Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

petrica
JA vreme očitno res BOOOO :lol: Fino fajn!!!

Aja, en vprašanje mam - js poti okrog brda ne poznam, me zanima a je po asfaltu al ne... Pa če je kej klančkov al sama ravnina... !??

Dons se pa kljub slabem vremenu mejte fajn!!

čau
Uporabniški avatar
 Vlajko
petrica napisal/-a:.... me zanima a je po asfaltu al ne... Pa če je kej klančkov al sama ravnina... !?? ....

Celotna trasa je speljana po prijetnem makadamu, le ob južni ograji je 500 m asfalta, pa še temu se lahko izogneš, če tečeš po travnatem robu ceste. Klanci so pa zanemarljivi, čeprav se v resnici pol poti neznatno dvigujemo, nato pa spuščamo. 8)

PS: Zdi se mi (ne vem čisto točno, ker še nisem bil udeleženec tega teka), da je trasa Županovega teka nekoliko skrajšana, ker je delček poti, izjemoma in samo za ta tek, speljan skozi samo Brdo. Če nimam prav, naj me kdo popravi, prosim. :wink:
Uporabniški avatar
 tekačica
Ok sej pridem tečt, samo letos usen samo na 2 km,oblubm pa da bom drugo leto (če bo vse vredu) tut jes tekla na 8,5.

Vojko!
Oprosti, samo mene v četrtek ne bo tam, ker sem že zmenjena, in skupaj s prijatli treniramo(tečemo po sorškem polju)-tudi mi gremo zelooooooooo počasi. Sej veš,da jih ne morem pustit same, k pa smo zmerej skupi. Smo kot riti in srajice.

Primus
Ja čist z lahkoto jih sestavš 200 na mesec (sej nism rekla da jih 10 pretečem na enkrat). Od kar sem bila poškodovana jih tečem zjutraj 5km, pa še zvečer ravno toliko.Seštevek dneva je v povprečju 10km(razdalja je zmerjena s kolesom-se prijatelj vsak dan zravn ns tekačov voz in nam meri točno razdaljo),če se pa slučajno zgodi da ne morem več ,me pa pridejo iskat ali pa grem sama POČASI peš domov.

Pa še tole, jest sm brala eno vremensko napoved, pa naj bi bilo v soboto 18 stopinj celzija.
Uporabniški avatar
 lunca
tekačica napisal/-a:Vojko!

A se ti mal hecaš - že drugič si narobe napisala! To je ja naš VLAJKO :!:

P.S.
Vlajko, men se zdi, da čist premal pišeš! :wink: :P
 petrica
o fajn, fajn, da pot ni asfaltna... Sklepi manj trpijo... Sej kakšen mini klenček je pa čist fajn :)

Hvala za odgovor,
papa
Uporabniški avatar
 ero
Vlajko napisal/-a:PS: Zdi se mi (ne vem čisto točno, ker še nisem bil udeleženec tega teka), da je trasa Županovega teka nekoliko skrajšana, ker je delček poti, izjemoma in samo za ta tek, speljan skozi samo Brdo. Če nimam prav, naj me kdo popravi, prosim. :wink:

ne motiš se. trasa ne vodi do ceste ampak gre naravnost v kompleks Brdo na levem pravokotnem ovinku, kjer prideš do njiv, nekje na osmem kilometru. bojo domačini bolj točno povedali :)
Uporabniški avatar
 Matevz
Tam, kjer sicer zaviješ na glavno cesto, gre pot naravnost v kompleks Brdo (baje kar naravnost in ne tam, kjer je včasih šel duatlon na startu - levo mimo hotela) pa mimo jezer do hipodroma.

Smo pa zadnjič v Umagu gledali zemljevid, koliko km je to, in se mi zdi, da je kar bolj proti 9 ali pa še kakšen meter čez. Je le kakšnih dobrih 500m manj kot cel krog.
Uporabniški avatar
 Vlajko
lunca napisal/-a: ... Vlajko, men se zdi, da čist premal pišeš! :wink: :P

Lunca, malo bolj potihoma, da ne bo Ero slišal. Že zdaj je, predvidevam, hud name, ker mora stalno povečevati kapaciteto diskovja na strežnikih... :hack: :wink:

PS: Glad to see you in Radenci. :D :wink:
Uporabniški avatar
 vizi
Danes sem odtekel še zadnji krog pred sobotnim tekom, trasa je že "speglana" in pripravljena :D Se vidimo!
Uporabniški avatar
 miro
Tam , kjer se krajša pot - odprejo vrata - potem pa tečeš mimo hotela po kompleksu Brdo cilj je pri hipodromu.
Želim vam veliko užitka pri spoznavanju proge.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja dons je lepo zapadel dež :lol: :wink: .Tako da boste imeli v soboto pravo mizo, če ne bo razril tam cesto okol Brda.Res včeraj je bila na moje presenešenje resnično skoraj kot miza, danes pa vprašanje kako bo :? .
Mogoče bojo pa zopet speglali cesto in boste imelo vse okej.
Al pa če se zamenjamo, da grejo eni v Radence drugi pa gremo okol Brda :lol: :wink: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 tekačica
Vlajko!

Res oprosti, nisem se zanalašč zmotila, malce sem bila površna pri branju. Res oprosti, in obljubim da se ne bom nikoli več zmotila.

Še enkarat oprosti!

Zapovni si nikoli ne pišeš preveč, drugače je pa brezveze bit na forumu če si umejen s količino pisanja.
Uporabniški avatar
 Vlajko
tekačica napisal/-a: .... Res oprosti, nisem se zanalašč zmotila, malce sem bila površna pri branju. Res oprosti, in obljubim da se ne bom nikoli več zmotila. ....

Kdor prizna, mu je oproščeno! :wink:
Sicer pa, ko že omenjaš Sorško polje ... Tam sem jaz parkrat na teden ... Tak, en malo starejši čičo, k' se matra in sopiha "gori, doli, naokoli" ... (Drulovka Press) :wink:
Uporabniški avatar
 tekačica
Vlajko!
Aja a ti si pa z drulovke?No pol sva pa blizu doma. Mogoče se boma pa kdaj srečali.
A ves čas tečeš po isti progi? Mi se sproti zmišljujemo kam bomo šli.
Kaj pa šmarjetna in Jošt? A tudi tja gor kdaj "sopihaš"?
Pa še to, ni važno koliko "sopihaš" važno je da si si pripravljen vzeti čas za "sopihanje" (takih je bolj malo, sploh pa drulovka-se strinjaš?).

:D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
Danes je bil spet en tak fin dan, ki je kar klical po znojenju in druženju. :D Ob dogovorjeni uri smo se zbrali še Gorazd in Tomaž.
Smo ugotovili, da je g. župan lepo "speglal" traso sobotnega teka - da bi le zdržala čim dlje.
Spet smo prvo polovico proge kar solidno dirkali, drugi del so v takem tempu nadaljevali le nekateri ( brez mene ). :oops:
Na analizi je bilo tokrat največ govora o košarki, pa o nešportni napaki v napadu, pa kako je šport splošno širok pojem ... :D
V soboto nadaljujemo s tovrstnimi temami :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA