Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 GaGa
Ratal!!! Problem je bil v tem, da je pod mojo registaracijo padu ven en Tirolc... sem se ponovno registrirala in je šlo!!! :D :D :D
Uporabniški avatar
 mihaperme
6. mihaperme
Uporabniški avatar
 ales
Sam tolk, da se kdo ne pozabi prijavit - je le še do nedelje čas(potem pa možno le dan pred tekmo, dražje in če bo prostor..)

Navkljub enim, k nam ves čas hočjo vsadit seme dvoma, smo mi trije prijavljeni in komaj čakamo tale spust (na 21, se ve).
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja kaj naj rečem, želim vam sanjske rezultate od katerih boste leteli v nebo, kot poje Vlado Kreslin:"Mali bogovi letijo v nebo!"
Ma vi boste potem veliki bogovi :lol: :wink: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 Filipid
Dober let vam želim, na koncu pa Anton aus Tirol :wink: . Pa na Gaga pazite :wink: .
Uporabniški avatar
 GaGa
Še dobr teden je do našega odhoda... mal me zanima kako bomo organiziral spanje? A kej v naprej, al bomo postle iskal šele po laufu z xx piri v riti :lol:?

Kolk nas pa sploh je?
1) Ero
2) Aleš
3) Tini
4) Lojze P
5) Miha
6) moja malenkost

a sem na koga pozabila? Če nas je manj kot 10, za spanje itak ni nič skonta?!
Nazadnje spremenil GaGa, dne 18 Jun 2005, 11:35, skupaj popravljeno 1 krat.
 gd
žal odpovedujem zaradi poškodbe kolena.

vsem, ki boste tekli želim veliko uspeha in novih rekordov.

lp
Uporabniški avatar
 ales
Ja, ja, fino bi blo prej rezervirat, sam si jaz z mojim znanjem nemščine skor ne upam, k večina nima sam za poklikat osebe, zajtrk pa tko..

Drgač pa en primeren tm..Pension Zillertal, Innsbruck; 15 min peš iz središča, tri zvezdice, okoli 40Eur/dan;prenočišče z zajtrkom.. Ker je po teku, je zarad mene lahko še kje ceneje, sam da ima tuš..

Povezava pa tukajle.. http://www.innsbruck-tourismus.com/f_in ... 3&_lang=en
Uporabniški avatar
 GaGa
Bi bla varianta tale tvoj penzion :D ... bomo še mal pogledal, pa Tini prav, da je že tud neki gledal, pol se pa odločmo pa rezerviramo.

Jaz pa nemščina :lol: , je pa TEMA :shock:?!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ravno govoril s kolegom, ki je živel v Innsbrucku. Bo svetoval glede namestitve - ne pred sredo ( trenutno tujina ), če bomo čakali na to opcijo

ja, pa na kombi bo treba tut mislit še malo ...
Uporabniški avatar
 ales
Lojze ima mal drene, zato jaz objavljam, drgač pa rihta en kombi, tko dost hitr, za 15k/dan. Se mi zdi vseeno ful dobra varianta. Se stroški za gorivo razpolovijo, realno pride le še dobra 2kSIT/osebo več, a se peljemo ko ljudi, pa še sam en šofer se matra... Ste za to?

Tut kšn zanesljiv šofer(ka) s foruma bi nam prišel zlo prav..
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

Lojze, je kaj novega s prenočiščem? poslal sem emajl na dva konca a za zdaj še ni odgovorov. tulebi bilo prav fajn, se mi zdi :)

Pot? Tiscoverpredlaga avtocesto mimo Salzburga, kar nanese 450km

čez Lienzje pa 100 km manj a pač ni avtocesta ...

ima kdo kaj izkušenj s cestami na tem koncu?
Uporabniški avatar
 lojzeP
Helow !

Kombi imamo - mislim, da bo dobra varianta

Kar se poti tiče:
po pogovorih s kolegi tovornakarji je prava opcija do Rosenheima ( Salzburg ), in nato proti Innsbrucku. Lahko bi šli tudi v Spittalu levo proti Kitzbuhlu, ampak je vožja po dolini naprimerno počasnejša ( slabša cesta, stalna naselja, ... ),kot pa avtocesta po kateri bomo šli. Bi bilo fino, da pridemo čimprej v Innsbruck, če ima pa kdo željo za nazaj, gremo pa lahko tudi skozi dolino, in se naužijemo mondenosti zimskega turizma.
Sicer bi po nekih napovedih morali biti na cilju v 4-5 urah.

Glede nastanitve:
meni dana opcija izgleda sprejemljiva - za eno noč nima smisla precej komplicirat. Predlagam, da se kar pofočkamo - pa še čisto blizu ciljnega prostora je. Če ne bo kmalu odgovora, se jih pa pokliče - lahko tudi jaz.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA