer, Darko, DONS!!! :evil:

v borbi laptop vs. regular pa zmaguje slednji :wink:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

;) Jeh, ni kaj tudi tile testi so vredu izgovor za prijetno druzenje. :) S Pegazom sva lepo ogrela jezike pred nastopom trojk, jaz sem koncno spoznal 3/3 trojke in upam da je nisem prevec prestrasil s svojim 'taliban' izgledom, ;) Lucko-Predrzni je lepo diktiral tempo in je tudi prica, da vceraj med tekom nisem cvekal (obljuba dela dolg... :) ), Nta je pokazala, da ji do izkusenega fotografa manjkajo vsaj se rezervne baterije, Fotra sem komaj prepoznal vsega nabildanega in dolgolasega ...... :) Skratka, meni je bilo zelo fajn. Je bilo pa res nekaj zelo veliko skrg opazit vceraj na stezi in takoj ob njej. :) Ja zima je bila dolga, njene posledice pa so sele sedaj udarile na plan. :)
Vsec mi je bilo, da se med samim tekom nisem prav zelo matral ali celo vozil v kaksnem 'rdecem' obmocju. Rezultat je primeren temu, kar so od mene letos zahtevale romi barvice, ki sem jih vceraj uspesno postavil v kot za kaksen mesec.
Vsi tisti, ki ste vceraj manjkali se lahko malo :bum: , ker ste zamudili en lep popoldan na soncu in vetru. :)
Srecno!

lp, oranzni slon

p.s.: 8) Vsem, ki sem jih pozabil omenit se iskreno opravicujem. ;)
Uporabniški avatar
 primus
oranzni_slon napisal/-a: Vsem, ki sem jih pozabil omenit se iskreno opravicujem. ;)

Opravičilo sprejeto ! :D :D
Sam sem bil med prvimi, tako pri prihodu kot tudi odhodu, smo imeli še obveznosti z mularijo in kle ni kej.
Tokrat sem pa opazil dva fenomena, ki si ju ne znam pojasnit - prosim za pomoč !
1. Proga je definitivno v klanec.
2. Kljub krožni progi veter vedno piha v prsa.

Čudno, čudno... :D :D

primus
 dpop
KJE
SO
FOTKEEEEEEEEEEEEEEE

KJE
SO
FOTKEEEEEEEEEEEEEEE

KJE
SO
FOTKEEEEEEEEEEEEEEE

1491 Darko

P.S. Ja, težka je tale "fotografska" :wink: 8)

P.S.S. N'ta... če ti bo to kej v vzpodbudo... jaz sem danes
svoj fotoaparat prodal... tako da... sedaj nimaš več konkurence
Uporabniški avatar
 Filipid
Težava je pri prenosu fotk iz fotoaparata :arrow: računalnik :arrow: strežnik. Pač se je treba s tem sprijaznit, da včasih tudi tehnika zataji :roll: . (MURPHY PRESS)

dpop napisal/-a:P.S.S. N'ta... če ti bo to kej v vzpodbudo... jaz sem danes

A si nabavil kamero :?: :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
dpop napisal/-a:KJE
SO
FOTKEEEEEEEEEEEEEEE

KJE
SO
FOTKEEEEEEEEEEEEEEE

KJE
SO
FOTKEEEEEEEEEEEEEEE

1491 Darko

P.S. Ja, težka je tale "fotografska" :wink: 8)

P.S.S. N'ta... če ti bo to kej v vzpodbudo... jaz sem danes

Alora a sedaj boš pa digitalno profi kamero kupil :lol: :lol: :lol: .
Nta sedaj se pa splača njegov prestol prevzet vsaj za par dni dokler ponovno ne vzame svoje strasti v roke :lol: :lol: :wink: :oops: .
Ma Darko če boš rabil kako alora speciale kamero, ki bo slikala pod obleko se mi ti kar oglasi, sam ne okol govor, da ne bojo kaj prebirali.Kapiši, če kapišip pol okej. :wink:
Ta kamer dela tako da kar je lepega vse preskenira :lol: , do notranjih organov.
ČAO!
Uporabniški avatar
 pegaz
He he Nta
a vidiš Darkota, to ti je abstinenčna kriza... Dpop, Runner je imel eno plastično cigareto, da se je malo zamotil z njo. Mogoče bi tebi prav prišel en un roza plastičen fotoaparatek za otročke, ko skozi kukalo notri vidiš slikice iz Benetk pa Pariza in ga imajo vaške mamke spravljene na kredenci kot spomin na... ummm, karkoli že. Kaj praviš? Mam dobre veze pr mamkah v VnG. :D
(pa kaj ti je blo da sga prodal???)

OK, aja, Kuper. Bil je super. V nasprotju s strahovi NI bilo dežja, celo sonček se je pokazal in vsi ti kuuupi Forumcev - skor sem pozabil it tečt! Leto sem očitno dobro začel, sodeč po diplomi in številkah na kartončku. Sam tek je bil tak, stratosferski, poleg pluč in Alanovih škrg sem uporabljal še sveže skaliperirano trebušno kožo. 5 krogov sem gruntal samo, kaj zahuQiča mi je bilo treba tega matra. (Ampak je Slon kriv, ko je reku, da taprvi krog šprintam, pol pa sam pospešujem. Sam ni šlo hitrej! Res!) Vsi navijači in merilci so mi vpili "Kar naprej!", jaz pa sem upal samo, da mi bo en rekel "Konc je, zaperamo stadion, bejš se ublečt!" Potem je mimo švignil Milkec, ki mi je dal motivacije za zadnji krog, in ranjenci so prišli srečno preko vode do slobode. Slona, ki me je takoj po teku zgrabil in odvedel na krog izprehoda, sem se razveselil kot dedka mraza za božič! :)

Seveda je bilo časa za fotografiranje obilo. TaNaša vrla fotografka je divje škljocala, Forumci pa smo rajali okoli nje in okoli nas in mahali z repki in štepali OH in se potem vsi nagnetli na jovotovo tooooplo dišeeečeee domaaače ognjišče. :? Najedli smo se, Staša je pletla nove strategije osvajanja Beograjskih pokalov z jutranjim tangom (?), Nta pa je spet obudila fotoaparat od mrtvih in posneja finale slik. Pol se pa ne spomnim več, tale radler je bil hudo velik. Bom dlugic laje mlekca pupou.

Lepa izkušnja, čas od septembra izboljšan za 1:23, % maščobe zmanjšan za 0,6 %, max pulz namesto 191 dosežen 197, faktor fotogenetičnosti pa zaradi TF dresov povečan za 127,18 %! Lepo vas je bilo spet mal videt na analzi, PDZM 2 je bil zame čisto prekratek.

LL, Pegaz :)
 žuža
Živjo,

tudi jaz sem spoznala 1/3 trojke.
oranzni_slon napisal/-a:) ...jaz sem koncno spoznal 3/3 trojke in upam da je nisem prevec prestrasil s svojim 'taliban' izgledom, ;)
Le kako naj se te človek ustarši, ko govoriš, govoriš...na koncu vsega pa iz žepa potegneš dve čokoladi :wink:

Z rezultati sem zadovoljna, samo tista gubomerilka je z veseljem vsakega trikrat uščipnila.
Analize se nisem mogla udeležit, saj so me obveznosti klicale na drugi konec LJ. Bili ste super tekači, navijači, fotografi, slona s čokolado morm še enkrat omenit :D

Mejte se, smejte se. žuža
Uporabniški avatar
 tini
5rca napisal/-a:
Nataša, ne boj se za našo civilizacijo :wink: Tini JE jedel :)

Glede na to, da smo mi trije pojedli eno half veggie-half indijsko pizzo bi tezko rekel da smo "jedli". Pa se standardni hors je tokrat izpadel -malo zaradi blizajoce se Rijeke, malo zaradi slabih izkusenj iz preteklih dni :) .

A bit ce bolje! :)

lptini
Uporabniški avatar
 milkec
pegaz napisal/-a: Potem je mimo švignil Milkec, ki mi je dal motivacije za zadnji krog, in ranjenci so prišli srečno preko vode do slobode.

Res grdo od mene, priznam, ampak sem ti že v Vipavi povedal, da mi daljše gledanje rdečih pik povzroči trenutno slepoto,8) ki se jo reši le tako, da si oči malce spočije in zaradi tega sem za trenutke prikazal vštric tebe. :roll:

Upam, da bo zgornje pojasnilo pripomoglo, da mi boš oprostil in da bova še kdaj tako preganjala nasprotno se gibajoči zrak. :twisted:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA