Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Špik
Tokrat pa močno želim, da so vreenarji kaj mem usekal!

Četrtek, 4. avgusta 2005, ob 9. uri

Obeti
V soboto bo večinoma sončno, proti večeru se bo oblačnost povečala. V nedeljo bo oblačno s padavinami in nevihtami.:evil:

Se pač ne bo treba doma tuširat, k bo lepo dež sproti švic dol prau! (Gorenjska, kaj čmo) :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Namesto da se ukvarjaš z vremenom-ki itak BO :roll: , raje-kot domačin, malo razmisli o primerni lokaciji za ana-lizo :roll: :arrow: :idea:
Uporabniški avatar
 Špik
Barb napisal/-a:Namesto da se ukvarjaš z vremenom-ki itak BO :roll: , raje-kot domačin, malo razmisli o primerni lokaciji za ana-lizo :roll: :arrow: :idea:

A se ti ne zdi, da bo predvsem lokacija ana-lize zelo odvisna od vremena? V dežju pa res ne bomo na terasi posedali, se bodo šnicli pa pice pa nemeso prehitro ohladili...
Uporabniški avatar
 Vlajko
Bobaje napisal/-a:.. če ni prevoza bi .. mogoče prišel prav vlak ....

Ni slab predlog. :D Evo še malo dodatka "na to pitanje" z moje strani:

Iz Ljubljane pelje vsak dan (za razliko od potniških vlakov, ki vozijo le ob delavnikih) zjutraj ob 6.00 MV (mednarodni vlak) v Beljak skozi Jesenice. Stoji še v Kranju (6.23) ter v Lescah (6.45). Na Jesenice pripelje ob 6.58.

V svoji sestavi ima tudi službeni vagon :arrow: torej za prevoz koles. :D :D

Natančne cene sicer ne vem, vključuje pa:
- osnovna cena (?? SIT), :cry:
- dodatek za MV (320 SIT), :cry:
- dodatek za kolo (?? SIT) :cry: ... :arrow: obvezno poudariti prevoz kolesa na blagajni.
Uporabniški avatar
 miro
Nejc, ko prideš iz vode lahko greš sam, vendar , ker je to skupinski triatlon , se bo večina peljala v skupinah, vsi tudi ne poznajo trase.
Kolesarsko traso bom posebej razložil tistim , ki jo ne poznajo in bi radi malo bolj dirkali.
Za kolesa bomo poskrbeli sami- Ključavnice, na Jesenicah bo kolo lahko pri kopališču - mogoče celo pri bazenu, v Kranjski gpri pa se bomo potrudili dobiti čuvaja , na lokaciji , ki bo "rezervirana" za naša kolesa.

Malo še poglej na splošno debato pod rekreativni triatlon.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Barb
Vlajko napisal/-a:Iz Ljubljane pelje vsak dan (za razliko od potniških vlakov, ki vozijo le ob delavnikih) zjutraj ob 6.00 MV (mednarodni vlak) v Beljak skozi Jesenice. Stoji še v Kranju (6.23) ter v Lescah (6.45). Na Jesenice pripelje ob 6.58.

V svoji sestavi ima tudi službeni vagon :arrow: torej za prevoz koles. :D :D

Natančne cene sicer ne vem, vključuje pa:
- osnovna cena (?? SIT), :cry:
- dodatek za MV (320 SIT), :cry:
- dodatek za kolo (?? SIT) :cry: ... :arrow: obvezno poudariti prevoz kolesa na blagajni.

No tole so mi povedali na SŽ:
- osnovna cena 1.370,00 SIT
- dodatek za MV 330,00 SIT
- dodatek za kolo 630,00 SIT
Kar skupaj znese 2.330,00SIT........seveda v eno smer :roll:
Uporabniški avatar
 Nejc
kolesarska proga je vrjetn zadi na makedamu samo zanima me če bomo zavil že pr hrušci al u mojstran, pa traso desetke se da kje dobit?

hvala
Uporabniški avatar
 vidkul
Živjo!
Kaj bo na kolesarski trasi bo kaj makadama?

Jaz bom tudi šel na triatlon pa še ne vem kako. Ima kdo v avtu kakšen prostor za eno dušo s kolesom :D ?
Drugače pa sem danes razmišlljal, ko sem bil na kolesu, koliko bi nas prišel kombi če bi ga najeli in bi nas slo okoli 8-9 ljudi z opremo. Verjetno bi nas prišlo ceneje če bi ga najeli, kot pa da bi šli z vlakom.

lp Vid
Uporabniški avatar
 miro
Vidlul , na kolesarski progi je kar nekaj makadama, nekaj pa je asfalta , zato sem tudi predlagal gorska , ali treking kolesa.
No trije bodo prišli s specialkami, vendar se ti ne bodo vozili z nami, nas bodo počakali v Kranjski gori za skupinski tek, tako , če še kdo ne bo imel "gorca" bo lahko odšel z njimi.
Nejc , pod Mežakljo bomo odšli že pri Šparu.
Upam , da na s čim več pride kljub slabim vremenskim obetom.
Bobaje nam je pripravila spominska darilca za kar se ji lepo zahvaljujem!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Barb
Še vedno se išče prevoz za Alana in Barb.
Hvaležna bova, če bo kdo pripravljen peljati samo naju-brez koles :roll:
Uporabniški avatar
 Špik
Še mal pa bomo že skor tekaške smuči lohk aktiviral... Če bo res jutri tako lepo "poletno" vreme bom kakšen del najbrž izpustil.
 Ninocka
Zaradi slabe samoorganizacije imam jutri delovno nedeljo. :evil: :(

Čimveč užitkov na triatlonu želim vsem.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No NINOČKA tudi na teku v Zagorju smo te pogrešali.

KVA PRAVŠ.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Lep pozdrav.

Mene pa zanima ali je danes triatlon, ko je tako vreme, namreč mislim se udeležiti samo teka. Hvala za odgovor :roll:
Uporabniški avatar
 Špik
Triatlon oz duatlon eo enatlon je bil. Meni je gleženj (včeraj sem na teku mislil, da bo mojih 100 kg močnejših od malo večjega kamna - pa sem se zmotil, popustil je gleženj, sam ni hujšega) preprečil kakšnoo aktivnejše sodelovanje - sem pa tekaške udeležence vseeno pospremil od Kr. Gore do Rateč in nazaj. Vmes se je celo pokazalo sonce, malce je pihal veter kaj več bodo pa bolj aktivni udeleženci povedali :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA